Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    24. Veljača 2020. 18:29

chiAn06

anaid

Ja stalno terem glavu s tim kad imati odnos… dal nije previse 2 put na dan pa budu spermici žgoljavi…
    Pa onda nebi svaki drugi da nam ne pobegne dan…. i aj ti buj pametan 😂😂

Totalno te razumijem…haha…
    Na početku korištenja trakica, čim bih dobila pik, zovem muža, on sa posla dolazi kući da to odmah obavimo 🤭🤭…još ono kao imamo 8-12 sati za oplodnju nakon ovulacije…pa kao ne smijemo previše puta, a ne smijemo ni fulati…ajmeee…samo neka računanja, preračunavanja, čekanja…

Ugl i za spermiogram treba apstinencija od 4 dana prije davanja uzorka…
    A ovaj ginekolog koji mi je to sve rekao je i sam sve to prolazio sa svojom suprugom…pa valjda zna što je najbolje…
    Pretpostavljam da nije problem 2x dnevno ako prije toga bude ta apstinencija 🤔

Tako je, MM sutra nosi ujutro i bit ce 4 i pol dana... a posto bi O trebala biti u petak, ja bi vec po tome u srijedu krenula s hopsanjem... znaci 36 sati od spermiograma .. ma bas... hahahah... svodi nam se sex tih par dana doslovno na pravljenje bebe... ono ujutro jos ne stignem.oci otvorit vec se prasimo (jrr kao ujutro su spermici najjaci 🤣🤣🤣) i te neke fore 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 18:31

Dali postoji mogucnost druge ovulacije? Mozda je i to u pitanju kada su mi trakice tamne.....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 18:32

kristinak

Dali postoji mogucnost druge ovulacije? Mozda je i to u pitanju kada su mi trakice tamne…..

Kristina moguće je.  Jesi radila novu? 
    Ja sam imala roze iz bipe jel ih netko imao koliko su osjetljive?  Mozda manje pa su meni svjetlije bile. Lovim se za svaku slamku. Hahahahaa

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 18:36

chiAn06

anaid

Ja stalno terem glavu s tim kad imati odnos… dal nije previse 2 put na dan pa budu spermici žgoljavi…

Na početku korištenja trakica, čim bih dobila pik, zovem muža, on sa posla dolazi kući da to odmah obavimo 🤭🤭…još ono kao imamo 8-12 sati za oplodnju nakon ovulacije…pa kao ne smijemo previše puta, a ne smijemo ni fulati…ajmeee…samo neka računanja, preračunavanja, čekanja…

A ovaj ginekolog koji mi je to sve rekao je i sam sve to prolazio sa svojom suprugom…pa valjda zna što je najbolje…

Meni mm ful prigovara u zadnje vrijeme da kad su plodni se keksam, a inace sam bezvoljna. I to je istina. Ful sam u ovo sve previse usla. Sto nije dobro

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mallla
    24. Veljača 2020. 18:40

Kristina slikaj nam pa da vidimo. One su manje osjetljive od rozih, roze su 10ml zelene su 20ml. Čudno bi mi bilo da krvariš i ovuliraš istovremeno. Može biti da je implatacija pa da ti LH ukazuje na T, a može biti da smo sve poželile da nam bude T u pitanju i povele se za aktualnim plusićima koji si radili LH pa im on pokazao da je T.... Ako sumnjaš da bi mogla bit T napravi betu ona će ti najtočnije reći!
    Jesi radila kojeg kineza? 

url=https://lilypie.com]

• anaid
    24. Veljača 2020. 18:41

LeLa2807

chiAn06

anaid

Meni mm ful prigovara u zadnje vrijeme da kad su plodni se keksam, a inace sam bezvoljna. I to je istina. Ful sam u ovo sve previse usla. Sto nije dobro

Ja pa imam dojam da MM ima volje kad treba radit na bebi, i tu je aktivan a  poslije ja njega ganjam a njemu se neda... valda ga previse izmaltretiram tih 4,5 dana pa jadan nema volje se ni skinut poslijed tjedan dana 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 18:44

LeLa2807

kristinak

Dali postoji mogucnost druge ovulacije? Mozda je i to u pitanju kada su mi trakice tamne…..

Kristina moguće je. Jesi radila novu?
    Ja sam imala roze iz bipe jel ih netko imao koliko su osjetljive? Mozda manje pa su meni svjetlije bile. Lovim se za svaku slamku. Hahahahaa

Vidi ovo https://ibb.co/JszHgkd od danas popodne. Ova roza mi je od prije a ove zelene sam danas dobila pa reko da vidim.
    Meni je to sve nesto cudno, katastrofa.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita88
    24. Veljača 2020. 18:50

chiAn06

Rita88

Meni je dr. rekla na folikulometriji da je optimalno svaki drugi dan imat odnose. A ako pratim lh trakice,onda na dan pika i dan poslije. Sve smo to probali al eto jos nista. Ovaj mj smo isli bez terapije ,imali odnos svaki drugi dan nakon menge i tri dana zaredom od pika, znaci 13,14,15 dc , a pik je bio na 13 dc. Meni je sve skolski , pik mi je uvijek na 13 ili 14 dc, menga u dan, osjecam ovulaciju,imala cak po dva folikula ,al nista, s tim da je od muza spermiogram ok.Tak da eto,nece pa nece

I kod mene sve isto…a koliko dugo pokušavate?
    Jesi radila sve pretrage?

Pokusavamo od 2018 godine 4 mjesec, u 7 mjesecu ostala trudna i imala spontani u 6 tjednu, nasli mi ureaplasmu i to sam izljecila, zatim smo dobili zeleno svijetlo u 12 mjesecu da mozemo na bebu i vec u prvom mj 2019 ostala trudna i ista stvar ,spontani u 6 tjednu, ne stignem ni na prvi pregled. Obavila sam sve pretrage ,naplacala se privatno  brdo para dala, sad pokusavamo od tad ,godina dana prosla.od drugog spontanog.Krenula na folikulometriju u 10 mj 2019 godine i nista jos , bila sam na Letrozolu blaga stimulacija za ovulaciju sad iduci ciklus idemo na klomifen pa ako ni to ne uspije onda idem na IVF, kaze da preskacemo inseminaciju radi dvije biokemijske,ocito lose jajne stanice pa propadne trudnoca. Kakva je situacija kod tebe?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    24. Veljača 2020. 18:52

LeLa2807

Rita88

Meni je dr. rekla na folikulometriji da je optimalno svaki drugi dan imat odnose. A ako pratim lh trakice,onda na dan pika i dan poslije. Sve smo to probali al eto jos nista. Ovaj mj smo isli bez terapije ,imali odnos svaki drugi dan nakon menge i tri dana zaredom od pika, znaci 13,14,15 dc , a pik je bio na 13 dc. Meni je sve skolski , pik mi je uvijek na 13 ili 14 dc, menga u dan, osjecam ovulaciju,imala cak po dva folikula ,al nista, s tim da je od muza spermiogram ok.Tak da eto,nece pa nece

Ja cekam da napravim test odtugujem i onda dalje… Bas me mala depra lovi, ali proci ce :)

Nema tuge Lelo, nije jos nista gotovo.Cekamo tvoj test i plus na njemu 💪

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

chiAn
    24. Veljača 2020. 18:57

Rita88

chiAn06

Rita88

I kod mene sve isto…a koliko dugo pokušavate?
    Jesi radila sve pretrage?

Pokusavamo od 2018 godine 4 mjesec, u 7 mjesecu ostala trudna i imala spontani u 6 tjednu, nasli mi ureaplasmu i to sam izljecila, zatim smo dobili zeleno svijetlo u 12 mjesecu da mozemo na bebu i vec u prvom mj 2019 ostala trudna i ista stvar ,spontani u 6 tjednu, ne stignem ni na prvi pregled. Obavila sam sve pretrage ,naplacala se privatno brdo para dala, sad pokusavamo od tad ,godina dana prosla.od drugog spontanog.Krenula na folikulometriju u 10 mj 2019 godine i nista jos , bila sam na Letrozolu blaga stimulacija za ovulaciju sad iduci ciklus idemo na klomifen pa ako ni to ne uspije onda idem na IVF, kaze da preskacemo inseminaciju radi dvije biokemijske,ocito lose jajne stanice pa propadne trudnoca. Kakva je situacija kod tebe?

Mi od 7mj pokusavamo...ali na pocetku nismo nista ozbiljno...pa bila biokemijska u 11mj i sad tek od 1 mj radili pretrage...ali samo spermiogram i ja progesteron i hormone...sad cu viditi sto ce nam reci za poslije koji su sljedeci koraci...ne znam je li ispitivanje prohodnosti ili sto...

Moja sestrična ima 3 djece, a imala je mislim 3 spontana i svaki u prvom tromjesječju...i ona je imala problema sa održavanjem trudnoće...
    Ugl imala je neke terapije koje je morala piti prije trudnoce i za vrijeme...u Zg je radila sve pretrage i mislim da su joj nalaze slali u Švedsku i da joj od tamo netko prepisuje terapiju...i uspjela je eto jos 2 trudnoce imati...

Ako ti je to što zanimljivo, mogu ju pitati detaljnije kako i što je radila...pa da mozda probate s tim prije IVF...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani