Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doki19
    24. Veljača 2020. 13:39

Pozdrav!
    Ja isto pokušavam zatrudniti, al evo tek 2. ciklus, zanima me da li je koja od vas pila pilule?
    Ja sam prestala piti pilule 9.10.2019 i eto nadam se da se organizam dosad već očistio da mogu početi planirati bebicu. :D

Bosco
    24. Veljača 2020. 13:42

doki19

Pozdrav!
    Ja isto pokušavam zatrudniti, al evo tek 2. ciklus, zanima me da li je koja od vas pila pilule?
    Ja sam prestala piti pilule 9.10.2019 i eto nadam se da se organizam dosad već očistio da mogu početi planirati bebicu. :D

Bok!
    Ja pila 5,5 godina, vec pokusavamo 14 mjeseci, pa nista.. A sogorica ih je pila i iz prvog cikusa ostala trudna, tako da mislim da nema pravila 🙃

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 13:43

Pipin &Crnerupe hvala vam 
    nikky to je obicno dobar znak jer pada imunitet u T, a i iscjedak je obečavajuć. Držim fige. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    24. Veljača 2020. 13:58

doki19

Pozdrav!

ja sam ih pila 10 god i ostala trudna iz prve, sad sam ih pila neke 4 god, trebalo nam je 6 ciklusa za trudnocu, nazalost neuspjesnu al svejedno. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Hope89
    24. Veljača 2020. 14:11

Pozdrav žene. Ja sam odavno na forumu ali sam bila na drugoj temi. Prvo vam svima želim poželjeti da što prije dočekate II.
    Ukratko moja istorija, ljetos cin 2, riješno sve pozitivno, papa u decembru uredna. Hormoni pokazali pcos i izostanak ovulacije. Pila inofolic 3 mjeseca i konačno 2 mjeseca zaredom imam ovulaciju. Poslednja ovulacija je bila prije 7 dana (bila je bolna i potvrđena LH trakicama) pa me interesuje vaše mišljenje po pitanju sljedeće situacije. Naime od 4 dpo pa do jutros (7dpo) sam imala tako neko čudno žiganje dole. Ne mogu locirati šta me boli, niti je to uobičajna bol, nekako me unutra skroz nisko probadalo i kako je to krenulo tako sam imala potrebu za mokrenjem svakih 20 minuta. Čak i po noći ustajem da piškim a inače kako legnem, tako se i probudim. Od jutros je malo bolje. Znam da je dosta rano za bilo kakve simptome ali čisto me zanima vaše mišljenje. Mimo toga ništa posebno. Grudi ogromne ali ne bole još uvijek, tek malo sa strane. Još nekih 7 dana do vještice imam.

24. Veljača 2020. 14:14

Hope89

Pozdrav žene. Ja sam odavno na forumu ali sam bila na drugoj temi. Prvo vam svima želim poželjeti da što prije dočekate II.
    Ukratko moja istorija, ljetos cin 2, riješno sve pozitivno, papa u decembru uredna. Hormoni pokazali pcos i izostanak ovulacije. Pila inofolic 3 mjeseca i konačno 2 mjeseca zaredom imam ovulaciju. Poslednja ovulacija je bila prije 7 dana (bila je bolna i potvrđena LH trakicama) pa me interesuje vaše mišljenje po pitanju sljedeće situacije. Naime od 4 dpo pa do jutros (7dpo) sam imala tako neko čudno žiganje dole. Ne mogu locirati šta me boli, niti je to uobičajna bol, nekako me unutra skroz nisko probadalo i kako je to krenulo tako sam imala potrebu za mokrenjem svakih 20 minuta. Čak i po noći ustajem da piškim a inače kako legnem, tako se i probudim. Od jutros je malo bolje. Znam da je dosta rano za bilo kakve simptome ali čisto me zanima vaše mišljenje. Mimo toga ništa posebno. Grudi ogromne ali ne bole još uvijek, tek malo sa strane. Još nekih 7 dana do vještice imam.

To su ti posljedice O,kod nekih bude bolnija i necije tijelo izbacuje senzacije cak i kada dode do puknuca tog vodeceg folikula,pogotovo dok se tijelo ponovno vrati u pocetno stanje jer kazes da nije bilo neko vrijeme O pa se sad tijelo vraca u ravnotezu i na taj nacin ti daje znakove da se nesto dogada. U svakom slucaju,nije nista za uzbunu,barem osjetis ovulaciju,neke zene ju ne mogu niti osjetiti tako da eto,u svakom zlu se nade i nesto dobro. Drzim fige da sto prije dode beba 🤞🏻

• doki19
    24. Veljača 2020. 14:16

Hvala vam puno na odgovorima! 
    A lh trakice se koriste svaki dan kad smatraš da bi ti trebala biti ovulacija?
    Meni bi trebala biti jedan dan od 24-28.2 ,  jučer sam koristila i pokazala je samo jednu crticu na onom dijelu koji pokazuje da li je test valjan odnosno ispravno urađen..

Hope89
    24. Veljača 2020. 14:17

crnerupe

Hope89

To su ti posljedice O,kod nekih bude bolnija i necije tijelo izbacuje senzacije cak i kada dode do puknuca tog vodeceg folikula,pogotovo dok se tijelo ponovno vrati u pocetno stanje jer kazes da nije bilo neko vrijeme O pa se sad tijelo vraca u ravnotezu i na taj nacin ti daje znakove da se nesto dogada. U svakom slucaju,nije nista za uzbunu,barem osjetis ovulaciju,neke zene ju ne mogu niti osjetiti tako da eto,u svakom zlu se nade i nesto dobro. Drzim fige da sto prije dode beba 🤞🏻

Misliš na ovo probadanje i učestalo mokrenje da su posljedica O?

• Malela
    24. Veljača 2020. 14:34

Samo da je izdrzati ovaj tjedan, nekako postajem nestrpljivo. Maštam da nas izmedai plusić a opet ne želim se previše unijeti u to. 
    ❤️❤️❤️

sanja0508
    24. Veljača 2020. 14:39

LeLa2807

TiKi92, žao mi je što si to morala proći, želim ti da se brzo oporaviš fizički i psihički koliko je to moguće i da sljedeća trudnoća dođem odmah nakon prvog ciklusa pokušavanja i nek bude uredna i školska.

Kristina, jedva čekam da nam slikaš test, stalno ulazim da vidim pozitivan rezultat :)

Marinalin, Sanja - mi odbrojavamo skupa dane, imate li kakvih simptoma?

Meni su jučer grčevi stali, grudi tj. bradavice bolne, teške i poprilično narasle. Ne znam jesu li ti simptomi izraženiji u odnosu na prethodne cikluse, jer sad naravno više pratim. Ovih sad zadnjih par dana se lovim za svaku slamku nade i spasa :D

Demotivirala me lh trakica, koristim neke iz bipe Ovul-test, vjerujem da su točne jer su i skupe, a ja baš nemam iskustva sa trakicama.
    Od ostalih "simptoma" nemam ništa.

Cure, jedno pitanje, znam da je impl. najčešče između 8-12 dana od O, ali na internetu sve više nailazim na članke da se dešava 7, 8 dan. Znači li to da se npr. ja sa 11 DPO ne moram nadat jer je 10/11/12 DPO ustvari rijetko i prekasno ili?

Kod mene nista. 
    Ali prehladila sam se, imala sam neku upalu mjehura prosla je za 2 dana. Sada samo boli glava, i pritisak mi je. Boli me jajnik, napuhana sam, i danas sam primjetila neki prozirni iscjedak, cesto me uhvati glad i vrtoglavica. Napravila sam test, ako ga stavim pod najjace svjetlo za sminkanje u kupaoni vidim nesto ili umisljam nesto (ipak sam bolesna) 😂😂 ali pomirila sam se s cinjenicom da je nista. 
    Glad i vrtoglavica mi je od maxflua, umor i pritisak od posla, iscjedak je valjda od upale. 
    Mislim da nista ovaj mjesec. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani