Pravi službeni..
Nema dileme..
Sad se mogu i veseliti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
https://ibb.co/t2KCBG8
Jebateee kolika pluscinaaaa 🍾🍾🍾😍😍😍😍
Cestitaaaam!!!
Hvala ti… ❤️❤️
Da iznenadio nas….
Kaže moj muž da će biti blizanci jer se tak dobro vidi🙈🙈🙈🙈😂😂😂
puno sreće :) meni moj stalno govori da ću imat blizance ja ih ne bi htjela, a i sumnjam nemam u obitelji blizance, a ide po ženskoj liniji. :D :D pa sam nadam se sigurna.
Ma daaaj nemoj to pricat 🤣🤣 kod mene sam ja na redu za blizance ili moja sestricna koja imam dva klinca (koji nisu blizanci)..tako da,puj puj haha
Baka je blizanka,njena baka je blizanka..
hehehehe, uvijek preskače jedno koljeno, dakle ako ti mama i (teta) nisu imale, ni sestrična ti bi mogla <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja imam brata blizanca, a muz ima bratice blizance… Kod mene u obitelji smo brat i ja jedini blizanci, a kod muza ih ima jos… Ali eto nama je samo jedno se primilo.. Jedno, ali vrijedno ❤️
Cure sa mliječnim iscjedkom… Meni je on bio mogu reći jedini sto se razlikovalo od standardnog pmsa + krv kad bih puhala nos. I još uvijek ga imam, nakon vaginaleta nesto manje, ali i dalje je tu
često šreskače jedno koljeno, dakle tvoja djeca <3
koliko je tog iscjetka bilo i otkad
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja imam brata blizanca, a muz ima bratice blizance… Kod mene u obitelji smo brat i ja jedini blizanci, a kod muza ih ima jos… Ali eto nama je samo jedno se primilo.. Jedno, ali vrijedno ❤️
Cure sa mliječnim iscjedkom… Meni je on bio mogu reći jedini sto se razlikovalo od standardnog pmsa + krv kad bih puhala nos. I još uvijek ga imam, nakon vaginaleta nesto manje, ali i dalje je tu
često šreskače jedno koljeno, dakle tvoja djeca <3
koliko je tog iscjetka bilo i otkad
Počelo je par dana prije menge onako da sam morala imat dnevni ulozak, na dan neočekivane ga je bilo malo vise, onda ssm imala nekakvu bakteriju pa sam uzimala vaginalete one su me skroz osušile i sad u 8tt ga i dalje imam, s obzirom ds ne smijem dnevni nosit radi bakterija, gace mijenjam 2 puta dnevno
Anitramsretno draga 🤞🏻🤞🏻 Da uskoro ugledamo i tvoj plusić 💜💙💚💛🧡❤️
kako da stavim u potpis sliku jer meni se samo link vidi kad stavim?? Hvalaaa
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Marina koji si prenatal koristila?
I da, koristi li tko od vas Femibion — Baby planung?
Pravi službeni..
Nema dileme..
Cestitaaaam!!!
Hvala ti… ❤️❤️
Da iznenadio nas….
puno sreće :) meni moj stalno govori da ću imat blizance ja ih ne bi htjela, a i sumnjam nemam u obitelji blizance, a ide po ženskoj liniji. :D :D pa sam nadam se sigurna.
Ma daaaj nemoj to pricat 🤣🤣 kod mene sam ja na redu za blizance ili moja sestricna koja imam dva klinca (koji nisu blizanci)..tako da,puj puj haha
hehehehe, uvijek preskače jedno koljeno, dakle ako ti mama i (teta) nisu imale, ni sestrična ti bi mogla <3
Zeno pregrizi jezik 🤣🤣🤣 zelim bebu ali bebuuuu ne bebe hahha to bi mi bilo too much odjednom hahah
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pravi službeni..
Nema dileme..
Cestitaaaam!!!
Hvala ti… ❤️❤️
Da iznenadio nas….
hehehehe, uvijek preskače jedno koljeno, dakle ako ti mama i (teta) nisu imale, ni sestrična ti bi mogla &lt;3
Zeno pregrizi jezik 🤣🤣🤣 zelim bebu ali bebuuuu ne bebe hahha to bi mi bilo too much odjednom hahah
znam i meni, plus sto s te trudnoće često visoko-rizične i prijevremeni porodi. kaže on meni kao pa rijesis se odjednom, haha xD
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Curke......ma neka i blizanaca....samo.neka bude trudnoca....🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji