Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    24. Veljača 2020. 19:43

Rita88

chiAn06

Rita88

Chiano
    Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷‍♀️

A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM…zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale…doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece…oni dođu kod njega…on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna…eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić…😀😀
    Ugl htjedoh reci, ako si u blizini, da se vrijedi s njim konzultirati…
    Čovjek je enciklopedija…jako temeljit…specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća…
    Svi ga hvale…sve žene u čekaonici samo pozitivna iskustva pričaju o njemu…

Mene je sada poslao na te pretrage, pa čekam 5.3. Kontrolu da vidimo što dalje…

Iz zagreba sam , hvala ti na informaciji ,ako treba idem i za Slavonski Brod nije problem 😁 bas me zanima sta ce ti reci ,javi mi. Nadam se da ce ti nalazi bit ok 🙂

Evo cure napravila test od 25mIu, 11 dpo, maloprije, istina je da sam urin drzala sat vremena i pila kroz dan, ali svejedno nesto bi se pokazalo. Nema niceg. 
    Ovo je bas bolno. Ali doci ce kad tad moj mali plusic i beba. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 19:48

Ni meni nikad  nije bila tako tamna trakica a da nije pik. Bas cesto ih pratim kroz ciklus. Osim ovaj put eto.
    Dali je netko od vas bio na pregledu mokracnih puteva,citoskopiji? I dali se moze u Medicu mozda napraviti pregled?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

chiAn
    24. Veljača 2020. 19:49

LeLa2807

Rita88

chiAn06

Rita88

Chiano
    Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷‍♀️

A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM…zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale…doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece…oni dođu kod njega…on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna…eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić…😀😀
    Čovjek je enciklopedija…jako temeljit…specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća…

Iz zagreba sam , hvala ti na informaciji ,ako treba idem i za Slavonski Brod nije problem 😁 bas me zanima sta ce ti reci ,javi mi. Nadam se da ce ti nalazi bit ok 🙂

Evo cure napravila test od 25mIu, 11 dpo, maloprije, istina je da sam urin drzala sat vremena i pila kroz dan, ali svejedno nesto bi se pokazalo. Nema niceg.

Doći će...znam da je nepotrebno reci da treba ostati pozitivan i ici dalje...jer tako i meni bude...prvo razocaranje nakon M...onda opet pred sljedecu O bude pozitiva i išćekivanje...primiti će se kad tad...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 19:50

LeLa2807

Rita88

chiAn06

Rita88

Chiano

Hej Lela glavu gore! Doci ce kad tad vjeruj u to i ja vjerujm🥰  kad se budemo najmanje nadale...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

24. Veljača 2020. 19:50

Lela ja ocekujem M u petak ,zaista se nista ne dogada kod mene posebno😂
    Radila sam cjel dan i zaradila za pregled progodnosti jajovoda😂😂
    Isla podignit u ljekarne vaginalete koje moram uzimat prije pregleda i dobijem u ljekarni maramice za dezinfekciju ruku (zbog koronavirusa🤪🤪🤪) 
    Jedva cekam da jos obavim taj pregled pa da se psihicki smirim👌

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 19:53

kristinak

Ni meni nikad nije bila tako tamna trakica a da nije pik. Bas cesto ih pratim kroz ciklus. Osim ovaj put eto.
    Dali je netko od vas bio na pregledu mokracnih puteva,citoskopiji? I dali se moze u Medicu mozda napraviti pregled?

Uf to mora boljet jako. Mozes u Avivi pa pretpostavljam i u Medicu. 

Hvala vam na utjesi uz vas je sve lakse. 
    Marina kraljice dobru dnevnicu imas. 😂😂🥰🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Miakamo
    24. Veljača 2020. 19:56

MalaD

Miakamo

Nazalost, nista od mene ovaj mjesec. Opet kao neka sjena vjerovatno evaporacijska. Valjda bi trebalo pokazati do sada s obzirom da sam uzela od 10mlu. Dok sam isla do apoteke bol u jajniku mi je pocela u nogu udarati. Sijevanje neko 😯.
    Evo vam sliku testa, bijel ko snijeg.

https://ibb.co/ScHDjbS

Miakamo nije bijel ko snijeg.. Ima blijedu rozu crticu..
    Justagirl napokon! Cestitam i zelim ti urednu trudnocu!

Ja iskreno mislim da je samo sjena evaporac. Kupila sam jos dva testa pa cu sutra ponoviti a drugi cu na dan kad trebam dobiti ako slucajno zakasni.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

24. Veljača 2020. 19:57

A sta cu moram radit dok nemam djece😂😂😂
    Sad potegnut,spremila sam vec i novce za krevetic😂

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 20:00

Marinalin

Preslatka si 🥰🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Miakamo
    24. Veljača 2020. 20:01

Marinalin

Kraljice 😂

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani