Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 18:57

Rita88

chiAn06

Rita88

Meni je dr. rekla na folikulometriji da je optimalno svaki drugi dan imat odnose. A ako pratim lh trakice,onda na dan pika i dan poslije. Sve smo to probali al eto jos nista. Ovaj mj smo isli bez terapije ,imali odnos svaki drugi dan nakon menge i tri dana zaredom od pika, znaci 13,14,15 dc , a pik je bio na 13 dc. Meni je sve skolski , pik mi je uvijek na 13 ili 14 dc, menga u dan, osjecam ovulaciju,imala cak po dva folikula ,al nista, s tim da je od muza spermiogram ok.Tak da eto,nece pa nece

I kod mene sve isto…a koliko dugo pokušavate?
    Jesi radila sve pretrage?

Pokusavamo od 2018 godine 4 mjesec, u 7 mjesecu ostala trudna i imala spontani u 6 tjednu, nasli mi ureaplasmu i to sam izljecila, zatim smo dobili zeleno svijetlo u 12 mjesecu da mozemo na bebu i vec u prvom mj 2019 ostala trudna i ista stvar ,spontani u 6 tjednu, ne stignem ni na prvi pregled. Obavila sam sve pretrage ,naplacala se privatno brdo para dala, sad pokusavamo od tad ,godina dana prosla.od drugog spontanog.Krenula na folikulometriju u 10 mj 2019 godine i nista jos , bila sam na Letrozolu blaga stimulacija za ovulaciju sad iduci ciklus idemo na klomifen pa ako ni to ne uspije onda idem na IVF, kaze da preskacemo inseminaciju radi dvije biokemijske,ocito lose jajne stanice pa propadne trudnoca. Kakva je situacija kod tebe?

Da nije jos nista gotovo. Nikad se nezna, bas nekad kad se pomirimo sa tim da nece nista bit dogodi se cudo. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

MalaD
    24. Veljača 2020. 18:59

Miakamo

Nazalost, nista od mene ovaj mjesec. Opet kao neka sjena vjerovatno evaporacijska. Valjda bi trebalo pokazati do sada s obzirom da sam uzela od 10mlu. Dok sam isla do apoteke bol u jajniku mi je pocela u nogu udarati. Sijevanje neko 😯.
    Evo vam sliku testa, bijel ko snijeg.

https://ibb.co/ScHDjbS

Miakamo nije bijel ko snijeg.. Ima blijedu rozu crticu.. 
    Justagirl napokon! Cestitam i zelim ti urednu trudnocu! 

chiAn
    24. Veljača 2020. 19:02

LeLa2807

chiAn06

anaid

Ja stalno terem glavu s tim kad imati odnos… dal nije previse 2 put na dan pa budu spermici žgoljavi…
    Pa onda nebi svaki drugi da nam ne pobegne dan…. i aj ti buj pametan 😂😂

Totalno te razumijem…haha…
    Na početku korištenja trakica, čim bih dobila pik, zovem muža, on sa posla dolazi kući da to odmah obavimo 🤭🤭…još ono kao imamo 8-12 sati za oplodnju nakon ovulacije…pa kao ne smijemo previše puta, a ne smijemo ni fulati…ajmeee…samo neka računanja, preračunavanja, čekanja…

Ugl i za spermiogram treba apstinencija od 4 dana prije davanja uzorka…
    A ovaj ginekolog koji mi je to sve rekao je i sam sve to prolazio sa svojom suprugom…pa valjda zna što je najbolje…
    Pretpostavljam da nije problem 2x dnevno ako prije toga bude ta apstinencija 🤔

Meni mm ful prigovara u zadnje vrijeme da kad su plodni se keksam, a inace sam bezvoljna. I to je istina. Ful sam u ovo sve previse usla. Sto nije dobro

Dok sam pričala sa ginekologom kaže on meni "vidim ja puno ti toga znaš" reko pa malo se informiram, guglam...sta da radim...
    Kaze on "razumijem, al nekad je bolje i što manje znati"
    Vjerujem da je u pravu, samo sto si ne mogu pomoci...
    Al doslovno, prijateljica koja nema pojma sto je folikul, implatancija, trakice ili sve drugo je zatrudnila i to iz prvog pokušaja...
    Kaže imala sam neki iscjedak, bolili me jajnici i imali odnos taj dan kad joj je to bilo i sljedeci dan i eto ostala trudna...
    I svi govore samo se moras opustiti i ne razmisljati o tome...a to mi je najgori savjet koji mi netko moze dati...
    Kako se opustiti kada nesto tako želiš i svaki mjesec je razočaravajući...

Ugl cure samo se opustite i ne razmisljajte o tome 😂😂

url=https://lilypie.com]

Rita88
    24. Veljača 2020. 19:08

Chiano 
    Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al  rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MalaD
    24. Veljača 2020. 19:15

Evo moje lh trakice.. Najvherojatnije 5dpo. Tako je vec nekoliko dana... Uopce neznam...

chiAn
    24. Veljača 2020. 19:23

Rita88

Chiano
    Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷‍♀️

A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM...zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale...doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece...oni dođu kod njega...on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna...eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić...😀😀
    Ugl htjedoh reci, ako si u blizini, da se vrijedi s njim konzultirati...
    Čovjek je enciklopedija...jako temeljit...specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća...
    Svi ga hvale...sve žene u čekaonici samo pozitivna iskustva pričaju o njemu...

Mene je sada poslao na te pretrage, pa čekam 5.3. Kontrolu da vidimo što dalje...

Rita88
    24. Veljača 2020. 19:24

MalaD

Evo moje lh trakice.. Najvherojatnije 5dpo. Tako je vec nekoliko dana… Uopce neznam…

Curama s policisticnim jajnicima je lh trakica uvijek skoro pozitivna, mozda si vec pisala , al sorry ne mogu sve upratiti,ne znam kakva je kod tebe situacija , dali je s ginekoloske strane sve ok?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MalaD
    24. Veljača 2020. 19:28

Rita88

MalaD

Evo moje lh trakice.. Najvherojatnije 5dpo. Tako je vec nekoliko dana… Uopce neznam…

Curama s policisticnim jajnicima je lh trakica uvijek skoro pozitivna, mozda si vec pisala , al sorry ne mogu sve upratiti,ne znam kakva je kod tebe situacija , dali je s ginekoloske strane sve ok?

Zadnje sta sam bila prije par mjeseci je bilo sve super a i trakica je uvijek poslije ovulacije bila  svijetlija.. 

Rita88
    24. Veljača 2020. 19:36

chiAn06

Rita88

Chiano
    Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷‍♀️

A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM…zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale…doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece…oni dođu kod njega…on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna…eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić…😀😀
    Ugl htjedoh reci, ako si u blizini, da se vrijedi s njim konzultirati…
    Čovjek je enciklopedija…jako temeljit…specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća…
    Svi ga hvale…sve žene u čekaonici samo pozitivna iskustva pričaju o njemu…

Mene je sada poslao na te pretrage, pa čekam 5.3. Kontrolu da vidimo što dalje…

Iz zagreba sam , hvala ti na informaciji ,ako treba idem i za Slavonski Brod nije problem 😁 bas me zanima sta ce ti reci ,javi mi. Nadam se da ce ti nalazi bit ok 🙂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• nikky18
    24. Veljača 2020. 19:37

LeLa2807

Pipin &Crnerupe hvala vamnikky to je obicno dobar znak jer pada imunitet u T, a i iscjedak je obečavajuć. Držim fige.

Nadam se :) vidjet cemo 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani