Iako Rita36 tebi moze itekako biti simptom…svaka od nas je drugacija…ja sam u biokemijskoj imala glavobolje i povisenu temp tak da nema pravila…drzim fige 🤞🤞🤞
Hvala draga. Ma vjerujem da je sve individualno. Nego mi ovaj osjecaj skoroz novi pa zato pitam. Kod mene od simptoma. Grudi skoro nista. Grcevi povremeno kratko slabo. Iscjedak bijeli al skroz malo. Samo kad se brisem ulovim ga. Hvalaa
I sretnooooo!
🍀 🍀 🍀
Justagirli ostale trudnice… Recite mi kako se osjecateu glavi takve trudne?
🙃 Nije šala… Pitam ozbiljno. Ja se vec danima osjecam kao da sam bila pod gripom pa ozdravila (ako znate kakav je osjecaj kad ste bili bolesni danima pa prvi dan kad vam je bolje al ste nekako ipak kao smušene). Takav mi je osjecaj jucer i danaas. Bas neobično pa zato pitam. Mozda je kakav simptom il sam pokupila corona Virus
🙃 🤭
Ja se ne osjećam nikako.. Najmanje trudno 😂🙈🤔
Imala sam veći osjećaj i simptome dok mi nije kasnila nego sada. 🙈
Hvalaa. Onda ce to mozdaa bit ugodna trudnoca super je kad je bez simptoma. Samo uzivaj i sretno 😊 od srca!
Cure, ja sam od jutra u takvim bolovima otkako sam dobila da je to strašno. Pijem čajeve i raspadam se psiho-fizički.šalje meni mm poruku da mi je lijepo rekao da ne budem tužna ako odmah ne ostanem T, aaaaaa. Kako da ne budem. Nema veze, prihvatila sam to, ali dan dva imam pravo uzet vremena sebi da odbolujem. Neki put mi ide na zivce sto je on tako cool i još kad mi kaže da trebamo jedno drugom bit najvazniji pa da ce dijete doci zadavila bi ga. znam SLAZEM SE DA JE U PRAVU, ali na dan kad dobijem to ne prihvacam.
Ici cu pod pauzom u ljekarnu po femisan, po aplikaciji O bi trebala biti jednu subotu, budući da se mi vikendima viđamo, ajde kolika tolika sansa bar da se za nes ulovim.
Da mi mozda ne dijelimo istog partnera? 😂😂😂😂😂 Znaci iste rijeci imaju. A kad mi kaze bas to da si mi moramo biz najbitniji pa ce beba doci ja bi ga tavom pogodila u glavu. 😂😂😂😂
Al najjace... Odem ja kod svoje gin nakon hsg i kazem da me salju na inseminaciju i ona krene sa istom spikom... Morate uzivat jedan u drugom pa ce beba doci, sad se volite stalno jer kad beba dodje necete se moc posvetit jedqn drugom.... Ja izasla iz ordinacije i mislim si jesu ovdje svi ludi?!?! 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Radi li tko danas testic? :D
radim lh testic, jel se to racuna :p
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sve se racuna
🙃
Raštika, onda sve znaš. Ovaj je ljut na mene jer sam kao ja tužna jer nema bebe, umjesto da planiramo sto cemo skupa radit za vikend. Hesus.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sve racunamo, nedostaje nam akcije :D
Sve racunamo, nedostaje nam akcije :D
Bas fali malo akcije da i hvatenje ovulacije i hvatanje sjena po testovima. Ja sam sad sa svime mirna do ovulacije haha
ja imam još 5 dana M za odradit. haha, kakav je femisan? Još nisam otišla, ali uzet ću :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji