Meni je sa ovim spontanim došlo do glave da gdje sam do sad bila. 34 su mi godine, uvijek sam mislila ima vremena, ja ću to kad poželim. A onda šok i realnost. U cijeloj tuzi počela sam čitati vaše priče. Dale su mi snage. Nitko oko mene nije imao problema, zapravo nitko o tome ne govori. Čitajući vaše priče, shvatila sam kolike su žene heroji! Koliko snage!
Ja mislim da je svaka od nas prošla teske stvari u životu, i imala burnu prošlost, ali sad smo tu gdje jesmo i borimo se. Sigurno se i svaka pitala 'zašto baš meni tak dugo treba, a drugima uspije tak brzo' , ali tako je kako je nema predaje, možemo mi to 💪🏻 nadam se da ćemo ubrzo i mi dočekati naše ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jelenajelena jeste obavili pretrage u tih 6god?
Bas si svasta i ti prosla covijece
Svaka cast na pozitivi👍👍👍👍
Marina mi pijemo sve ko i ti i muz 3mj
Al nama nazalost nije pomoglo😔
Jesmo,bas sam morala poslije vm pretrage obaviti….sve je uredu,,mm ima vec iz prvog braka 2djece….moramo ostati pozitivne her nam nema druge,,,ja sad pijem neki caj baby traum,i stvarno je extra caj….ma joj sve smo mi prosle svasta..dobro smo.ikako normalne😱😱
I ja sam pila taj caj, ja koja sam ljubitelj obicne vode, eventualno mineralne, caj ni kad sam bolesna. Pila sam dnevno salicu tog caja, bez secerala, i ja sam ostala oduševljena kako mi je on utjecao na mengu. Dosla 28 dc, nisam nista osjetila, nista me nije bolilo, simptome pms-a skroz ublazio, a menga trajala 5 dana, i to sa normalnim uloscima, inace bez onih ultra super maxi ulozaka nisam mogla. Tako da sto se tog caja tice, ako nista drugo, olaksao mi je bio cikluse
Ja mislim da je svaka od nas prošla teske stvari u životu, i imala burnu prošlost, ali sad smo tu gdje jesmo i borimo se. Sigurno se i svaka pitala 'zašto baš meni tak dugo treba, a drugima uspije tak brzo' , ali tako je kako je nema predaje, možemo mi to 💪🏻 nadam se da ćemo ubrzo i mi dočekati naše❤
Tako je ana.b.,,u potpunosti se slazem s tobom...ma kakva predaja,predaja je za kukavice😁...idemo samo hrabrooo....💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Marina iskrene čestitke, Uživaj u svom plusiću i neka sve bude lijepo😊.
Meni je danas bila O na 15dc, odnose smo imali 6dc, 9dc, 12dc, 13dc, 15dc. Joj kad bi nam barem upalilo i da dođe i nas plusić, ovo nam je 4.cikčus. Prva trudnoća kojs je završila spontanim uspjela nam je u 4.ciklisu, drga trudnoća je uspjela od 1.ciklusa, s sada nam je evo već 4.ciklus. Pa sretno nam svima koju smo u iščekivanju
Ja i muž smo se posvađali. Pokrili smo samo dan kad je bio pik.. 🥴 Ima li smisla uopce nadati se ovaj mjesec?
Mala
Večer cure, ovdje živo i veselo!
MARINA službeno čestitam, ne da imaš plus nego plusčinu, ma neka je sa srećom i nadam se da je malac bolje!
Anitram sretno ujutro, radujem se čitati iskustvo 😘
Novim curama želim dobrodošlicu u ovaj naš veseli kokošinjac 😊
Justagirl2201 znači počinje mozganje 😉 ma navijam da ti LH tamni kako bi ti pokazao T.... Ali tkoo zna... Ovaj mjesec je mjesec plusića pa možda se i tvoj sprema.
Cure što akcijate želim vam obilje akcije i spermića 😂 pa nek i ožujak bude mjesec plusića.
Cure što odbrojavate vama želim strpljenja!
Ja sam 10dc, trudim se biti smirena al moram priznat da su me one silne sjene i kofol crte baš dosta razočarale i da mi je valjda obrambeni mehanizam pravit se da nije moj problem, čak odgađam javljanje gin. Za vađenje hormona i HSG, znači baš sam u nekom tunelu bez onog žara i bez vjere da će možda ovaj put bit dobitan... Iza nas je 1,5 godina truda i ovo je prvi put da sam baš 🙄 nadam se da će se to promjeniti do O.
url=https://lilypie.com]
Jaaao cureeee,
Znaci frendica mi je danas rodila..presretna sam zbog nje 😍😍😍 no gledam tih milijon slika sto mi je poslala i dušaaa mi place
Jos smo se zezale da moram ubrzo i ja ostat trudna pa da skupa guramo kolica..
Sad čitam sto ste pisale..reko valjda je takav dan 🥺🤷♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Justagirl čitam i pratim što pišeš već par dana - sve mi zvuči kao da si ti T 😁
Cure ja sam danas 1 dpo; O je očito bila 20DC (pretpostavljam po temperaturi i trakicama).
Odnose imali 14,15 i 18DC tako da i nismo baš nešto pogodili. Tješi me jedino što sam imala dosta eggwhite na 18 i 19DC pa smo pokrili bar 1 plodni dan.
No ako sam kod Gin imala folikul 21mm na 16DC to bi značilo da je on do 20 DC mogao narasti do 25-30mm! A čitam po netu da su tako veliki folikuli najčešće prazni tj. bez JS 😑😔
Ništa ne preostaje negi da sad s vama ubijam dosadu iduća 2 tjedna, no nekako sam otpisala ovaj ciklus em zbog tog tankog endometrija em zbog tog folikula ogromnog + što je O došla 3-4 dana kasnije nego inače 😁
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji