Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    24. Veljača 2020. 12:58

Kod mene isto nista zanimljivo. Neznam kad je bila ovulacija na kraju, nisam imala vise ovulacijskih trakica. Ja mislim nekad s cetvrtka na petak, pa valjda O negdje u subotu popracena tragovima krvi opet  citala sam da to moze bit i ovulacija, a i znak ciklusa bez ovulacije. Valjda cemo vidjeti, cekanje krece 

Pipin
    24. Veljača 2020. 12:58

TiKi92

Pozdrav cure… Koje narucujete lh trakice, da li s ebay-a ili?
    Ja jos nisam u procesu pokusavanja, oporavljam se jos od gubitka bebe u 24.tj i prijevremenog poroda, ali od 6.mj se nadam da cemo ponovno poceti, kada svi nalazi budu uredni…

Tiki - cekamo te tu <3 samo polako. Nadam se da se barem malo oporavljas i psihicki i fizicki!

Pipin
    24. Veljača 2020. 12:59

Ja sam narucila neke s njuskala, ali prvi put koristim lh trakice pa mi je tesko reci jesu dobre ili ne, pustit cu zene s vise staza da preporuce :D

• anaid
    24. Veljača 2020. 13:05

Ja lh narucujem s ali expressa ili e bay... rozne uvijek i super su.... navikla sam na njih, zelene mi ne smekaju nekak... nezbam zakaj.... ko da mi kasnije pokazuju pik onda me buni to

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 13:23

TiKi92, žao mi je što si to morala proći, želim ti da se brzo oporaviš fizički i psihički koliko je to moguće i da sljedeća trudnoća dođem odmah nakon prvog ciklusa pokušavanja i nek bude uredna i školska. 

Kristina, jedva čekam da nam slikaš test, stalno ulazim da vidim pozitivan rezultat :)

Marinalin, Sanja - mi odbrojavamo skupa dane, imate li kakvih simptoma? 

Meni su jučer grčevi stali, grudi tj. bradavice bolne, teške i poprilično narasle. Ne znam jesu li ti simptomi izraženiji u odnosu na prethodne cikluse, jer sad naravno više pratim. Ovih sad zadnjih par dana se lovim za svaku slamku nade i spasa :D

Demotivirala me lh trakica, koristim neke iz bipe Ovul-test, vjerujem da su točne jer su i skupe, a ja baš nemam iskustva sa trakicama. 
    Od ostalih "simptoma" nemam ništa.

Cure, jedno pitanje, znam da je impl. najčešče između 8-12 dana od O, ali na internetu sve više nailazim na članke da se dešava 7, 8 dan. Znači li to da se npr. ja sa 11 DPO ne moram nadat jer je 10/11/12 DPO ustvari rijetko i prekasno ili?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    24. Veljača 2020. 13:26

https://reamommystuff.home.blog/2020/02/24/trudnoca-nekad-na-najbolje-stvari-treba-malo-duze-cekati/?fbclid=IwAR2cya6uy2ddDUYhgizfHNJs9K4B2f9qhKeyyzmBigl3pmBVyKqzk0KDI9s

<3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    24. Veljača 2020. 13:26

LeLa2807

TiKi92, žao mi je što si to morala proći, želim ti da se brzo oporaviš fizički i psihički koliko je to moguće i da sljedeća trudnoća dođem odmah nakon prvog ciklusa pokušavanja i nek bude uredna i školska.

Kristina, jedva čekam da nam slikaš test, stalno ulazim da vidim pozitivan rezultat :)

Meni su jučer grčevi stali, grudi tj. bradavice bolne, teške i poprilično narasle. Ne znam jesu li ti simptomi izraženiji u odnosu na prethodne cikluse, jer sad naravno više pratim. Ovih sad zadnjih par dana se lovim za svaku slamku nade i spasa :D

Demotivirala me lh trakica, koristim neke iz bipe Ovul-test, vjerujem da su točne jer su i skupe, a ja baš nemam iskustva sa trakicama.

Cure, jedno pitanje, znam da je impl. najčešče između 8-12 dana od O, ali na internetu sve više nailazim na članke da se dešava 7, 8 dan. Znači li to da se npr. ja sa 11 DPO ne moram nadat jer je 10/11/12 DPO ustvari rijetko i prekasno ili?

Mislim da se uvijek mozes nadati, nisi radila etst trudnoce nego ovulacijski test. Implantacija naravno ovisi o tome kad je bila ovulacija, a ni tad ne mozes tocno znati kad se dogada. Jako je to tesko, ali dok ne dode vjestica nista nije gotovo :)

Pipin
    24. Veljača 2020. 13:30

LeLa2807

https://reamommystuff.home.blog/2020/02/24/trudnoca-nekad-na-najbolje-stvari-treba-malo-duze-cekati/?fbclid=IwAR2cya6uy2ddDUYhgizfHNJs9K4B2f9qhKeyyzmBigl3pmBVyKqzk0KDI9s

&lt;3

<3

24. Veljača 2020. 13:35

LeLa2807

Implantacija se dogada izmedu 6 i 12 dana od ovulacije pa u ovisnosti kada je bila ovulacija,tako ide implantacija i izlucivanje HCG-a,ali treba imati na umu da je svaka zena razlicita i nece svaka u istom danu trudnoce imati isti nivo HCG-a u krvi,s tim da nekima jako ranu trudnocu test niti ne ocitava tako da...u principu se racuna od 6 pa sve do 12 dana poslije ovulacije da dolazi do implantacije..

• nikky18
    24. Veljača 2020. 13:37

Drage moje ja sam se izgleda i razbolila za 1 i pol tj bi trebala ne doc vestica , temperatura me unutarnja zeza ,zima mi je stalno ,boli me kicma i svaki dio u tijelu ,iscjedak mi je neki gust i bijel pa  onda se pojavi vodica neka ,sva se nesto cudno osjecam. 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani