Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    27. Veljača 2020. 08:25

Jutro cure!
    Nadam se da ste dobro.🌸

Tako i ja primjećujem svugdje trudnice i malu djecu, al jos nekak si uvijek kazem : ma dobro, bit ce kad ce bit najbolje vrijeme, vjerojatno moram jos nesto napravit prije toga.

Ja svoje jajnike opce ns osjstim, samo me glava nesto boli, nadam se da nije opet ciklus bez ovulacije pa ce bit 50+ dana dug😔

27. Veljača 2020. 08:27

Ug 50 dana dug😱
    Ma nece valjda 😔
    Cure koje sto iskusne s bazalnom dali sam ja imala O definitivno ili nisam po ovom grafu? Rekle ste da mora 3 bisoke temp bit za redom jelda.sad cu poslat sliku

27. Veljača 2020. 08:29

Bosco
    27. Veljača 2020. 08:32

Marinalin

Ug 50 dana dug😱
    Ma nece valjda 😔
    Cure koje sto iskusne s bazalnom dali sam ja imala O definitivno ili nisam po ovom grafu? Rekle ste da mora 3 bisoke temp bit za redom jelda.sad cu poslat sliku

Sutra cu radit test, ako danas ne dode, pa cemo vidjet. Uopce me nista ne boli, al nikad se nezna, mozda me iznenadi🤭

Pipin
    27. Veljača 2020. 08:36

Jutro zene, ja sam kao i vi. Odjednom oko mene apsolutno svi trudni. Ali onda si mislim, neznam koliko su muke oni prosli i koliko im je trebalo i trudim se veseliti za sve  ja sam CEKALICA, pa nemam nista puno za prijaviti. Jos 8 dana do dana D 

working_mom
    27. Veljača 2020. 08:49

Marinalin

Working mom pa ovisi kolko ti traje faza nakon O?
    Meni je 14 dana i nakon O tocno 14dan dode.

Ovo je drugi ciklus koji pratim O s lh trakicama, prosli sam imala sve simptome O tocno kad je trebala biti, ali nije je bilo. 
    Ovaj mjesec sam imala bolove na 14. dan, ali lh trakice su bile negativne. Zbog tih bolova i grudi koje kao da su do poda, osjetljive i bolne, mislila sam da mi je sve ok, i O skolska, no od ljeta pokusavamo neuspjesno. Tako da sad ne znam koliko traje druga faza (svugdje pisu da je ona 14 dana fiksna). 

Bosco
    27. Veljača 2020. 09:10

Ja sam ovaj mjesec, bas negdje 14 dan, imala jako pojacan iscjedak, al ono bas jako, da sam se morala presvlacit i ja sam to nekako protumacila kao ovulaciju, ako nisam trudna, onda nije bila, nego opet bez ovulacije cikus. Nikad mi nije bio bas tak pojacan 3 dana, tak da cemo vidjet. 

Ginny
    27. Veljača 2020. 09:11

Working mom ja se slicno pitqm, al mrni nije lutealna 14dana,prosli mjesec je bila 11 dana a i ona dva tri ciklusa prije kad sam pratila je isto bila kraca, 11-12dana. Kod mene jos nema O a ciklusi su mi inace 25-27dana pa se bas pitam jel se sve poremetilo odn nije se jos vratilo od kiretaze ili sta... 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Raštika
    27. Veljača 2020. 09:20

working_mom

Marinalin

Working mom pa ovisi kolko ti traje faza nakon O?
    Meni je 14 dana i nakon O tocno 14dan dode.

Ovo je drugi ciklus koji pratim O s lh trakicama, prosli sam imala sve simptome O tocno kad je trebala biti, ali nije je bilo.
    Ovaj mjesec sam imala bolove na 14. dan, ali lh trakice su bile negativne. Zbog tih bolova i grudi koje kao da su do poda, osjetljive i bolne, mislila sam da mi je sve ok, i O skolska, no od ljeta pokusavamo neuspjesno. Tako da sad ne znam koliko traje druga faza (svugdje pisu da je ona 14 dana fiksna).

Druga faza mora uvijek biti 14 dana. O moze bit ranije/kasnije al od o do m mora proci 14 dana. Ak je manje onda ocito postoji neki problem. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

working_mom
    27. Veljača 2020. 09:26

Znaci po difoltu ce kasniti M.

Prosli mjesec sam bila mokra ali to nije bio onaj rastezljivi iscjedak. Pocela sam piti vrkutu i ne znam jel od nje, ali iscjedak je bio bas izrazen 18. i 19. dan ciklusa, pa eto sad drzimo fige.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani