Anitram sretno i samo hrabro. Vjerujem da te strah ali samo razmišljaj o tome da je to sve za viši cilj i bude super 😍.
Meni danas 1dpo 😁, još samo 13 dana hahaha.
Jutro cure, Martija sretno na inseminaciji neka bude dobitna :-*
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com
Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com
Anitram sretno. Nadam se pozitivnom ishodu.
Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.
06/20 blighted ovum 8tt.
Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.
Maro zasto ides na biopsiju vulve?
Imam Vin 1, pa mi rekla dr da bi bilo dobro to odradit. 😏
06/20 blighted ovum 8tt.
Hvala ti Lela ❤ iz tvojih usta u Božje uši 😍 ali me sise ne bole kak me inace bole u ovom dijelu ciklusa me to malo demotivira al dobro…bumo vidjeli 💪🤞😇😚
Ej i ja sam u petak radila lh trakicu i crta je bila tamna i 3 testa su mi bila pozitivna,tako da imas velike sanse za ➕ drzim ti 🤞🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure, koje ovih dana radite testice, ajmo simptome na sunce da malo maštamo :) <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Imam Vin 1, pa mi rekla dr da bi bilo dobro to odradit. 😏
Meni su zbog Hpv bili ustanovili Vin 3 i doktori iz sl broda me posalju i Osijek kod divnog doktora i napravi sve i vulvoskopiju,kolposkopiju i sve i nalazi uredni ....a kako su ti to nasli?
Sortiraj odgovore
Najstariji