Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2020. 21:02

justagirl2201

Hvala Malela ❤
    RedRobin žao mi je… ali vjerujem da će slj.put sve biti savršeno 😍 samo hrabro naprijed!
    Ja sam femisan počela pit od 1 dana M do O….pila sam 2×30 kapi u čaši vode, ujutro i navečer….popila sam cijele 2 bočice i evo uspjelo je :) muz je pio cink i selen i isto samo taj mjesec i to je to….a ja sam i dalje prestrasena…oce se vidjet ista na ultrazvuku, jel sve di treba bit, oce srceko kucat….milijun briga…al nazalost ne mozemo utjecat na negativne ishode, samo se nadat najboljem….sve je sad u Božjim rukama 🤞😊

Tako je! Zato sad uzivaj u svakom danu i tom malom cudu koje nosis u sebi. 
    Strepnje su tu, ali one stvarno nista nece promijeniti pa se probaj usmjeriti na pozitivne stvari. 
    Jesam te dobro skuzila da si taj femisan koristila samo ovaj zadnji pobjednicki ciklus? 

Rita37🤰
    26. Veljača 2020. 21:06

justagirl2201

Hvala cure drage 😍 pridruzit cete mi se i vi vrlo skoro.
    RedRobin zao mi je sto si to prosla :( zelim ti novi plusić i školsku trudnoću…dat će Bog 😍😊
    Martina ja i dalje vidim jasnu sjenu…nesto se kuha tu!!!
    Uglavnom falite mi sve pa cu vas ja pratit i pisat vam ak vam ne smeta 😊😚

Samo ti budi u blizini nama... Predraga si! 🍀😘

Aneee
    26. Veljača 2020. 21:24

Justagirl2201 jesi ti ovaj ciklus uhvatila 2 puta pik? Ili sam nešto pobrkala...jer znam da si ti kao i ja imala problema iz mjeseca u mjesec uloviti pik 😅
    Imam neki osjećaj da si stvarno imala 2 puta O i da su blizanci 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    26. Veljača 2020. 21:40

RedRobin tak je...samo sam taj pobjednicki ciklus koristila femisan....i odmah sam vidjela promjene u sluzi koje je bilo na izvoz i to mi je vec bio dobar znak! 😊
    Hvala draga Rita😍😍😍😍
    Ana B. ja sam imala negdje 11 - 12dc jaaako tamnu lh trakicu al nije ulovljen PIK...onda je na 19dc bas bio PIK....a ko zna...mozda je i ovo prije bila O pa su stvarno blizanci heheh...ipak sam ja blizanka pa nije nemoguće 🤣🤣🤣😍😍😍😍

26. Veljača 2020. 21:52

Ma 19dc je vjerojatno bila implantacija pa zato ti je bila tamna lh trakica😂😂😂😂

• justagirl2201
    26. Veljača 2020. 21:58

Hahahahah moguće! 🤣🤣🤣 pogotovo jer je meni vec na 9dpo clearblue pokazao jasnu sjenu

26. Veljača 2020. 22:01

Bas sam danas gledala na fertilityfriend aplikaciji jako pino cura ima pozitivne testove na 9dpo👌

• Malela
    26. Veljača 2020. 22:28

Ja sam dobila još dva prištića na leđima, tj prištetine. Nada mi još traje jer osjećam lagane grčiće, a ja ih pred M nemam, imala sam prije T dan prije jake bolove i znala sam da će doći M. Sada dobijem grčeve tek dok M krene.
    Ovo sada nisu takvi grčevi, e sada ko će ga znati. Bojim se i nadam istovremeno  ❤️❤️❤️. 

Aneee
    26. Veljača 2020. 22:46

Da zamisli blizanci, predobro 😍😍😍 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Ninuska
    26. Veljača 2020. 23:02

justagirl2201

Meni kad je bila biokemijska su me grudi pocele bolit odmah nakon O….sada su me pocele bolit i to jako malo par dana prije neočekivane…i imala sam taj iscjedak i u ciklusima kad nisam bila T….dakle sve moze i ne mora bit….🤔🤔🤔

A kako stoji sa piskenjem? Jesi li morala cesto piskiti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani