Ovo ce sad mozda zvucat skroz uzasno ali ja kad sam saznala da mi je sogorica trudna toliko sam bila ljubomorna neko vrijeme da je to strasno. Malu sad obozavam ali taj trenutak kad su nam priopcili bila sam ljuta na sebe jer mi nemozemo ostvarit trudnocu. Proslo me hvala Bogu brzo ali nisam si mogla pomoc 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
nije uopce uzasno kiky nego skroz normalno . i ja samo vidim trbuhe oko sebe i ponekad mislim koliko bi sad bila trudna da nije bilo kiretaze... bas me tuga uhvati tad , al ne dam se, ne zelim se prepustit takvim mislima.

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Cure, ja dobila jutros točna u dan, to mi se sviđa. Haha znači da tijelo dobro radi i da ja dobro računam hahahahahha.
Jutro sam započela sa fuj fuj zelenim čajem (njega jedino ne obožavam) jer me uz kavu vuče zapalit, a sad nisam pušila puna 22 sata hahahahaha. ovo mi je rekord
Kiky, normalni su ti osjećaji, ne sekiraj se, vidiš da su prošli.
I moje je shvaćanje da mora bit 14 dana lut. faza.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kiky moja sogorica je ostala trudna kad i ja , obje smo se bas veselile jer smo zajedno u tome, na kraju ja imala.spontani a ona drzi svoju bebicu u rukama,mala ce sad 6 mjeseci, svaki put kad ih vidim mislim si ovako bi i ja sad imala bebu,al eto tako je kako je. Malu isto obozavam i gnjavim je za poludit :) uglavnom hocu ti rec da te razumijem i da je sve to normalno i ja sam imala ispade ljubomore al hvala Bogu sama sa sobom nisam dopustila da me itko skuzi takvu al eto i to je proslo, sretna sam radi nje tuzna sam radi sebe.

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
moja jetrva je bila misec dana vise trudna od mene, necu vas bedirat time kako je zavrsila trudnoca, ugl , sad smo obje bez bebice .... zao mi je sta sam i sekunde bila ljubomorna na nju....
sta se lutealne faze tice, citala sam o tome i zabrinjavajuce je kad je kraca od 10 dana, ovo moje je kao u granicama ajmo rec, moze se produzit b vitaminima navodno, pa eto pokusavam s tim haha. nisam jos vadila progesteron, cekam O ovaj misec pa da se narucim

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro cure!
Nadam se da ste dobro.🌸
Tako i ja primjećujem svugdje trudnice i malu djecu, al jos nekak si uvijek kazem : ma dobro, bit ce kad ce bit najbolje vrijeme, vjerojatno moram jos nesto napravit prije toga.
Ja svoje jajnike opce ns osjstim, samo me glava nesto boli, nadam se da nije opet ciklus bez ovulacije pa ce bit 50+ dana dug😔
Znam kako ti je. Slobodno stisni na moj potpis di mi pise koji sam dan ciklusa pa ces vidit. Po mom iskustvu ja bi ti preporucila da odes kod ginekologa da te pregleda i vidi stanje. Predugi ciklusi nisu normalni. Ja kad uzimam progesteron i Klomifen jedino tad mi je normalan ciklus. Ostalo Boze me sacivaj. Jesi radila kad kontrolu hormona i tak to?
Jutro cure!
Nadam se da ste dobro.🌸
Tako i ja primjećujem svugdje trudnice i malu djecu, al jos nekak si uvijek kazem : ma dobro, bit ce kad ce bit najbolje vrijeme, vjerojatno moram jos nesto napravit prije toga.
Ja svoje jajnike opce ns osjstim, samo me glava nesto boli, nadam se da nije opet ciklus bez ovulacije pa ce bit 50+ dana dug😔
Znam kako ti je. Slobodno stisni na moj potpis di mi pise koji sam dan ciklusa pa ces vidit. Po mom iskustvu ja bi ti preporucila da odes kod ginekologa da te pregleda i vidi stanje. Predugi ciklusi nisu normalni. Ja kad uzimam progesteron i Klomifen jedino tad mi je normalan ciklus. Ostalo Boze me sacivaj. Jesi radila kad kontrolu hormona i tak to?
Radila sam prije nekih 6 mjeseci, sve je kao u granicama normale, samo mi je privatnik rekao da imam policistican izgled jajnika, a drzavni da imam policisticne jajnike. Nikad cistu nisam imala, nemam akne, ne znojim se, imamo normalno kila, pa mi nis nije jasno.
Mislim da je vrijeme za novog ginekologa.

Bosco ja nemam nikakve vanjske karakteristike pcosa, a imam ga. Mrsava sam, nemam akne, normalno građena, nisam dlakava, nista, nista bas.... Po nalazima hormona i uzv to je tipican pcos. Ciklusi su mi znali biti po 55 dana. Kad smo krenuli u postupak, regulirala sam ih utrogestanom i metforminom i ovulaciju na trakicama uhvatila svaki drugi mj jer mi lijevi uopce nije radio. Stimulacijom u postupku je proradio i bas je on bio dobitan. Sad cemo vidjeti kakvo ce biti stanje nakon prve menge.

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bosco ja nemam nikakve vanjske karakteristike pcosa, a imam ga. Mrsava sam, nemam akne, normalno građena, nisam dlakava, nista, nista bas…. Po nalazima hormona i uzv to je tipican pcos. Ciklusi su mi znali biti po 55 dana. Kad smo krenuli u postupak, regulirala sam ih utrogestanom i metforminom i ovulaciju na trakicama uhvatila svaki drugi mj jer mi lijevi uopce nije radio. Stimulacijom u postupku je proradio i bas je on bio dobitan. Sad cemo vidjeti kakvo ce biti stanje nakon prve menge.
A da, ocito je jednostavno tak, nema pravila. Netreba bit ni jedan simptom.
Ja cu jos 3 mjeseca gurat, pa cim mi zavrsi vjencanje i cijela ta strka, idem ponovo na pregled i savjetovanje, a i buduci muz ide na pretrage.

I ja sam bila ljubomorna i jos sam uvijek na sogoricu
Ostala trudna iz prve i treba rodit sad u 8mj
Iskreno grozno sam ljubomorna kad su saopcili i muz je skuzio na mojoj faci al eto nemogu si pomoc😱😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji