Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    18. Veljača 2020. 19:08

Mislite da visok lh moze ukazivat na mogucu T? 🤔

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 19:10

justagirl2201

Mislite da visok lh moze ukazivat na mogucu T? 🤔

Kazu da ako je tamnija ili jednako tamna kao testna. Kad je manje onda ne. Ali tebi je tek 8dpo. Koliko dugo radite na bebi? 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• justagirl2201
    18. Veljača 2020. 19:26

Ovo je 8.ciklus pokusavanja. 5.ciklus smo dobili + ali biokemijska. Ja imam 30, muz 31 i sve je ok s nama al evo nista jos 😑

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 19:29

justagirl2201

Ovo je 8.ciklus pokusavanja. 5.ciklus smo dobili + ali biokemijska. Ja imam 30, muz 31 i sve je ok s nama al evo nista jos 😑

justagirl2201

Ovaj mi mirise dobro. Plus iscjedak o kojem si pisala!!!!! :))))))

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nova19
    18. Veljača 2020. 19:31

Lela za staviti ticker odi pod prozorčić FORUM (kao na slici) i stavi na svoj profil pod potpis 

https://ibb.co/Y33NJdP

• justagirl2201
    18. Veljača 2020. 19:33

Hvala ti Lela ❤ iz tvojih usta u Božje uši 😍 ali me sise ne bole kak me inace bole u ovom dijelu ciklusa me to malo demotivira al dobro...bumo vidjeli 💪🤞😇😚

Aneee
    18. Veljača 2020. 19:35

Što se blizanaca tiče ja ih imam dosta u obitelji i to sve moje sestrične s tatine strane a sa mamine strane koliko znam nema 😅
    Ja sam se u nedjelju vratila sa godišnjeg, trakice nisam radila ali u nedjelju imala rastezljivi iscjedak (koji još zaista nikad nisam imala femisan a 🙏🏼), ali na večer kad sam napravila test bio je negativan. testna je bila dosta debela i tamna i reko mozda tek dolazi ali opet meni onda pokaze 4 plodna dana(cb) i jučer i danas sam radila ali sve svjetlije crtica...Pa se pitam da se O nije desila u nedjelju u jutro? 😱  odnos smo onda  imali u nedjelju noć i ponedjeljak 2 puta u danu...stavit ću vam slikice da vidite kako je to izgledalo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 19:37

ana.b.

Što se blizanaca tiče ja ih imam dosta u obitelji i to sve moje sestrične s tatine strane a sa mamine strane koliko znam nema 😅
    Ja sam se u nedjelju vratila sa godišnjeg, trakice nisam radila ali u nedjelju imala rastezljivi iscjedak (koji još zaista nikad nisam imala femisan a 🙏🏼), ali na večer kad sam napravila test bio je negativan. testna je bila dosta debela i tamna i reko mozda tek dolazi ali opet meni onda pokaze 4 plodna dana(cb) i jučer i danas sam radila ali sve svjetlije crtica…Pa se pitam da se O nije desila u nedjelju u jutro? 😱 odnos smo onda imali u nedjelju noć i ponedjeljak 2 puta u danu…stavit ću vam slikice da vidite kako je to izgledalo

Odnosa ili hahaha salim se :))))) ma i da je bila mozda traje 24 h pa plivaci stignu :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    18. Veljača 2020. 19:37

Nemam onog od nedjelje izbacila sam smeće 🤦‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    18. Veljača 2020. 19:39

LeLa2807

ana.b.

Ja sam se u nedjelju vratila sa godišnjeg, trakice nisam radila ali u nedjelju imala rastezljivi iscjedak (koji još zaista nikad nisam imala femisan a 🙏🏼), ali na večer kad sam napravila test bio je negativan. testna je bila dosta debela i tamna i reko mozda tek dolazi ali opet meni onda pokaze 4 plodna dana(cb) i jučer i danas sam radila ali sve svjetlije crtica…Pa se pitam da se O nije desila u nedjelju u jutro? 😱 odnos smo onda imali u nedjelju noć i ponedjeljak 2 puta u danu…stavit ću vam slikice da vidite kako je to izgledalo

Odnosa ili hahaha salim se :))))) ma i da je bila mozda traje 24 h pa plivaci stignu :)

Hahahhaha 🤣🤣🤣 možda, šta znaš neko se razumije jel dobra proza za pravit bebu 🤣 
    Joj nadam se jer prošli tjedan nikako nisamo imali odnos jer sam bila bolesna 🤦‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.