Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    27. Veljača 2020. 11:18

Cure, ja sam od jutra u takvim bolovima otkako sam dobila da je to strašno. Pijem čajeve i raspadam se psiho-fizički.  šalje meni mm poruku da mi je lijepo rekao da ne budem tužna ako odmah ne ostanem T, aaaaaa. Kako da ne budem. Nema veze, prihvatila sam to, ali dan dva imam pravo uzet vremena sebi da odbolujem. Neki put mi ide na zivce sto je on tako cool i još kad mi kaže da trebamo jedno drugom bit najvazniji pa da ce dijete doci zadavila bi ga. znam SLAZEM SE DA JE U PRAVU, ali na dan kad dobijem to ne prihvacam.

Ici cu pod pauzom u ljekarnu po femisan, po aplikaciji O bi trebala biti jednu subotu, budući da se mi vikendima viđamo, ajde kolika tolika sansa bar da se za nes ulovim.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita37🤰
    27. Veljača 2020. 11:30

Marinalin

Lela ja sam juce 4 zapalila😂
    No depra i dalje cemo ovdje bit jos mjesec pa se selimo na drugu temu🥰😍🤪

Ja sam dvije tocno...  Od sad dvije na dan... Uspiju pokriti sve napade i potrebe.... Sretno nam... Sa dvije sam sasvim ok.   Rekla sam max 3 na dan i to cu bez frke ispostovat.     Nebi bas posve ukinula pa da mi ne daj boze ovulacija iz ostane kad idem na uzv....... A sa dvije lako ce doc na 0. Kad budem trudna
    🙃.... 

Aneee
    27. Veljača 2020. 11:38

Ja sam ovaj ciklus prekrizila jer O nisam uhvatila a i znam da ovaj mj "ovuliram" iz lijevog a njega nikad ne uhvatim. 
    Ali ne tugujem jer znam da imam termin u 5.mj pa čak si razmišljam skroz pauzu napraviti pa kad budem sigurna da je sve u redu onda nastaviti dalje. 😁
    Samo teško mi se od vas odvojiti na 3 mj. 😅🙈
    Puno mi je lakše sad kad znam da ću ići na pregled...suprug također stalno želi ići provjeriti njegovu vojsku tako da možda i on to obavi, a zašto i ne 😁 
    Zar danas nema niti jedan test?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    27. Veljača 2020. 11:42

ana.b.

Ja sam ovaj ciklus prekrizila jer O nisam uhvatila a i znam da ovaj mj "ovuliram" iz lijevog a njega nikad ne uhvatim.
    Ali ne tugujem jer znam da imam termin u 5.mj pa čak si razmišljam skroz pauzu napraviti pa kad budem sigurna da je sve u redu onda nastaviti dalje. 😁
    Samo teško mi se od vas odvojiti na 3 mj. 😅🙈
    Puno mi je lakše sad kad znam da ću ići na pregled…suprug također stalno želi ići provjeriti njegovu vojsku tako da možda i on to obavi, a zašto i ne 😁
    Zar danas nema niti jedan test?

Opusti se do petog mjeseca pa ćeš taman tako i ostat T kad "ne budete radili". obicno tako žene i ostanu najprije. dakle ja mislim da proživljavam porođajne bolove jer me hladni znoj oblijeva,a tableta mi ne djeluje. nemojte me  pitat jel sve u redu jer je, bila na pregledu prije 10ak dana i cijeli zivot me ovako boli, samo se zna desit da neki put bude malo lakse ipak da tableta zaustavi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

working_mom
    27. Veljača 2020. 11:56

LeLa2807 - ja sam imala neopisive bolove svaki mjesec prije prvog poroda. Kafein, Voltaren, ibrufen, svasta sam mjenjala ali bilo je dana kad sam mislila ici na hitnu. Onda sam jedno vrijeme pila nocurak i bolovi su bili 50% manji!

27. Veljača 2020. 12:03

I ja se tjesim eto obavit cu pretrage pa mi lakse.
    Jos prohodnost jajovoda pa kao smirit cu se ..al sta ako opet ne bude dolazilo do trudnoce e onda cu se tek izjest😂

Kiky 🥰
    27. Veljača 2020. 12:11

Znaci nisam jedina sa potisnutom ljubomorom... Bas je uzasan osjecaj i mrzim samu sebe kad mi se pojavi. Ne pokazujem drugima ali tesko ga je skrit. To su te faze koje moramo valjda proci

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Aneee
    27. Veljača 2020. 12:37

Lela i ja sam imala neopisivo bolove i sad otkako pijem femisan kapi i ne osjetim kad je imam...znači ja sam bila sokirana da su toliko pomogle 😁
    Marinalin bit će 100% lakse jer sad same sebe još u glavi ubijamo a šta ako uopće ne mogu a šta ako imam ovo, a šta ako imam ono, ali kad vidiš da je sve u redu onda imaš manje problema u glavi 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MalaD
    27. Veljača 2020. 12:48

Justagirl  to se i meni desilo ovaj mjesec.. 18 mi oznacen pik tamna lh trakica  a onda 25  opet pik i 26 pik-i ujutro i navecer. Nemam vise lh trakica da testiram.. I od kad si onda racunala da trebas dobiti-od 11 ili 19. I kakav ti je bio iscjedak 11 a kakav 19 - obilan? Probadanje tih dana?? 

MarinaStam
    27. Veljača 2020. 13:05

Vi ste bas bas aktivne 🙈
    Ja nema sanse da stignem ovo sve pratit 🙈

Meni kasni 2 dana, trudna nisam, barem testovi tako kazu, sad se nadam da se ciklus nije poremetio i da dodje menga sto prije pa da imam onda opet makar iscekivanje ovulacije.
    Ovaj zadnji ciklus nisam imala uopste iscjedak oko ovuacije, jel bi to moglo znacit da do ovulacije nije ni doslo iako sam imala pik??
    Justgirl cestitam ti od srca i da uzivas u trudnoci 😊
    Anitram1982 jesam ja slucajno sklonjena sa liste ili??
    Odlucila sam da pijem femisan cim dobijem, imam oko 6-7 bocica koje sam donijela jos prije godinu i nesto iz Bosne, rok trajanja im je do novembra ove godine pa da se iskoristi, jos pogotovo ako daju dobar rezultat za iscjedak.
    Ja isto moram da kazem da sam u roku od 8 mjeseci smrsala 40kg jer sam uradila gastricni bypass, prije toga su mi ciklusi bili katastrofa, cim sam skinula nekih 15kg pocela sam dobivati redovno i prvi pokusaj u prvom ciklusu (novembar 2019) je upalio ali zavrsio u 6tt nazalost. Od tada nista vise.
    Ne stignem da budem aktivna cesto zbog moje 3 smjene ali citam vas kad god nadjem vremena 😊
    Ja uzimam folnu od oktobra prosle godine kad sam odlucila da krecemo sa bebom, svega imam dovoljno osim vitamina C i to moram da dopunim podhitno, jer zbog tog bypassa na zelucu ja vise ne unosim sve samo hranom kao prije nego moram dodatno vitamine da uzimam. 
    Nadam se da ce ubrzo plus ne odustajemo, samo nece onda kad mi hocemo nego kad bude vrijeme ocigledno 🥰

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani