Pozdrav!
Ja isto pokušavam zatrudniti, al evo tek 2. ciklus, zanima me da li je koja od vas pila pilule?
Ja sam prestala piti pilule 9.10.2019 i eto nadam se da se organizam dosad već očistio da mogu početi planirati bebicu. :D
Hej, ja sam prestala piti sredinom 9mj, nama je 3.ciklus u tijeku 😊 meni je gin rekla da u pravilu nebi ni trebalo cekati ali da bi nakon 2-3 ciklusa organizam skroz bio ociscen

Justagirl2201 Jao koja divna beta, oči mi se napunila suzama od sreće, baš mi drago ovak kad jedna od nas dobije ono što dugo čeka, tako i mi ostale dobivamo nadu za nas 😊😊 ljubim te uzivaj u trudnoci i da sve prođe u redu 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ja jutros pisala kineza,imam jednog vec duze vrijeme i bode me za oci,pa si mislim idem ga rijesit, naravno negativan je. Danas mi je 7dpo,pa.si mislim rano je,ima jos nade 😁
Imam danas vodenasti iscjedak, cice bolne i danas sam bas napuhana,morala sam si otkopcat hlace na poslu 😅
Justagirl beta ti je odlicna,cekamo srijedu 🙂🙂

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meni je 21 bio smile (znači peek) Ali evo kao sto sam i mislila to je bila neka greska jer jučer i danas blicajući smile što znači tek je sutra pravi smile (peek)...Jer kod ovih što ocitavaju 4 plodna dana ne može biti da jedan dan bude krug(ne bliži se O) i onda od jednom peek
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ja jutros pisala kineza,imam jednog vec duze vrijeme i bode me za oci,pa si mislim idem ga rijesit, naravno negativan je. Danas mi je 7dpo,pa.si mislim rano je,ima jos nade 😁
Imam danas vodenasti iscjedak, cice bolne i danas sam bas napuhana,morala sam si otkopcat hlace na poslu 😅
Justagirl beta ti je odlicna,cekamo srijedu 🙂🙂
Daa, rano ti je, ali simptomi zvuce jako dobro :D

Lela da znam i problem je sto moj organizam iz hrane ne prima zeljezo a jedem sve ciklu spinat ma nema sta ne jedem tako da sam osuđena na tablete heferol plus vitamin c obavezno da se bolje vezuje i sa zeljezom imam problema od rođenja uvijek je nisko onda malo bude normalno pa opet padne ispod granice. Nadam se da ce sad bit normalno
Probaj ujutro jesti jaja od prepelice. Ja sam ih jela otprilike mjesec dana mozda i manje. Ujutro po dva onako zivo i mjesala sa kakaom i mlijekom. Kad sam izvadila nalaze preslo mi preko granice bilo.

35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Rita88 pa naravno da je još rano za test, mi se čini mi se pratimo u dan i nema testa tamo do 2.3., nema žurbe 😉, iako i ja sam jako bas nestrpljiva i potiho se nadam divnom lijepom plusiću,. Mužić također, masta si o pludiću kao o rođendanskom poklonu 😊.
Lela da znam i problem je sto moj organizam iz hrane ne prima zeljezo a jedem sve ciklu spinat ma nema sta ne jedem tako da sam osuđena na tablete heferol plus vitamin c obavezno da se bolje vezuje i sa zeljezom imam problema od rođenja uvijek je nisko onda malo bude normalno pa opet padne ispod granice. Nadam se da ce sad bit normalno
Mislis da hrana ima takvu veliku ulogu za zeljezo? Ja iskreno od salata nista ne jedem, opcenito povrce ne jedem (znam nije za pohvalu) jedino sto jedem je krumpir, mrkva, grah🤷🏻♀️ a sad kad sam vadila krv zeljezo mi je bilo iznad ref.vrijednosti

Nista od T. Kupila u mulleru test bijel kao snijeg a napravila sam sa tom mokracom i LH trakicu.
Test nisam slikala a trakica lh evo
https://ibb.co/kyGPsKM
Gornja jutros a dole je od sad. U medjuvremenu sam pocela i jace curit u ova dva sata ali sam i pisala sto puta. Cudno mi je to jer me dole bas ne boli jako i sise me bas bole.Probat cu jos ujutro napraviti test,kupila sam ih vise pa neka se nadju

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hej i ja ti imam problem sa zeljezom, skoro sam se srusila, uzasne vrtoglavice sam imala ,nesanicu da bi se na kraju ustanovilo da mi je zeljezo 3, a donja granica je 8. Pijem ferum tablete ,odnosno zvacem (fuj) zasad se osjecam dobro. Ne znam koliko te sve skupa utjece na zacece , al znam da je zeljezo dosta bitno, inace isto raznovrsno jedem al ocito ne mogu preko hrane dobiti zeljezo koliko mi treba.

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji