Lela za staviti ticker odi pod prozorčić FORUM (kao na slici) i stavi na svojprofil pod potpis
https://ibb.co/Y33NJdP
Hvala ti draga sutra na laptopu namjestim - valjda
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Justgirl dosta je tamna zaista 😱
Ja sam danas 6dpo i kremasti bijeli iscjedak jako puno
Al tako sam imala i prosli mjesec.
Mislim da je to od femisana😱
Marinalin mi smo tu negdje meni je 8 dan od pika...znaci 7dpo iako je mislim da mi je O bila na dan pika...ja isto puno kremastog...valjda i meni onda od femisana 🤨 imas ti jos kakve simptome? Jel te bole sise? Mene uopce ne!
https://ibb.co/8swkqcn
Drage moje da li je to to ili je jos presvijetlo ? :)
Ne bole me ovaj ciklus nikako😂
Inace me bole par dana nakon O
Al evo iscjedak je kazem ti ko prosli mjesec .
Inace prije femisana ga nisam nikad imala nakon O toliko😱
Al ja se ne nasam trudnoci jer mi je bazalna pala naglo 4 dpo a citam po netu da raste nakon O ako dode do oplodnje i padne samo na dan Impl a 4dpo je nemoguce imat impl.
Al tebi drzim fige jer ti je tamna crtica.
Meni nikad nije bila lh trakica takva nakon O👍👍👍
Nikky jos nije pik naravno.
Testiraj i dalje👍😱
Justgirl nemam nista simptoma.
Sve isto ko svaki mjesec nakon O😂
Al ja se ne nasam trudnoci jer mi je bazalna pala naglo 4 dpo a citam po netu da raste nakon O ako dode do oplodnje i padne samo na dan Impl a 4dpo je nemoguce imat impl.
Ej ajmo malo optimizma, ništa nije nemoguće! Dokle god vještica ne dođe ima nade! Jasno? Jasno! Makni se od interneta i njegovih clanaka. Opusti se i pocni pozitivno razmišljati. Zeno toliko zelim da ugledas plus na testu, a opet me strasno ljutis tom negativnoscu. Znaci, dok vještice nema sve je moguće! I to nek ti bude jedino u glavi, i jedina misao vodilja!
Napokon2804 ja sebe mrzim zbog negativnosti😱😱😱
Trudim se bit pozitiva al nekad bas klonem kao i svi😱
Vjerujem u cuda pa ce se i moje cudo dogodit kad tad❤️
Vise vjerujem nazalost da svima vama ce se dogodit T a samo ja cu ostat bez djecice😤😤
Ma pusti me kvragu zivnut cu ja opet😂😂😂❤️
Nikky jos nije pik naravno.
Testiraj i dalje👍😱
Justgirl nemam nista simptoma.
Sve isto ko svaki mjesec nakon O😂
Draga moje svima vam zelim puno srece da se svi obradujemo velikim plusicima , nije lako bas ostati trudna 🙈🙈 kad smo krenuli s tim mislila sam ma de uspjet Ce u prvom ciklusu kad ono vec 5 ciklus ganjamo 🙈🙈🙈 nadam se da cu ovaj uhvatiti kako treba inace neznam zasto me grudi bole i lijevi jajnik .. ako jos nije O
Pratim i dalje
Ej ajmo malo optimizma, ništa nije nemoguće! Dokle god vještica ne dođe ima nade! Jasno? Jasno! Makni se od interneta i njegovih clanaka. Opusti se i pocni pozitivno razmišljati. Zeno toliko zelim da ugledas plus na testu, a opet me strasno ljutis tom negativnoscu. Znaci, dok vještice nema sve je moguće! I to nek ti bude jedino u glavi, i jedina misao vodilja!
Slažem se s tobom :) samo vjeruj 🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji