Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    24. Veljača 2020. 16:17

Pipin

Rita88

Cure ja jutros pisala kineza,imam jednog vec duze vrijeme i bode me za oci,pa si mislim idem ga rijesit, naravno negativan je. Danas mi je 7dpo,pa.si mislim rano je,ima jos nade 😁
    Imam danas vodenasti iscjedak, cice bolne i danas sam bas napuhana,morala sam si otkopcat hlace na poslu 😅
    Justagirl beta ti je odlicna,cekamo srijedu 🙂🙂

Daa, rano ti je, ali simptomi zvuce jako dobro :D

Vidjet cemo za tjedan dana 😃 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 16:19

Ali mislim da nista od toga nije. Vise srece drugi put 🤦‍♀️ sad mi stiglo sa e baya jos lh trakica i hcg testova mogu se testirat koliko cu 😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 16:21

Rita88

Lilo23

Lela da znam i problem je sto moj organizam iz hrane ne prima zeljezo a jedem sve ciklu spinat ma nema sta ne jedem tako da sam osuđena na tablete heferol plus vitamin c obavezno da se bolje vezuje i sa zeljezom imam problema od rođenja uvijek je nisko onda malo bude normalno pa opet padne ispod granice. Nadam se da ce sad bit normalno

Hej i ja ti imam problem sa zeljezom, skoro sam se srusila, uzasne vrtoglavice sam imala ,nesanicu da bi se na kraju ustanovilo da mi je zeljezo 3, a donja granica je 8. Pijem ferum tablete ,odnosno zvacem (fuj) zasad se osjecam dobro. Ne znam koliko te sve skupa utjece na zacece , al znam da je zeljezo dosta bitno, inace isto raznovrsno jedem al ocito ne mogu preko hrane dobiti zeljezo koliko mi treba.

Zobene pahuljice, leća... top za željezo :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    24. Veljača 2020. 16:27

kristinak

Ali mislim da nista od toga nije. Vise srece drugi put 🤦‍♀️ sad mi stiglo sa e baya jos lh trakica i hcg testova mogu se testirat koliko cu 😂

Zao mi je :( sljedeci mjesec u nove pobjede!!

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 16:36

Pipin

kristinak

Zao mi je :( sljedeci mjesec u nove pobjede!!

Ma nego kako, sve dok ne bude dobitno. Nisam razocarana 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 17:06

Rita88

Pipin

Rita88

Cure ja jutros pisala kineza,imam jednog vec duze vrijeme i bode me za oci,pa si mislim idem ga rijesit, naravno negativan je. Danas mi je 7dpo,pa.si mislim rano je,ima jos nade 😁
    Imam danas vodenasti iscjedak, cice bolne i danas sam bas napuhana,morala sam si otkopcat hlace na poslu 😅

Rita88 i ja sam napuhana, inače nemam baš sala na trbuhu, a sad se gledam u ogledalo kao žene u 4 mj trudnoće, valjda od tolike želje tijelo reagira hahahhahaa. Ja sam si otkopčala hlače i navukla majicu da ne vide ljudi na poslu. 
    Kristina, žao mi je jako. Kad si bila na pregledu kod ginek zadnji put? Pitam radi tamnih lh trakica.
    Marina, Sanja, pratilice moje, meni malo neki grčići u maternici...

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Mala2323
    24. Veljača 2020. 17:08

LeLa2807

Cvjetic123

Ženice drage moje.
    Naime, dobila sam kao "menstruaciju" dan prije očekivane, i to samo smeđe onako malo, drugi dan isto tako, danas je evo 3.dan, i sad je baš tamno crveno, sa nekim ugrušcima, i bolno sve dolje… Čak mi se i vrtjelo od boli, sada mi je bolje, ali i dalje ide obilnije.
    Mislite li i vi isto što i ja? :(

ali ako ti je test bio negativan sumnjam da je biokem. meni je prošli mj bilo smeđeg dva dana prije M i to samo jedan dan. i isto neki put znam imat ugrušak, a uvijek me boli jako kako si opisala. ja ne bi razmišljala u tom smjeru negativno…

Ne znam iskreno meni je ovo sve tako čudno, svaki put kad dobijem 1,2,3 dan bude preobilno, pa ne znam stv. Svejedno sam se naručila kod ginekologa za petak, pa ćemo vidjeti. Test sam radila prije očekivane menstruacije, i dan prije nego što je došlo to, ali nije jutarnji urin bio 😊 Povračala par puta, mučnine, a temp i dalje mi stoji 37.2....

+ 26.12.2020🖤

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 17:09

LeLa2807

Rita88

Pipin

Rita88

Rita88 i ja sam napuhana, inače nemam baš sala na trbuhu, a sad se gledam u ogledalo kao žene u 4 mj trudnoće, valjda od tolike želje tijelo reagira hahahhahaa. Ja sam si otkopčala hlače i navukla majicu da ne vide ljudi na poslu.
    Kristina, žao mi je jako. Kad si bila na pregledu kod ginek zadnji put? Pitam radi tamnih lh trakica.
    Marina, Sanja, pratilice moje, meni malo neki grčići u maternici…

Bila sam krajem 11mj sve je bilo u redu 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 17:15

kristinak

LeLa2807

Rita88

Pipin

Rita88

Marina, Sanja, pratilice moje, meni malo neki grčići u maternici…

Bila sam krajem 11mj sve je bilo u redu

Cvjetic, sretno na pregledu i javi nam 
    Kristina, ma onda je sve ok. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 17:27

Lilo23

Lela kad mislis ti radit test😊

Lilo, meni krivo piše u potpisu jer ja trebam ne dobit za tri dana, a ne dva. Ne kužim, stavila sam zadnji dan prošle M i da su mi ciklusi 30 dana, ovo sranje izračunalo dan prije 
    Ja sam sinoć navečer radila lh samo mala sjenica je bila. Međutim, danas cijeli dan niš i sad opet grčevi, a čine mi se stvarno jaki da bi bila T u pitanju. Iskreno, ja mislim kad cure kažu da su imale grčeve prije testiranja da su to neki slabiji grčevi jer mene boli skoro pa i kad imam M.
    Budući da mi je lh svijetla, a doma imam test od 25ml neda mi ga se trošit. s druge strane neda mi se davat u ljekarni 70 kuna za onaj od 10ml, kad me boli kao da ću dobit. 
    vjerojatno ću radit četvrtak na dan neočekivane odmah ujutro i ako bude prazan onda se neću više nadat jer tad već treba očitat.
    Kad ti ponavljaš? Tvoj lh je dosta tamno izgledao.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani