Jutro cure, meni se sve nekako čini da ništa od T ni ovaj mjesec. Bas sam tuzna i žalosna. Ok znam, još nije M došla, imam još nekih 5 dana, i možda se varam, ali nekako se osjećam da ništa od toga nažalost. 😪
Ma nemojte misliti negativno, mozda bas ovaj mjesec bude debeli +

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Malela nema padanja
I ja sam tako tuzna i sve svaki put dosad 6mj al sam skuzila da svakome treba odreden period da zatrudni i kad minje sudeno.
Neznam mozda fantaziram sad malo al nazalost tako je.
Oko mene sve cure koje upoznajem su radile 1ciklus na bebi i pitam se jesam ja neka jadnica al sada me to vise ne pogada jer sam svjesna da tako samo cu psihicki poludit😔🙏🏽
Meni je danas zadnji dan menge pa krecem sa inofolicom i femisanom, ovaj mjesec u nove pobjede. Ja se nadam da je ovo dobitna kombinacija 🥰 14ti ciklus 🥰

Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Malela nema padanja
I ja sam tako tuzna i sve svaki put dosad 6mj al sam skuzila da svakome treba odreden period da zatrudni i kad minje sudeno.
Neznam mozda fantaziram sad malo al nazalost tako je.
Oko mene sve cure koje upoznajem su radile 1ciklus na bebi i pitam se jesam ja neka jadnica al sada me to vise ne pogada jer sam svjesna da tako samo cu psihicki poludit😔🙏🏽
Tako je i meni samoj. Svaki dan cujem od drugih da im dolazi prinova samo kod nas nista. Valjda ce nam se posrecit. Padnem dignem se i idemo dalje 🥰
Jucer me pita muz jesam radila test jer je ono sa lh trakicom napravilo pomutnju ja kazem jesam i nista a on meni da se ne brinem i da ce doci kad tad nasa srecica, bas ga volim 🥰

Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ma daj mlade smo i sve cemo ostvarit trudnocu👌
Sada kada zelimo djecu sam skuzila da sad bas primjecujem oko sebe trudnice,prije nisam sljivila niti me zanimalo kolko dugo rade bebu👌
To je sve nasa psiha😔
Sreca moj muz nije napet kao ja on je smiren pa mi je lakse.
https://ibb.co/mJyKV78
Otvoreni clear blue digital, ima li koja iskustva sa njima 😊 Kakve su njihove sjene?
Danas vjerojatno 10dpo.
I da zaboravila sam napisati ono glavno, a to je da kaze da je jedan debeli minus.
Ninuska koji je to clear blue
Jer ja sam imala takvu sjenu na digitalnom!
Digitalni uvijek ima sjenu tako je jedna cura bila stavila link😱
Marinalin totalno istina,prije nisam primjecivala ni jednu trudnicu a sad svaku 😱😱

Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji