Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    24. Veljača 2020. 17:32

LeLa2807

TiKi92, žao mi je što si to morala proći, želim ti da se brzo oporaviš fizički i psihički koliko je to moguće i da sljedeća trudnoća dođem odmah nakon prvog ciklusa pokušavanja i nek bude uredna i školska.

Kristina, jedva čekam da nam slikaš test, stalno ulazim da vidim pozitivan rezultat :)

Marinalin, Sanja - mi odbrojavamo skupa dane, imate li kakvih simptoma?

Meni su jučer grčevi stali, grudi tj. bradavice bolne, teške i poprilično narasle. Ne znam jesu li ti simptomi izraženiji u odnosu na prethodne cikluse, jer sad naravno više pratim. Ovih sad zadnjih par dana se lovim za svaku slamku nade i spasa :D

Demotivirala me lh trakica, koristim neke iz bipe Ovul-test, vjerujem da su točne jer su i skupe, a ja baš nemam iskustva sa trakicama.
    Od ostalih "simptoma" nemam ništa.

Cure, jedno pitanje, znam da je impl. najčešče između 8-12 dana od O, ali na internetu sve više nailazim na članke da se dešava 7, 8 dan. Znači li to da se npr. ja sa 11 DPO ne moram nadat jer je 10/11/12 DPO ustvari rijetko i prekasno ili?

Meni je ginekolog rekao da se implantacija događa oko 7 dana nakon ovulacije...
    Ovako je on mene tempirao za trudnoću:
    4 dana apstinencije prije dana prije ovulacije...
    Onda dan prije ovulacije ujutro i navecer odnos 
    I eventualno jos ujutro na dan ovulacije...
    I onda opet apstinencija 4-5 dana nakon ovulacije...kaže zbog toga ako se dogodi oplodnja da se ne uzuruptira da odnosima...
    To mi je rekao kada smo radili folikulometriju i znali kada će biti ovulacija...
    Ja sva bila puna pozitive i optimizma...kao to je to sad...sve smo istempirali...da bi na kraju rekao i sad kad to sve napravis opet ti je 20% šansa za trudnoću! 🥴🥴

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 17:39

chiAn06

Meni je ginekolog rekao da se implantacija događa oko 7 dana nakon ovulacije…
    4 dana apstinencije prije dana prije ovulacije…
    I eventualno jos ujutro na dan ovulacije…
    I onda opet apstinencija 4-5 dana nakon ovulacije…kaže zbog toga ako se dogodi oplodnja da se ne uzuruptira da odnosima…
    To mi je rekao kada smo radili folikulometriju i znali kada će biti ovulacija…
    Ja sva bila puna pozitive i optimizma…kao to je to sad…sve smo istempirali…da bi na kraju rekao i sad kad to sve napravis opet ti je 20% šansa za trudnoću! 🥴🥴

Da, ako je 7 dana nakon O onda se većsa 10/11 DPO treba vidjet na testu tako da se nemam sta nadat.
    Lilo, čini mi se da ćemo se pratit i dalje. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    24. Veljača 2020. 17:40

chiAn06

LeLa2807

TiKi92, žao mi je što si to morala proći, želim ti da se brzo oporaviš fizički i psihički koliko je to moguće i da sljedeća trudnoća dođem odmah nakon prvog ciklusa pokušavanja i nek bude uredna i školska.

Kristina, jedva čekam da nam slikaš test, stalno ulazim da vidim pozitivan rezultat :)

Marinalin, Sanja - mi odbrojavamo skupa dane, imate li kakvih simptoma?

Meni su jučer grčevi stali, grudi tj. bradavice bolne, teške i poprilično narasle. Ne znam jesu li ti simptomi izraženiji u odnosu na prethodne cikluse, jer sad naravno više pratim. Ovih sad zadnjih par dana se lovim za svaku slamku nade i spasa :D

Demotivirala me lh trakica, koristim neke iz bipe Ovul-test, vjerujem da su točne jer su i skupe, a ja baš nemam iskustva sa trakicama.
    Od ostalih "simptoma" nemam ništa.

Cure, jedno pitanje, znam da je impl. najčešče između 8-12 dana od O, ali na internetu sve više nailazim na članke da se dešava 7, 8 dan. Znači li to da se npr. ja sa 11 DPO ne moram nadat jer je 10/11/12 DPO ustvari rijetko i prekasno ili?

Meni je ginekolog rekao da se implantacija događa oko 7 dana nakon ovulacije…
    4 dana apstinencije prije dana prije ovulacije…
    I eventualno jos ujutro na dan ovulacije…
    I onda opet apstinencija 4-5 dana nakon ovulacije…kaže zbog toga ako se dogodi oplodnja da se ne uzuruptira da odnosima…
    To mi je rekao kada smo radili folikulometriju i znali kada će biti ovulacija…
    Ja sva bila puna pozitive i optimizma…kao to je to sad…sve smo istempirali…da bi na kraju rekao i sad kad to sve napravis opet ti je 20% šansa za trudnoću! 🥴🥴

Ja stalno terem glavu s tim kad imati odnos... dal nije previse 2 put na dan pa budu spermici žgoljavi...
    Pa onda nebi svaki drugi da nam ne pobegne dan.... i aj ti buj pametan 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Rita88
    24. Veljača 2020. 17:57

Meni je dr. rekla na folikulometriji da je optimalno svaki drugi dan imat odnose. A ako pratim lh trakice,onda na dan pika i dan poslije. Sve smo to probali al eto jos nista. Ovaj mj smo isli bez terapije ,imali odnos svaki drugi dan nakon menge i tri dana zaredom od pika, znaci 13,14,15 dc , a pik je bio na 13 dc. Meni je sve skolski , pik mi je uvijek na 13 ili 14 dc, menga u dan, osjecam ovulaciju,imala cak po dva folikula ,al nista, s tim da je od muza spermiogram ok.Tak da eto,nece pa nece

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

chiAn
    24. Veljača 2020. 18:01

Rita88

Meni je dr. rekla na folikulometriji da je optimalno svaki drugi dan imat odnose. A ako pratim lh trakice,onda na dan pika i dan poslije. Sve smo to probali al eto jos nista. Ovaj mj smo isli bez terapije ,imali odnos svaki drugi dan nakon menge i tri dana zaredom od pika, znaci 13,14,15 dc , a pik je bio na 13 dc. Meni je sve skolski , pik mi je uvijek na 13 ili 14 dc, menga u dan, osjecam ovulaciju,imala cak po dva folikula ,al nista, s tim da je od muza spermiogram ok.Tak da eto,nece pa nece

I kod mene sve isto...a koliko dugo pokušavate?
    Jesi radila sve pretrage?

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 18:04

Rita88

Ja cekam da napravim test odtugujem i onda dalje... Bas me mala depra lovi, ali proci ce :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    24. Veljača 2020. 18:05

Dali je netko imao zelene ovulacijske trakice? Danas su mi stigle postom. Kakva su vam iskustva s njima?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• anaid
    24. Veljača 2020. 18:10

Ja sam prije 2,3 mj bas pocela ono svaki dan pa kud puklo da puklo.... i isto nista... 
    Ja se uzdam u femisan ovaj ciklus, i u srijedu/cet  budemo imali nazale spermica pa cemo vidit kak tu stojimo

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

chiAn
    24. Veljača 2020. 18:14

anaid

Ja stalno terem glavu s tim kad imati odnos… dal nije previse 2 put na dan pa budu spermici žgoljavi…
    Pa onda nebi svaki drugi da nam ne pobegne dan…. i aj ti buj pametan 😂😂

Totalno te razumijem...haha...
    Na početku korištenja trakica, čim bih dobila pik, zovem muža, on sa posla dolazi kući da to odmah obavimo 🤭🤭...još ono kao imamo 8-12 sati za oplodnju nakon ovulacije...pa kao ne smijemo previše puta, a ne smijemo ni fulati...ajmeee...samo neka računanja, preračunavanja, čekanja...

Ugl i za spermiogram treba apstinencija od 4 dana prije davanja uzorka...
    A ovaj ginekolog koji mi je to sve rekao je i sam sve to prolazio sa svojom suprugom...pa valjda zna što je najbolje...
    Pretpostavljam da nije problem 2x dnevno ako prije toga bude ta apstinencija 🤔

Mallla
    24. Veljača 2020. 18:21

kristinak

Dali je netko imao zelene ovulacijske trakice? Danas su mi stigle postom. Kakva su vam iskustva s njima?

Odlične su meni, 20ml/u su, pokažu jasno pik. Meni osobno su se svidjele. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani