Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malela
    27. Veljača 2020. 07:16

Jutro cure, meni se sve nekako čini da ništa od T ni ovaj mjesec. Bas sam tuzna i žalosna. Ok znam, još nije M došla, imam još nekih 5 dana, i možda se varam, ali nekako se osjećam da ništa od toga nažalost. 😪

Kiky 🥰
    27. Veljača 2020. 07:21

Ma nemojte misliti negativno, mozda bas ovaj mjesec bude debeli + 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

27. Veljača 2020. 07:22

Malela nema padanja 
    I ja sam tako tuzna i sve svaki put dosad 6mj al sam skuzila da svakome treba odreden period da zatrudni i kad minje sudeno.
    Neznam mozda fantaziram sad malo al nazalost tako je.
    Oko mene sve cure koje upoznajem su radile 1ciklus na bebi i pitam se jesam ja neka jadnica al sada me to vise ne pogada jer sam svjesna da tako samo cu psihicki poludit😔🙏🏽

Kiky 🥰
    27. Veljača 2020. 07:23

Meni je danas zadnji dan menge pa krecem sa inofolicom i femisanom, ovaj mjesec u nove pobjede. Ja se nadam da je ovo dobitna kombinacija 🥰 14ti ciklus 🥰

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    27. Veljača 2020. 07:25

Marinalin

Malela nema padanja
    I ja sam tako tuzna i sve svaki put dosad 6mj al sam skuzila da svakome treba odreden period da zatrudni i kad minje sudeno.
    Neznam mozda fantaziram sad malo al nazalost tako je.
    Oko mene sve cure koje upoznajem su radile 1ciklus na bebi i pitam se jesam ja neka jadnica al sada me to vise ne pogada jer sam svjesna da tako samo cu psihicki poludit😔🙏🏽

Tako je i meni samoj. Svaki dan cujem od drugih da im dolazi prinova samo kod nas nista. Valjda ce nam se posrecit. Padnem dignem se i idemo dalje 🥰
    Jucer me pita muz jesam radila test jer je ono sa lh trakicom napravilo pomutnju ja kazem jesam i nista a on meni da se ne brinem i da ce doci kad tad nasa srecica, bas ga volim 🥰

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

27. Veljača 2020. 07:31

Ma daj mlade smo i sve cemo ostvarit trudnocu👌
    Sada kada zelimo djecu sam skuzila da sad bas primjecujem oko sebe trudnice,prije nisam sljivila niti me zanimalo kolko dugo rade bebu👌
    To je sve nasa psiha😔
    Sreca moj muz nije napet kao ja on je smiren pa mi je lakse.

• Ninuska
    27. Veljača 2020. 07:32

https://ibb.co/mJyKV78
    Otvoreni clear blue digital, ima li koja iskustva sa njima 😊 Kakve su njihove sjene?
    Danas vjerojatno 10dpo. 

• Ninuska
    27. Veljača 2020. 07:33

I da zaboravila sam napisati ono glavno, a to je da kaze da je jedan debeli minus. 

27. Veljača 2020. 07:34

Ninuska koji je to clear blue 
    Jer ja sam imala takvu sjenu na digitalnom!
    Digitalni uvijek ima sjenu tako je jedna cura bila stavila link😱

Kiky 🥰
    27. Veljača 2020. 07:38

Marinalin totalno istina,prije nisam primjecivala ni jednu trudnicu a sad svaku 😱😱 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani