Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Veljača 2020. 16:34

Malamala znaci tebi su simptomi poceli tek par dana prije ocekivane M😂😂😂😂🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Neke cure kazu odma nakon O pa eto volim to cuti od svakog👍
    Sue pa i ovdje justgirl je trebalo par mjeseci nakon spontanog i eto sad je trudna.nemoj tonut..
    Ti bar znas da mozes zatrudnit 
    Ima nas dosta ovdje koje se mucimo mjesecima pa sipak i brinemo se dal uopce mozemo ostvarit T prirodnim putem.
    Tako da strpi se i glavu gore!!!
    Crokhanks jebes oko,oko ti nije bitno za odnos navali ti nakon pive veceras😂😂😂😂

Pipin
    29. Veljača 2020. 16:38

Malamala - joooj sad si mi dala razmisljati a bas sambila sva skulirana i nisam puno zabrijavala😂 meni isto jucer krenuo bijeli iscjedak, a nocas me grcici doslovno probudili iz sna, grudi ne bole bas ali narasle su i teze su...znam da sve to moze biti PMS, ali sad si mi ubacila bubu u uho😂

jelenajelena
    29. Veljača 2020. 16:47

Malamala,cestitammm....neka bude skolska💞💞💞💞💞🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Malena0908
    29. Veljača 2020. 17:03

Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Malena0908
    29. Veljača 2020. 17:04

To nitko ne govori a mene bas zanima, mozda i neke druge zanima isto

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Dashuri
    29. Veljača 2020. 17:05

Marinalin

Malamala znaci tebi su simptomi poceli tek par dana prije ocekivane M😂😂😂😂🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Neke cure kazu odma nakon O pa eto volim to cuti od svakog👍
    Sue pa i ovdje justgirl je trebalo par mjeseci nakon spontanog i eto sad je trudna.nemoj tonut..
    Ti bar znas da mozes zatrudnit
    Ima nas dosta ovdje koje se mucimo mjesecima pa sipak i brinemo se dal uopce mozemo ostvarit T prirodnim putem.
    Tako da strpi se i glavu gore!!!
    Crokhanks jebes oko,oko ti nije bitno za odnos navali ti nakon pive veceras😂😂😂😂

Sve znam, al glava je jako zaj*** stvar 😵😂
    Ako kojoj mogu pomoći moji simptomi prve trudnoće, to su prvenstveno bile grudi. Bolile su me puno jače nego u pmsu, povećale su se i bile su mi izražene žile. Bol u stomaku kao da ću dobiti menstruaciju svaki tren, nosila sam uložak svaki dan jer sam mislila evo sad ću dobit. Poslije je bilo učestalo mokrenje i zatvor.
    Čestitam svim novim mamama, želim vam svima laku i zdravu trudnoću!!! ❤️

05.12.2022 💗

MalaD
    29. Veljača 2020. 17:06

Malamala cestitam!!! 

Dashuri
    29. Veljača 2020. 17:08

Malena0908

Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂

MALENA koliko dugo pokušavaš sa trakicama? 

05.12.2022 💗

Ginny
    29. Veljača 2020. 17:12

Anchyy

Mogu ti ja poslat testice ako je frka.. kolko košta taj test koji se smije ? 😁 i.koji je ?

Hvala draga al ne triba, narucila sam nove za iduci ciklus, ovaj test je clear blue koji pikaze smajlica kad ide ovulacija, ne teiba ti to, skup sport 😂 -
    160kn 10 testica, mozes kupit milijun trakica ta te pare 😂🙈meni je prija poklonila jedan pa sam ja kupila jos dok nisam probala sa trakicama. Mislila sam da cu tesko skontat peak al kod mene brzo potamni ocito kad je O blizu. A i ciklusi su mi uglavnom uredni, bar su do sad bili

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    29. Veljača 2020. 17:13

Šta se poze tice 😂😂😂 mi nemamo samo jednu pa ne znam koja je bas ta koja je upalila 😂😂 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.