Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 20:03

LeLa2807

kristinak

Ni meni nikad nije bila tako tamna trakica a da nije pik. Bas cesto ih pratim kroz ciklus. Osim ovaj put eto.
    Dali je netko od vas bio na pregledu mokracnih puteva,citoskopiji? I dali se moze u Medicu mozda napraviti pregled?

Uf to mora boljet jako. Mozes u Avivi pa pretpostavljam i u Medicu.

Hvala vam na utjesi uz vas je sve lakse.
    Marina kraljice dobru dnevnicu imas. 😂😂🥰🥰

Ma mozda odem na taj pregled da vidim jeli sve u redu sa mokracnim putevima🙄 dosta puta su mi znali naci bakterije u mokraci i rijesila bi to antibiotikom ali razmisljam mozda imam kakvih problema s tim a da ni neznam. Mogla bi krenut od tuda pa cemo dalje vidit.
    Marinalin tko radi ne boji se gladi 😂 taman ces zaradit za sve sto ti treba za bebaca i ostat trudna 🥰🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Aneee
    24. Veljača 2020. 20:04

Marinalin

A sta cu moram radit dok nemam djece😂😂😂
    Sad potegnut,spremila sam vec i novce za krevetic😂

Tak i ja s mužem računam kad bi najbolje bilo ostati trudna (jer se dobiva prosjek zadnje 3 plate) pa se slomih u zadnjih pola godine a ništa se ne dešava 🤣🤣🤣 
    Citavu listu već imamo šta nam treba za bebu. počeli smo polako izbacivati sobu za goste i pretvarati je u sobu za bebu, (bez stvari) samo pripremamo krecimo i tako kontamo kad je prazna soba lakse će nam biti pripremiti sobu 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Miakamo
    24. Veljača 2020. 20:09

Marinalin

Lela ja ocekujem M u petak ,zaista se nista ne dogada kod mene posebno😂
    Radila sam cjel dan i zaradila za pregled progodnosti jajovoda😂😂
    Isla podignit u ljekarne vaginalete koje moram uzimat prije pregleda i dobijem u ljekarni maramice za dezinfekciju ruku (zbog koronavirusa🤪🤪🤪)
    Jedva cekam da jos obavim taj pregled pa da se psihicki smirim👌

Znaci skupa odbrojavamo 😁🤞

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    24. Veljača 2020. 20:11

MalaD

Evo moje lh trakice.. Najvherojatnije 5dpo. Tako je vec nekoliko dana… Uopce neznam…

Izgleda obecavajuce 🤞

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

24. Veljača 2020. 20:17

Ana b pa kad radim manje se opterecujem glupostima😂
    Cim dodem kuci stres zbog ocekivane M😂
    Miakamo ja vise ne odbrojavam😂
    Ja molim boga da mi dode u petak jer sljedeci tjedan mi mora do cetvrtka zavrsit zbog pregleda😱😱
    Pa se nadam da nece mi kasnit dan,dva😱

• sunce123
    24. Veljača 2020. 20:49

Dosla vjestica, kasnila 3 dana uz neke cudne simptome koje pripisujem caju, ali ne predajemo se, cekamo sljedecu O 

Rita88
    24. Veljača 2020. 21:21

Lela zao mi je radi testa,al doci ce i tvoj plus vidjet ces,samo glavu gore 😘
    Sunce123 nema predaje, zajedno smo jace ,doci ce i nasi dani 😀
    Marinalin bome da, dobra ti je dnevnica 😁Sretno na prohodnosti i nadam se da te nece menga zeznuti.
    Nama su kumovi dali kinderbet i to onako vec sklopljen i onu komodicu za presvlacenje bebe,to su nam dali prosle godine na ljeto jer njima samo zauzima prostor,a znali su da radimo na bebi pa kao bude beba uskoro,al bebe nigdje,tako da mm i ja djelujemo ko neki psihopati s kinderbetom u sobi a bebe nigdje 🤣 Moram ga rastaviti i pospremit,nema smisla.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• anaid
    24. Veljača 2020. 21:25

Pa nije prosjek zadnjih 6 placa ?
    Ili ti nisi u RH ?
    Ah mene malo to i plasi, jer naravno kao i vecina hrvata prijavljrna sam na jadnih 3500 a ostalo putni, dodaci,nagrade sve zivo samo da je neoporezivo...
    Kad jednom.odem na bolovanje uz kredit...uh malo me i plasi....al.kak svi tak i mi

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

24. Veljača 2020. 21:30

anaid

Pa nije prosjek zadnjih 6 placa ?
    Ili ti nisi u RH ?
    Ah mene malo to i plasi, jer naravno kao i vecina hrvata prijavljrna sam na jadnih 3500 a ostalo putni, dodaci,nagrade sve zivo samo da je neoporezivo…
    Kad jednom.odem na bolovanje uz kredit…uh malo me i plasi….al.kak svi tak i mi

E s te strane sam docekala povecanje na drzavni maksimalac za komplikacije tako da se vec vidim sa 4 mjeseca kako nagovaram ginekologa da me salje na komplikacije 🙈🥳😂 zloporaba sistema hahahahaha

• anaid
    24. Veljača 2020. 21:51

Ja cu zicat da mi digne neto placu, zato mozda i necu odma kidnut na bolovaje...
    Ali posto je bio spomtani mozda me odma posalje..
    Nego cure help !
    Jel se prije davanja spermica mora piskati ili ne ? Ili ima opce to kakve veze ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani