Zakon ste i ogroman izvor znanja, hvala vam cure. Napravila par trakica ovaj mjesec al nikako da krenu tamniti, nisam bas bila redovita jer se borim sama sa sobom da li da ih radim, ili kako kaze Napokon lagano i svaka 2 dana ne prateci nista. Ali onda je jutros ginekolog ovo rekao i sad me malo to muci :D cak mislim da necu nista pratiti nego cemo cetvrtak i petak pokriti kako god. Mozda cak i svaki dan od danas do petka jer smo bas u tom mood-u. Prosli put sam ostala trudna bez trakica i nisam previse kalkulirala pa ce valjda i sad tako biti…
Sretno 😍🙏
Hvala tiii, posalji ti meni malo te trudnicke srece da se skupa druzimo na drugoj temiprikljucit cu se ja vama tamo uskoro
Šaljem je svima ❤️😍💋🤰🏼😘
Hvalaaaa - sve se uskoro selimo tamo, pripremite nam teren
Malo me frce u trbuhu 🙈. Mislila sam da ce mi biti svejedno ici na to al onak. Malo sam uzbudena, malo ne znam sta da ocekujem (iako sam se nacitala i nagledala na netu o inseminaciji) al opet. Znam da je to rutinski sve al ono. Malo me frce 🙈🤭 . Jel ima neka da je radila IUI sad skoro ili prije? 🙄😳
Pozdrav zene 🙋♂️
Eto mene malo kod vas jer je zivlje nego na drugoj temi. Vidim pricale ste o blizancima.... Meni je mama izracunala da bi me mogli kaciti. 😂😂 A i nama koje smo 30+ godina su vece sanse za dvojceke. Ja sam neku noc sanjala da lezim u krevetu a pored mene dvojceki i govorim: nisu ovo moja djeca. I krene jedno plakat, ja ga uzmem i stavim ga na sisu i mali krene cuclat i ja govorim: pa ovo su moja djeca. 😂😂😂 Luda glava, ludi snovi. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Wow cure pa bome imamo plusica ovaj mjesec 🥰🥰 stvarno je mjesec ljubavi ❤
Vidim da pricate o blizancima, ja imam sestre blizanke mama je prva ikad u obitelji rodila blizance, a ni s tatine strane nije bilo blizanaca
Raštika pa umirem 😂😂😂😂
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ja pijem femibion O koji se pije prije zacecea🙏🏽
Pijem vitamin d3 i jednom dnevno femisan.
Curke meni lh trakica tamni, sta bi to moglo znacit? Evo slike dns 8dpo:
https://ibb.co/2Km0k01
Martina vjerujem da te prpa ali samo opusteno...ne moze tu nista po krivom poć...to je vasa bebica. Hrabro i drzim fige 💪💪💪💪🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤
Martina vjerujem da te prpa ali samo opusteno…ne moze tu nista po krivom poć…to je vasa bebica. Hrabro i drzim fige 💪💪💪💪🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤
Hvala ❤...hmmmmm..imas kojeg kineza da pisnes? Malo mi cudno da je krenula tamniti i dosta je tamna za taj dio ciklusa. Ne znam sta rec 🙉. Nadam se da je radi toga sto je T u pitanju 🤞
Martina vjerujem da te prpa ali samo opusteno…ne moze tu nista po krivom poć…to je vasa bebica. Hrabro i drzim fige 💪💪💪💪🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤
Ajme justagirl sa svime sto pišeš ja baa mislim da je ovo dobitan ciklus!!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jao daj Bože!! Al necu se nadat...dobro mozda malo 🤣😊 nemam kineza...dala sam si obecanje nema testova do ocekivane 💪💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji