Justgirl jesi imala i i odma osjecaj drukciji u trbuhu dan nakon O?
Justagirl, kolko ti je trebalo pokusaja za onaj prvi put kad je bila biokemijska i koliko sad za ovu skolsku?
Marinalin ne bas...imala sam samo taj gusti kremasti iscjedak i to je to...stvarno se nisam nadala taj ciklus jer bas nisam imala simptoma.
RedRobin mi smo nakon 5 mj pokusavanja imali biokemijsku i onda 3.ciklus nakon biokemijske sad ovo i nadam se da je to sad to 🤞😊😍
Sto se dogodilo s tvojom bebom? 😕 ako ne zelis pisati o tome, ne moras....stvarno mi je žao
Mene su kad je bila biokemijska grudi pocele boliti nakon O odmah, kremasti iscjedak i bockanje u jajniku.

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky ja uvijek imam taj kremasti iscjedak nakon O😱😱
A i grudi bolne ponekad😱😂
Di je nestala tockica i ostala ekipa😱😱😱
Ja vas redovito citam par puta dnevno ali nemam kaj pametno za pisat 🤷🏻♀️ tu i tamo upadnem s komentarom kao padobranac 😂
O je prosla, nisam nista pratila ovaj mj trakicama a i iskreno ne polazem neke nade u ovaj ciklus, danas me na poslu zabolio par put desni jajnik na kratko al ova 2 mj prije me stalno boljelo nakon O pa tako da ne pridodajem neku paznju tome, cekam 12.3 i pregled kod gin pa cu vidjet sta kaze, M treba NE doci 6.3😁

Meni kad je bila biokemijska su me grudi pocele bolit odmah nakon O....sada su me pocele bolit i to jako malo par dana prije neočekivane...i imala sam taj iscjedak i u ciklusima kad nisam bila T....dakle sve moze i ne mora bit....🤔🤔🤔
Marinalin ne bas…imala sam samo taj gusti kremasti iscjedak i to je to…stvarno se nisam nadala taj ciklus jer bas nisam imala simptoma.
RedRobin mi smo nakon 5 mj pokusavanja imali biokemijsku i onda 3.ciklus nakon biokemijske sad ovo i nadam se da je to sad to 🤞😊😍
Sto se dogodilo s tvojom bebom? 😕 ako ne zelis pisati o tome, ne moras….stvarno mi je žao
U 8. tjednu je prestalo kucati srce, vjerojatno je bila neka greska u dijeljenju stanica odmah na pocetku. Ali bilo je lijepo dok je trajalo. Sljedeci put ce biti kako treba.
Mi smo isto prvi put uspjeli u petom pokusaju, nadam se da cemo isto kao i vi opet brzo uspjeti. Si sad isto koristila trakice?
I kak si pila femisan? Cijeli ciklus ili do ovulacije? I kad si ga pocela pit?
Večer cure, cijeli dan vas čitam po malo i nikak da dostignem zadnju poruku hahaha.
Justagirl kako je lijepo vidjeti tak super vijesti, bss mi je drago. Uzivaj. I meni je nakon spontanog, idhća trudnoća bila super i uspjesna, rodila sam mjesec ranije ali sve je super.
Cure koje radite testove tipa 8 dana prije neočekivane M i imate minuse, nemojte biti tuzne jer bas nista nije izgubljeno. Samo, moj savjet je da ipak odolite iskušenjima i da ne radite tako rano. Znam da je tesko i da smo nestrpljive, ali ništa ne možemo pomiriti.
Meni je danas ujutro izbio jedan prištić na licu, nekako se potajno nadam da nije to zbog dolaska M, već da ću imati ali curicu koja mi vec sada krade ljepotu hshaha😋, moramo se malo šaliti❤️❤️❤️
Hvala Malela ❤
RedRobin žao mi je... ali vjerujem da će slj.put sve biti savršeno 😍 samo hrabro naprijed!
Ja sam femisan počela pit od 1 dana M do O....pila sam 2×30 kapi u čaši vode, ujutro i navečer....popila sam cijele 2 bočice i evo uspjelo je :) muz je pio cink i selen i isto samo taj mjesec i to je to....a ja sam i dalje prestrasena...oce se vidjet ista na ultrazvuku, jel sve di treba bit, oce srceko kucat....milijun briga...al nazalost ne mozemo utjecat na negativne ishode, samo se nadat najboljem....sve je sad u Božjim rukama 🤞😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji