Nama u klinici su rekli da 5 dana nesmije ..
A nekome kazu 3dana..
Uglavnom moj muz nije 5 dana i nalaz je bio super
Pise na uputama koje smo dobili u bolnici 3-5 dana. Sutra ujutro bude 4ipol.
I nisu ni pitali dal oce tamo dat uzorak, samo su mu uvalili upute i epruvetu. Pise donjeti u roku 1 sat od ejakuacije i paziti da nebude pretjerana razlika u temperaturi epruvete... natjerat cu ga odma nek juri da nepocrkaju prije nek dodu do laborazorija 🙄🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Moj muz je morao u klinici ejakulirati😂
Ima posebna soba s tv i casopisima😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Jedan decko prije njega je bio unutra vise od pola sata😂
Ocito mu je bilo lijepo😂
Marinalin umirem 😂😂😂😂😂😂😂
Jos sam bolesna 😡🤧 sas me i grlo pocelo bolit, ovaj ciklus mi je bas bljak... Poceo me bolit jajnik, mogla bi ovulacija brzo, ocekujem je kroz dva dana 😎 ovaj ciklus nisam opterećena jos 😂😂 kako prvi dio ciklusa brzo prođe a drugi nikad kraja🤔 kako to kako to 😂😂

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Chiano
Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷♀️
A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM…zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale…doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece…oni dođu kod njega…on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna…eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić…😀😀
Ugl htjedoh reci, ako si u blizini, da se vrijedi s njim konzultirati…
Čovjek je enciklopedija…jako temeljit…specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća…
Svi ga hvale…sve žene u čekaonici samo pozitivna iskustva pričaju o njemu…
Mene je sada poslao na te pretrage, pa čekam 5.3. Kontrolu da vidimo što dalje…
Draga na kojeg ginekologa mislis ,posto sam i ja iz Slavonskog Broda :)
Hmmm i ja bi rade da tamo...ipak je uzorak najsvjeziji i rezultati tocniji... ali staje tuje...
Hahaha nema toga kod nas, bar mislim da ne. 😂😂😂
Cini mi se da u obicnom wc-u... po tome bi moj bil cjeli dan tamo, jos dok cujes kakk ti se secu pokraj 😂😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Moj muz vec lagano odustaje 😢 na 3 ciklusu pokusavanja smo tek al ajd prosili su plodni dani i dali si oduska i malo uzivalali vise u alkoholu i bas mi se otvorio i povjerio da ga muci sta ako je on problem i da ak je zensko problem da je kao lakse "sanirati" nego kod muskih... Bas mi knedla u grlu zastala, odmah me ispitivao dal mogu sljedeci mj na kontroli od gin trazit da se njega posalje na pretrage i sl al ono... Nisam ocekivala da ce tak lako opast mu samopouzdanje 🙁

Chiano
Moze pitaj je hvala ti. Kod mene je jos blaga trombofilija al rekli su mi da nije za terapije da je to sve ok. Sad mi je problem sto ne mogu ni ostat trudna ,prije sam lako ostala al je problem bilo zadrzat,sad ne mogu nikako. Mozda radi zeljeza,nedavno sam otkrila da je koma,ful nisko. Meni je dr rekla da ne moram na prohodnost jajovoda, jer sam dva puta ostala trudna,sad neznam 🤷♀️
A od kud si? Pitam ovako jer ne znam poslati PM…zato sto sam ja iz Slavonskog Broda i ovdje ima jedan ginekolog kojega svi hvale…doslovno su ljudima govorili da nemaju šanse da imaju djece…oni dođu kod njega…on uzme sve pretrage, gleda, studira, konzultira se sa kolegama u Londonu, ženi daju terapiju i ostane trudna…eno već 5 godina mu svake godine šalju pečenku za Božić…😀😀
Ugl htjedoh reci, ako si u blizini, da se vrijedi s njim konzultirati…
Čovjek je enciklopedija…jako temeljit…specijalizirao je ginekologiju i subspecijalizirao baš te probleme začeća…
Svi ga hvale…sve žene u čekaonici samo pozitivna iskustva pričaju o njemu…
Mene je sada poslao na te pretrage, pa čekam 5.3. Kontrolu da vidimo što dalje…
Draga na kojeg ginekologa mislis ,posto sam i ja iz Slavonskog Broda :)
Ivan Jandrić top top topčina!

url=https://lilypie.com]
Moj muz vec lagano odustaje 😢 na 3 ciklusu pokusavanja smo tek al ajd prosili su plodni dani i dali si oduska i malo uzivalali vise u alkoholu i bas mi se otvorio i povjerio da ga muci sta ako je on problem i da ak je zensko problem da je kao lakse "sanirati" nego kod muskih… Bas mi knedla u grlu zastala, odmah me ispitivao dal mogu sljedeci mj na kontroli od gin trazit da se njega posalje na pretrage i sl al ono… Nisam ocekivala da ce tak lako opast mu samopouzdanje 🙁
Utješi muža tako da mu kažeš da je većinom problem u ženama...a oni su tolike sreće da imaju milijune spermija...a da je samo 1 potreban za oplodnju...i da ima samo jednog aktivnog, mogu ga uhvatiti i ubaciti u tebe...🤭😀
I reci mu da će on i sa 100 godina moći praviti djecu, a ti nećeš...pa će eto biti bolji od tebe...možda se utješi 😀
Što se tiče pretraga za njega... to on treba tražiti uputnicu za spermiogram od svog doktora opće prakse...nema tvoj ginekolog s tim ništa...osim kasnije za očitavanje nalaza...
I 3 mjeseca su stvarno rano za očekivati trudnoću, barem po nekim prosjecima...pa ne bi trebao već biti zabrinut i sa manjkom samopouzdanja...a pogotovo ne odustajati...
I mislim da alkohol u normalnim količinama ne bi trebao biti problem...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji