Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malela
    19. Veljača 2020. 05:54

Anitram sretno i samo hrabro. Vjerujem da te strah ali samo razmišljaj o tome da je to sve za viši cilj i bude super 😍.
    Meni danas 1dpo 😁, još samo 13 dana hahaha. 

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 07:40

Jutro cure, Martija sretno na inseminaciji neka bude dobitna :-*

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Spomenko
    19. Veljača 2020. 07:50

Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com

• Spomenko
    19. Veljača 2020. 07:51

Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ……….>>>>>>>>> www.Dollars7.com

• Mara Kokosica
    19. Veljača 2020. 08:03

Anitram sretno. Nadam se pozitivnom ishodu. 
    Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
    Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.

06/20 blighted ovum 8tt.

• nikky18
    19. Veljača 2020. 08:12

Mara Kokosica

Marina joj koji plus covjece. Zelim vam dosadnu trudnocu. Ostalim curkama takodjer cestitam. Nisam vise pohvatala tko je.
    Napokon, koji si tjedan? Kak se osjecas? Zakaj si radila biopsiju maternice, jel bolilo i kako je proslo? Ja idem sutra na biopsiju vulve.

Maro zasto ides na biopsiju vulve? 

• Mara Kokosica
    19. Veljača 2020. 08:14

nikky18

Mara Kokosica

Imam Vin 1, pa mi rekla dr da bi bilo dobro to odradit. 😏

06/20 blighted ovum 8tt.

jasamja
    19. Veljača 2020. 09:10

justagirl2201

Hvala ti Lela ❤ iz tvojih usta u Božje uši 😍 ali me sise ne bole kak me inace bole u ovom dijelu ciklusa me to malo demotivira al dobro…bumo vidjeli 💪🤞😇😚

Ej i ja sam u petak radila lh trakicu i crta je bila tamna i 3 testa su mi bila pozitivna,tako da imas velike sanse za ➕ drzim ti 🤞🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

LeLa2807
    19. Veljača 2020. 09:20

Cure, koje ovih dana radite testice, ajmo simptome na sunce da malo maštamo :) <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• nikky18
    19. Veljača 2020. 09:28

Mara Kokosica

nikky18

Mara Kokosica

Imam Vin 1, pa mi rekla dr da bi bilo dobro to odradit. 😏

Meni su zbog Hpv bili ustanovili Vin 3 i doktori iz sl broda me posalju i Osijek kod divnog doktora i napravi sve i vulvoskopiju,kolposkopiju i sve i nalazi uredni ....a kako su ti to nasli? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.