Da i zato nam se i cini vidi sve su trudne oko nas😂😂
A i prije je bilo oko nas tolko trudnica👌I onda mi mislimo vidi kakve smo jadnice mi nemamo jos trbuh😱
Tako da smireno..
Ja sam donedavno bas psihicki padala al evo danas dobila M i sretna sam sto je na vrijeme da idem u nova nadanja..
Srecom nemam duge cikluse pa mi brzo prodje ciklus👌
Jutro djevojke/zene.
Pitanje sto mislite.
Ciklus je 28 dana vecinom. Ovaj mhesec bila ovulavija oko 18. dana ciklusa. Dal da M ocekujem klasicno kao ciklus od 28 dana, ili za 4 dana kasnije?
Ninuska koji je to clear blue
Jer ja sam imala takvu sjenu na digitalnom!
Digitalni uvijek ima sjenu tako je jedna cura bila stavila link😱
Digitalni je. Pa gledala sam po netu,tako sam si nesto i mislila.
Ninuska onda se ne nadaj previse jer ces se kao ja razocarat samo😱😱😱
Working mom pa ovisi kolko ti traje faza nakon O?
Meni je 14 dana i nakon O tocno 14dan dode.
Ola curke. Ja sam vam jucer isla spavat u 20h, odmah iza posla. Bila sam bas depreaivna i svi su mi isli na zivce. Jos smanjujem pušenje/prestajem pa zajedno sa pms hormonima osjećam se kao pred eksploziju. 😂😂😂😂
Pocinje me jako boljeti trbuh, danas trebam dobiti tako da cim dodjem na posao cu popit brufen.
Puno srece cekalicama, a ja ti Martina javim kad da me zapisea jer ne znam hoće li danas doc. Nadam se da hoce.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nemojte misliti da pametujem al nemojte rastavljat testove. Vrlo cesto se onda moze vidjeti evaporacijska crta. U velikoj vecini slucajeva sjena bude lazna. Sretno!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Lela ja sam juce 4 zapalila😂
No depra i dalje cemo ovdje bit jos mjesec pa se selimo na drugu temu🥰😍🤪
Digitalac nema svrhe rastavljat, unutra su uvijek crte. Ako pokaže minus minus je.... Uglavnom taj se ne isplati rastavljat.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji