Mislite da visok lh moze ukazivat na mogucu T? 🤔
Kazu da ako je tamnija ili jednako tamna kao testna. Kad je manje onda ne. Ali tebi je tek 8dpo. Koliko dugo radite na bebi?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ovo je 8.ciklus pokusavanja. 5.ciklus smo dobili + ali biokemijska. Ja imam 30, muz 31 i sve je ok s nama al evo nista jos 😑
Ovo je 8.ciklus pokusavanja. 5.ciklus smo dobili + ali biokemijska. Ja imam 30, muz 31 i sve je ok s nama al evo nista jos 😑
Ovaj mi mirise dobro. Plus iscjedak o kojem si pisala!!!!! :))))))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela za staviti ticker odi pod prozorčić FORUM (kao na slici) i stavi na svoj profil pod potpis
https://ibb.co/Y33NJdP
Hvala ti Lela ❤ iz tvojih usta u Božje uši 😍 ali me sise ne bole kak me inace bole u ovom dijelu ciklusa me to malo demotivira al dobro...bumo vidjeli 💪🤞😇😚
Što se blizanaca tiče ja ih imam dosta u obitelji i to sve moje sestrične s tatine strane a sa mamine strane koliko znam nema 😅
Ja sam se u nedjelju vratila sa godišnjeg, trakice nisam radila ali u nedjelju imala rastezljivi iscjedak (koji još zaista nikad nisam imala femisan a 🙏🏼), ali na večer kad sam napravila test bio je negativan. testna je bila dosta debela i tamna i reko mozda tek dolazi ali opet meni onda pokaze 4 plodna dana(cb) i jučer i danas sam radila ali sve svjetlije crtica...Pa se pitam da se O nije desila u nedjelju u jutro? 😱 odnos smo onda imali u nedjelju noć i ponedjeljak 2 puta u danu...stavit ću vam slikice da vidite kako je to izgledalo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Što se blizanaca tiče ja ih imam dosta u obitelji i to sve moje sestrične s tatine strane a sa mamine strane koliko znam nema 😅
Ja sam se u nedjelju vratila sa godišnjeg, trakice nisam radila ali u nedjelju imala rastezljivi iscjedak (koji još zaista nikad nisam imala femisan a 🙏🏼), ali na večer kad sam napravila test bio je negativan. testna je bila dosta debela i tamna i reko mozda tek dolazi ali opet meni onda pokaze 4 plodna dana(cb) i jučer i danas sam radila ali sve svjetlije crtica…Pa se pitam da se O nije desila u nedjelju u jutro? 😱 odnos smo onda imali u nedjelju noć i ponedjeljak 2 puta u danu…stavit ću vam slikice da vidite kako je to izgledalo
Odnosa ili hahaha salim se :))))) ma i da je bila mozda traje 24 h pa plivaci stignu :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Nemam onog od nedjelje izbacila sam smeće 🤦♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja sam se u nedjelju vratila sa godišnjeg, trakice nisam radila ali u nedjelju imala rastezljivi iscjedak (koji još zaista nikad nisam imala femisan a 🙏🏼), ali na večer kad sam napravila test bio je negativan. testna je bila dosta debela i tamna i reko mozda tek dolazi ali opet meni onda pokaze 4 plodna dana(cb) i jučer i danas sam radila ali sve svjetlije crtica…Pa se pitam da se O nije desila u nedjelju u jutro? 😱 odnos smo onda imali u nedjelju noć i ponedjeljak 2 puta u danu…stavit ću vam slikice da vidite kako je to izgledalo
Odnosa ili hahaha salim se :))))) ma i da je bila mozda traje 24 h pa plivaci stignu :)
Hahahhaha 🤣🤣🤣 možda, šta znaš neko se razumije jel dobra proza za pravit bebu 🤣
Joj nadam se jer prošli tjedan nikako nisamo imali odnos jer sam bila bolesna 🤦♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji