Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    18. Veljača 2020. 15:34

Tommyfame

LeLa2807

MARINA

Tommyfame

MARINA

Pravi službeni..
    Nema dileme..
    Sad se mogu i veseliti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

https://ibb.co/t2KCBG8

Jebateee kolika pluscinaaaa 🍾🍾🍾😍😍😍😍

Cestitaaaam!!!

Hvala ti… ❤️❤️
    Da iznenadio nas….
    Kaže moj muž da će biti blizanci jer se tak dobro vidi🙈🙈🙈🙈😂😂😂

puno sreće :) meni moj stalno govori da ću imat blizance ja ih ne bi htjela, a i sumnjam nemam u obitelji blizance, a ide po ženskoj liniji. :D :D pa sam nadam se sigurna.

Ma daaaj nemoj to pricat 🤣🤣 kod mene sam ja na redu za blizance ili moja sestricna koja imam dva klinca (koji nisu blizanci)..tako da,puj puj haha

Baka je blizanka,njena baka je blizanka..

hehehehe, uvijek preskače jedno koljeno, dakle ako ti mama i (teta) nisu imale, ni sestrična ti bi mogla <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 15:34

Napokon 2804

Ja imam brata blizanca, a muz ima bratice blizance… Kod mene u obitelji smo brat i ja jedini blizanci, a kod muza ih ima jos… Ali eto nama je samo jedno se primilo.. Jedno, ali vrijedno ❤️

Cure sa mliječnim iscjedkom… Meni je on bio mogu reći jedini sto se razlikovalo od standardnog pmsa + krv kad bih puhala nos. I još uvijek ga imam, nakon vaginaleta nesto manje, ali i dalje je tu

često šreskače jedno koljeno, dakle tvoja djeca <3
    koliko je tog iscjetka bilo i otkad

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 16:04

LeLa2807

Napokon 2804

Ja imam brata blizanca, a muz ima bratice blizance… Kod mene u obitelji smo brat i ja jedini blizanci, a kod muza ih ima jos… Ali eto nama je samo jedno se primilo.. Jedno, ali vrijedno ❤️

Cure sa mliječnim iscjedkom… Meni je on bio mogu reći jedini sto se razlikovalo od standardnog pmsa + krv kad bih puhala nos. I još uvijek ga imam, nakon vaginaleta nesto manje, ali i dalje je tu

često šreskače jedno koljeno, dakle tvoja djeca &lt;3
    koliko je tog iscjetka bilo i otkad

Počelo je par dana prije menge onako da sam morala imat dnevni ulozak, na dan neočekivane ga je bilo malo vise, onda ssm imala nekakvu bakteriju pa sam uzimala vaginalete one su me skroz osušile i sad u 8tt ga i dalje imam, s obzirom ds ne smijem dnevni nosit radi bakterija, gace mijenjam 2 puta dnevno 

Nova19
    18. Veljača 2020. 16:18

Marina čestitke od srca 💕❤️💕❤️💕❤️ Koji divan plus 🥰🥰🥰🥰 

Nova19
    18. Veljača 2020. 16:18

Anitram sretno draga 🤞🏻🤞🏻 Da uskoro ugledamo i tvoj plusić 💜💙💚💛🧡❤️

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 16:19

Nova19

Anitramsretno draga 🤞🏻🤞🏻 Da uskoro ugledamo i tvoj plusić 💜💙💚💛🧡❤️

kako da stavim u potpis sliku jer meni se samo link vidi kad stavim?? Hvalaaa

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Ninuska
    18. Veljača 2020. 16:26

Marina koji si prenatal koristila?
    I da, koristi li tko od vas Femibion — Baby planung? 

Tommyfame
    18. Veljača 2020. 16:41

LeLa2807

Tommyfame

LeLa2807

MARINA

Tommyfame

MARINA

Pravi službeni..
    Nema dileme..

Cestitaaaam!!!

Hvala ti… ❤️❤️
    Da iznenadio nas….

puno sreće :) meni moj stalno govori da ću imat blizance ja ih ne bi htjela, a i sumnjam nemam u obitelji blizance, a ide po ženskoj liniji. :D :D pa sam nadam se sigurna.

Ma daaaj nemoj to pricat 🤣🤣 kod mene sam ja na redu za blizance ili moja sestricna koja imam dva klinca (koji nisu blizanci)..tako da,puj puj haha

hehehehe, uvijek preskače jedno koljeno, dakle ako ti mama i (teta) nisu imale, ni sestrična ti bi mogla &lt;3

Zeno pregrizi jezik 🤣🤣🤣 zelim bebu ali bebuuuu ne bebe hahha to bi mi bilo too much odjednom hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 16:46

Tommyfame

LeLa2807

Tommyfame

LeLa2807

MARINA

Tommyfame

MARINA

Pravi službeni..
    Nema dileme..

Cestitaaaam!!!

Hvala ti… ❤️❤️
    Da iznenadio nas….

hehehehe, uvijek preskače jedno koljeno, dakle ako ti mama i (teta) nisu imale, ni sestrična ti bi mogla &amp;lt;3

Zeno pregrizi jezik 🤣🤣🤣 zelim bebu ali bebuuuu ne bebe hahha to bi mi bilo too much odjednom hahah

znam i meni, plus sto s te trudnoće često visoko-rizične i prijevremeni porodi. kaže on meni kao pa rijesis se odjednom, haha xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

jelenajelena
    18. Veljača 2020. 16:47

Curke......ma neka i blizanaca....samo.neka bude trudnoca....🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.