Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    03. Ožujak 2020. 11:13

Redrobin, nazalost i ja imam info da losi spermici mogu uzrokovati pobacaj. Valjda slabiji spermic napravi slabiji plod koji ne moze opstati. Nemam pojma, tako sam si ja nekako zamislila u glavi. A info da mogu napravit pobacaj sam procitala na forumu ovdje. Ali i polip ti se ponasa ko spirala u maternici i ako dodje do oplodnje cesto uzrokuje pobacaj. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    03. Ožujak 2020. 11:15

peggy95

Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭

Ajoj... Zao mi je stvarno. A u kojem tjednu si? Ako uopce imas volje odgovarati. Drzi se kakav god da ishod bude u petak. ❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    03. Ožujak 2020. 11:18

Peggy, silno mi je žao. :(
    Ana b, držim fige. 
    MM i ja imali jutros razgovor jer smo isto jako tuzni i kaze on meni pa ako je sa potpuno zdravim partnerima i pravilnim ciklusima sansa za T 25% po ciklusu da sta se deprimiram nakon 3 ciklusa, od koja ni jedan nismo poklopili sve datume plodnih dana. u jednom smo par dana prije u jednom smo dan prije i O. ali u ni jednom do sad nismo uspjeli sve dane pokriti. ugl ja prestala pusit, smanjuju mi se oni pristici pa cu dat sansu femisanu da vidim hoce li se pojacat i jel od femisana ili nije

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    03. Ožujak 2020. 11:22

peggy95

Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭

Pala beta? Šta su ti rekli? Baš mi je žao 😔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

03. Ožujak 2020. 11:24

Peggy, baš mi je žao :( 

03. Ožujak 2020. 11:26

Raštika

Redrobin, nazalost i ja imam info da losi spermici mogu uzrokovati pobacaj. Valjda slabiji spermic napravi slabiji plod koji ne moze opstati. Nemam pojma, tako sam si ja nekako zamislila u glavi. A info da mogu napravit pobacaj sam procitala na forumu ovdje. Ali i polip ti se ponasa ko spirala u maternici i ako dodje do oplodnje cesto uzrokuje pobacaj.

Da, pitala sam ga kao ak bude loš nalaz koje su nam onda opcije, izgovorio ih je hrpu tak da sam optimistična. Ako i bude nešto loše, imamo opcije. 

LeLa2807
    03. Ožujak 2020. 11:28

Cure, dva pitanja:

Može li mi dr. opće prakse dat uputnice za vadit spolne hormone (estrogen progesteron etc) i tko daje uputnicu za spermiogram? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    03. Ožujak 2020. 11:28

Mm se naručio da provjeri spremice, ima termin sli tjedan. Pa me zanima cure koje su u njemačkoj i kojima su muževi išli raditi spermiogram jeste morali platiti? Jer njemu su rekli da mu ne treba uputnicu od doktora i da svejedno mora sam platiti 60 eura..mislim nije puno, ali malo mi to čudno da mora platiti za to 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    03. Ožujak 2020. 11:29

i BTW moja saga sa faking brisevima se nastavlja. zvala soc ginek kazem da sam dobila papa test uredan, pita me koji je stupanj cistoce na testu ja kazem 1 (ima od 1-3) ona meni kaze istu stavr kao i zenska iz Avive koja ki je radila papa test da onda brisevi nisu potrebni i sad me narucila za 20.4. da dodjem pa ce vidjet hoce li mi ih radit. u pm.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    03. Ožujak 2020. 11:29

LeLa2807

Cure, dva pitanja:

Može li mi dr. opće prakse dat uputnice za vadit spolne hormone (estrogen progesteron etc) i tko daje uputnicu za spermiogram?

Za hormone može kod doktora opće prakse ali evo za spermiogram i ja baš pitala 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.