Hej cure. Bila sam danas kod doktora imam upalu grla i kasalj mi je uzas zivi dao mi je antibiotik augmentin sutra idem vadit krv da mi vidi zeljezo i tsh pa se nadam da je sve to u redu makar od kad znam za sebe imam problema sa manjkom zeljeza. Nisam jos pocela pit antibiotik bojim se da ako se nesto dogada da mi ne nasteti pa ne znam dal da cekam mengu pa krenem piti ili sta. Sva sam katastrofa 😐
žene i sumamed u trudnoći dobiju ako je potrebno tako da mislim da je bolje da piješ jer će ti bez antibiotika biti samo gore.
drži se, možda je pao imunitet radi T. Ili ako želiš biti u miru, sačekaj dan neočekivane i napravi test onda ćeš biti nekako najsigurnija je li došlo ili nije.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej cure. Bila sam danas kod doktora imam upalu grla i kasalj mi je uzas zivi dao mi je antibiotik augmentin sutra idem vadit krv da mi vidi zeljezo i tsh pa se nadam da je sve to u redu makar od kad znam za sebe imam problema sa manjkom zeljeza. Nisam jos pocela pit antibiotik bojim se da ako se nesto dogada da mi ne nasteti pa ne znam dal da cekam mengu pa krenem piti ili sta. Sva sam katastrofa 😐
žene i sumamed u trudnoći dobiju ako je potrebno tako da mislim da je bolje da piješ jer će ti bez antibiotika biti samo gore.
drži se, možda je pao imunitet radi T. Ili ako želiš biti u miru, sačekaj dan neočekivane i napravi test onda ćeš biti nekako najsigurnija je li došlo ili nije.
Jos je reko da danas ne pijem nego sutra tek kad izvadim krv. Htio me odmah na bolovanje stavit ali sam mu rekla da me ne salje na bolovanje jer bi tu na poslu radili paniku da odem na bolovanje a ne treba mi bezpotrebna drama. A mislim da cu pricekat, sutra necu jos pit i onda prekosutra ako ne procurim cu napravit test pa ako je negativan opet onda cu krenut pit antibiotik. Prekosutra su mi i nalazi od krvi pa ko zna oce mi jos sta prepisat heferol znam da ce mi dat ako zeljezo nije dobro a za ovo ostalo sve cemo vidjet
Željezo je ful bitno za ostvarivanje T, tako da ako ne daj Bože nije ovaj ciklus, a željezo ti bude slabo čim ga digneš bit će sve ok.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Nazalost, nista od mene ovaj mjesec. Opet kao neka sjena vjerovatno evaporacijska. Valjda bi trebalo pokazati do sada s obzirom da sam uzela od 10mlu. Dok sam isla do apoteke bol u jajniku mi je pocela u nogu udarati. Sijevanje neko 😯.
Evo vam sliku testa, bijel ko snijeg.
https://ibb.co/ScHDjbS
ja kad zumiram vidim sjenicu! Ali trebaš dobit TEK za 4 dana, ima još nade!!!!
Daj Boze!!! Ovo ce biti najduzih 4 dana ikad.

35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Evo da vam napisem kako i sta sam ja:
- pila femisan A kapi 2×30 kapi u casi vode ujutro i navecer (od 1dc do O) - 2 cijele bočice i folnu jednu tabletu svaki dan od 400
- muž pio mjesec dana cink i selen u granulama
- imali odnose dan prije O, dan O i dva dana nakon O
- simptomi - gusti kremasti iscjedak, tamnnjenje lh trakice od 7dpo, sise me nisu bolile uopce sto mi bilo čudno - osim toga nista drugo
Ni sad nemam nista osim grčeva na mahove i sise malo napuhanije
Molite se da mi u srijedu beta bude duplo veća! Ah ko će dočekat! Sretno cureeee i čekam vaše plusiće i čekam vas na jesenskim bebama...nije tamo to to bez vas! 😘😘😘😘😚
Ženice drage moje.
Naime, dobila sam kao "menstruaciju" dan prije očekivane, i to samo smeđe onako malo, drugi dan isto tako, danas je evo 3.dan, i sad je baš tamno crveno, sa nekim ugrušcima, i bolno sve dolje... Čak mi se i vrtjelo od boli, sada mi je bolje, ali i dalje ide obilnije.
Mislite li i vi isto što i ja? :(
+ 26.12.2020🖤
- pila femisan A kapi 2×30 kapi u casi vode ujutro i navecer (od 1dc do O) - 2 cijele bočice i folnu jednu tabletu svaki dan od 400
- simptomi - gusti kremasti iscjedak, tamnnjenje lh trakice od 7dpo, sise me nisu bolile uopce sto mi bilo čudno - osim toga nista drugo
Molite se da mi u srijedu beta bude duplo veća! Ah ko će dočekat! Sretno cureeee i čekam vaše plusiće i čekam vas na jesenskim bebama…nije tamo to to bez vas! 😘😘😘😘😚
Uzivaj sad, drzimo ti 🤞 za srijedu.

35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Jos je reko da danas ne pijem nego sutra tek kad izvadim krv. Htio me odmah na bolovanje stavit ali sam mu rekla da me ne salje na bolovanje jer bi tu na poslu radili paniku da odem na bolovanje a ne treba mi bezpotrebna drama. A mislim da cu pricekat, sutra necu jos pit i onda prekosutra ako ne procurim cu napravit test pa ako je negativan opet onda cu krenut pit antibiotik. Prekosutra su mi i nalazi od krvi pa ko zna oce mi jos sta prepisat heferol znam da ce mi dat ako zeljezo nije dobro a za ovo ostalo sve cemo vidjet
Željezo je ful bitno za ostvarivanje T, tako da ako ne daj Bože nije ovaj ciklus, a željezo ti bude slabo čim ga digneš bit će sve ok.
Pijem za zeljezo vec dvije godine... Sa manjim pauzama i zeljezo je super ali feritin(rezerva zeljeza) je uvijek niza nego visa. Normalno je od 19-120 ja imam max 39.. Trudnoce godinama nemam al nadam se da sto duze bude ok da ce i bebac doc. Pre vazno je za T

Molite se da mi u srijedu beta bude duplo veća! Ah ko će dočekat! Sretno cureeee i čekam vaše plusiće i čekam vas na jesenskim bebama…nije tamo to to bez vas! 😘😘😘😘😚
Hvalaaa ti...
🙃
🍀 🍀 🍀 🍀 I sretno!
🥰🥰🥰 Mrvica je tuuuu.

Ženice drage moje.
Naime, dobila sam kao "menstruaciju" dan prije očekivane, i to samo smeđe onako malo, drugi dan isto tako, danas je evo 3.dan, i sad je baš tamno crveno, sa nekim ugrušcima, i bolno sve dolje… Čak mi se i vrtjelo od boli, sada mi je bolje, ali i dalje ide obilnije.
Mislite li i vi isto što i ja? :(
ali ako ti je test bio negativan sumnjam da je biokem. meni je prošli mj bilo smeđeg dva dana prije M i to samo jedan dan. i isto neki put znam imat ugrušak, a uvijek me boli jako kako si opisala. ja ne bi razmišljala u tom smjeru negativno...

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji