Malamala znaci tebi su simptomi poceli tek par dana prije ocekivane M😂😂😂😂🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Neke cure kazu odma nakon O pa eto volim to cuti od svakog👍
Sue pa i ovdje justgirl je trebalo par mjeseci nakon spontanog i eto sad je trudna.nemoj tonut..
Ti bar znas da mozes zatrudnit
Ima nas dosta ovdje koje se mucimo mjesecima pa sipak i brinemo se dal uopce mozemo ostvarit T prirodnim putem.
Tako da strpi se i glavu gore!!!
Crokhanks jebes oko,oko ti nije bitno za odnos navali ti nakon pive veceras😂😂😂😂
Malamala - joooj sad si mi dala razmisljati a bas sambila sva skulirana i nisam puno zabrijavala😂 meni isto jucer krenuo bijeli iscjedak, a nocas me grcici doslovno probudili iz sna, grudi ne bole bas ali narasle su i teze su...znam da sve to moze biti PMS, ali sad si mi ubacila bubu u uho😂
Malamala,cestitammm....neka bude skolska💞💞💞💞💞🥰🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
To nitko ne govori a mene bas zanima, mozda i neke druge zanima isto
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Malamala znaci tebi su simptomi poceli tek par dana prije ocekivane M😂😂😂😂🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Neke cure kazu odma nakon O pa eto volim to cuti od svakog👍
Sue pa i ovdje justgirl je trebalo par mjeseci nakon spontanog i eto sad je trudna.nemoj tonut..
Ti bar znas da mozes zatrudnit
Ima nas dosta ovdje koje se mucimo mjesecima pa sipak i brinemo se dal uopce mozemo ostvarit T prirodnim putem.
Tako da strpi se i glavu gore!!!
Crokhanks jebes oko,oko ti nije bitno za odnos navali ti nakon pive veceras😂😂😂😂
Sve znam, al glava je jako zaj*** stvar 😵😂
Ako kojoj mogu pomoći moji simptomi prve trudnoće, to su prvenstveno bile grudi. Bolile su me puno jače nego u pmsu, povećale su se i bile su mi izražene žile. Bol u stomaku kao da ću dobiti menstruaciju svaki tren, nosila sam uložak svaki dan jer sam mislila evo sad ću dobit. Poslije je bilo učestalo mokrenje i zatvor.
Čestitam svim novim mamama, želim vam svima laku i zdravu trudnoću!!! ❤️
05.12.2022 💗
Vi trudnice mene zanima koje ste poze radili ja isto mislim da nista ne pomaze vec je vise od godinu dana da se ne pazimo 😂😂😂
MALENA koliko dugo pokušavaš sa trakicama?
05.12.2022 💗
Mogu ti ja poslat testice ako je frka.. kolko košta taj test koji se smije ? 😁 i.koji je ?
Hvala draga al ne triba, narucila sam nove za iduci ciklus, ovaj test je clear blue koji pikaze smajlica kad ide ovulacija, ne teiba ti to, skup sport 😂 -
160kn 10 testica, mozes kupit milijun trakica ta te pare 😂🙈meni je prija poklonila jedan pa sam ja kupila jos dok nisam probala sa trakicama. Mislila sam da cu tesko skontat peak al kod mene brzo potamni ocito kad je O blizu. A i ciklusi su mi uglavnom uredni, bar su do sad bili
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Šta se poze tice 😂😂😂 mi nemamo samo jednu pa ne znam koja je bas ta koja je upalila 😂😂
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji