Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    27. Veljača 2020. 15:07

Je je, otkako ne radimo ranije testove nista od tragaca sjena  a ja prosli mjesec u ovo vrijeme vec lagano testirala 

27. Veljača 2020. 15:11

MarinaStam

Anitram1982

MarinaStam

Vi ste bas bas aktivne 🙈
    Ja nema sanse da stignem ovo sve pratit 🙈

Meni kasni 2 dana, trudna nisam, barem testovi tako kazu, sad se nadam da se ciklus nije poremetio i da dodje menga sto prije pa da imam onda opet makar iscekivanje ovulacije.
    Ovaj zadnji ciklus nisam imala uopste iscjedak oko ovuacije, jel bi to moglo znacit da do ovulacije nije ni doslo iako sam imala pik??
    Justgirlcestitam ti od srca i da uzivas u trudnoci 😊
    Anitram1982 jesam ja slucajno sklonjena sa liste ili??
    Odlucila sam da pijem femisan cim dobijem, imam oko 6-7 bocica koje sam donijela jos prije godinu i nesto iz Bosne, rok trajanja im je do novembra ove godine pa da se iskoristi, jos pogotovo ako daju dobar rezultat za iscjedak.
    Ja isto moram da kazem da sam u roku od 8 mjeseci smrsala 40kg jer sam uradila gastricni bypass, prije toga su mi ciklusi bili katastrofa, cim sam skinula nekih 15kg pocela sam dobivati redovno i prvi pokusaj u prvom ciklusu (novembar 2019) je upalio ali zavrsio u 6tt nazalost. Od tada nista vise.
    Ne stignem da budem aktivna cesto zbog moje 3 smjene ali citam vas kad god nadjem vremena 😊
    Ja uzimam folnu od oktobra prosle godine kad sam odlucila da krecemo sa bebom, svega imam dovoljno osim vitamina C i to moram da dopunim podhitno, jer zbog tog bypassa na zelucu ja vise ne unosim sve samo hranom kao prije nego moram dodatno vitamine da uzimam.
    Nadam se da ce ubrzo plus ne odustajemo, samo nece onda kad mi hocemo nego kad bude vrijeme ocigledno 🥰

Eeeeee vjerojatno ☺ daj napisi kad ne ocekujemo M

Posto mi kasni 2 dana sacekat cu dok dobijem pa da vidim sta ce aplikacija izracunat pa ti napisem ovdje 😊
    Hvala ti 😊

Moze super 👍👍👍

Mina 29
    27. Veljača 2020. 15:13

justagirl2201

Potpisujem Mina. Ja jedva cekam 1.pregled da se to stvarno potvrdi jer nemam APSOLUTNO nikakve simptome…poneki grčić, sise malo da malo ne, nista mi se nije zgadilo, nemam mučnina ni glavobolja…sve mi to još nestvarno….

Ma tak i ja neki grličić.. Cice su pune i bolne na dodir.. Ali to ne brojim
    Mislim da nam to tek slijedi.. Ili će nas skroz zaobići. Uglavnom bit ćemo mirnije nakon pregleda.. Po mojoj aplikaciji ja sam ravno 5 tjedana danas a ti? 

• justagirl2201
    27. Veljača 2020. 15:35

Ja isto!!! Točno 5 tjedana danas!!! 😍😍😍 valjda ce sve bit ok!! 🤞

• justagirl2201
    27. Veljača 2020. 15:36

Kad je tebi prvi pregled? Meni u utorak...tad cu bit 5+5...
    Curke jel netko piškio test dns?? Ima li sjena?

• anaid
    27. Veljača 2020. 15:54

Uh, jeste se raspisale 😋😋
    https://ibb.co/gRkWG72
    Uglavnom, rekord ovaj mjesec jer sam nako  samo 2,3 trakice uhvatila pik, i to prije nego inace... vec jucer na 12 dc bila tamna, pik negde u noci na jutro..
    Dakle moram reci hvala FEMISANU, i na pravilnom ciklusu i na sluzi, pokrili jucer ujutro,danas ujutro, sutra svakako...
    Pa drzim fige dalje 😍😍😍😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Rita88
    27. Veljača 2020. 15:56

Evo posto svi volimo slike,saljem od jutros LH takicu ,trebam dobiti pon/uto, eh da je barem ova trakica hcg , uglavnom imam tih lh pa cu opet piskit za vikend 😁
    https://ibb.co/0G5LDC7

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Tonia♥️
    27. Veljača 2020. 15:57

Cure, ima na žalost koja iskustva sa vanmaterničnom???
    Naime, jučer sam prokrvarila, i otišla u bolnicu. Ništa se nije vidjelo niti plod niti gestacijska. Vađena mi je beta, vrijednost je 1267. Sutra idem opet vaditi da vidim da li se dupla.
    U prvoj trudnoći mi je doktorica vidjela plod tek sa betom preko 16 000. Kad mi je radila ultrazvuk isto nije apsolutno prvo ništa vidjela a dan nakon sam imala betu 6000, pa se tiješim da je stvarno možda rano... Pokušavam ne paničarit al muči me :(

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

LeLa2807
    27. Veljača 2020. 16:02

Tonia

Cure, ima na žalost koja iskustva sa vanmaterničnom???
    Naime, jučer sam prokrvarila, i otišla u bolnicu. Ništa se nije vidjelo niti plod niti gestacijska. Vađena mi je beta, vrijednost je 1267. Sutra idem opet vaditi da vidim da li se dupla.
    U prvoj trudnoći mi je doktorica vidjela plod tek sa betom preko 16 000. Kad mi je radila ultrazvuk isto nije apsolutno prvo ništa vidjela a dan nakon sam imala betu 6000, pa se tiješim da je stvarno možda rano… Pokušavam ne paničarit al muči me :(

Imaju cure na potpomognutoj pa ofi vidjeti, nadam se od srca da je sve u redu.,..

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

working_mom
    27. Veljača 2020. 16:06

Bila na prvom pregledu, vidjela se gestacijska vrecica. Na papiru koji mi je dala pisalo je 6+2, 1tj manji grav.
    Isti dan sam isla vaditi betu, rezultat je bio 15213.0, za 2 dana 21893.0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.