Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 16:49

Ninuska

Marina koji si prenatal koristila?
    I da, koristi li tko od vas Femibion — Baby planung?

Koristila sam ja u kombinaciji sa konopljikom (agnus castus) pila sam 4 mjeseca to dvoje, u 12. Mjesecu Napravila pauzu i da se psihički odmorim, u 1. Ostala trudna 

Pipin
    18. Veljača 2020. 16:50

Cure ako je folikul 15mm, kad bi mogla nastupiti O? GInekolog je rekao do vikenda da mora, a to mi nista ne znaci puno jer ne znamo kako i koliko da sad pokrivamo. Zbunjena sam. Ima nektko savijet?

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 16:54

Pipin

Cure ako je folikul 15mm, kad bi mogla nastupiti O? GInekolog je rekao do vikenda da mora, a to mi nista ne znaci puno jer ne znamo kako i koliko da sad pokrivamo. Zbunjena sam. Ima nektko savijet?

raste svaka 2 mm dnevno, ako puca već od 19mm na dalje onda je po meni O za 2 dana cca? ja bi imala svakako cetvrtak, petak i subotu pod must :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    18. Veljača 2020. 16:59

A kad pukne folikul koliko se moze oploditi? Ne znam jesam jasno pitanje postavila haha. Tako je O u cetvrtak ili petak jel bitnije biti aktivan do O i na dan , ili na dan O i nakon O? Ajme prirode i drustva 

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 17:04

Pipin

A kad pukne folikul koliko se moze oploditi? Ne znam jesam jasno pitanje postavila haha. Tako je O u cetvrtak ili petak jel bitnije biti aktivan do O i na dan , ili na dan O i nakon O? Ajme prirode i drustva

Najbitnije je biti opusten... Tu ima vise cimbenika, pokretljivost spermica, zapravo trajanje jajne stanice, u knjigama je od 12 do 24 sata (npr. Kod moje kolegice jajna stanica je bila na životu samo 2 sata i morala je u ta 2 sata pogoditi odnos jer muževi spermici nisu imali dug vjek trajanja) po meni je najbolje svaka 2 dana, na dan ovulacije i mozda dan iza ovulacije... Ali recimo meni je dobitan ciklus bio kad se nisam sekirala za nista i otprilike svakq 2 dana se seksala

LeLa2807
    18. Veljača 2020. 17:06

Pipin

Obično kažu prije O, na dan i dan iza jer jajna stanica živi 12-24h ovisi kako kog koga. npr, tebi je O u četvrtak recimo ali nije u četvrtak od ponoći do petka ponoći (mislim možda i je), već ti može biti četvrtak bubam u 18h i nek ti živi 24h to znači da je još u petak živa i treba imat odnos. tako sam ja to shvatila, sad nek me isprave ako griješim.

ja bi na O koja je u četvrtak npr imala odnos sutra navecer svakako, cet ujutro, cet navecer i petak. onda laganini. :D jel radiš trakice?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    18. Veljača 2020. 17:13

Zakon ste i ogroman izvor znanja, hvala vam cure. Napravila par trakica ovaj mjesec al nikako da krenu tamniti, nisam bas bila redovita jer se borim sama sa sobom da li da ih radim, ili kako kaze Napokon lagano i svaka 2 dana ne prateci nista. Ali onda je jutros ginekolog ovo rekao i sad me malo to muci :D cak mislim da necu nista pratiti nego cemo cetvrtak i petak pokriti kako god. Mozda cak i svaki dan od danas do petka jer smo bas u tom mood-u. Prosli put sam ostala trudna bez trakica i nisam previse kalkulirala pa ce valjda i sad tako biti...

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 17:15

Pipin

Zakon ste i ogroman izvor znanja, hvala vam cure. Napravila par trakica ovaj mjesec al nikako da krenu tamniti, nisam bas bila redovita jer se borim sama sa sobom da li da ih radim, ili kako kaze Napokon lagano i svaka 2 dana ne prateci nista. Ali onda je jutros ginekolog ovo rekao i sad me malo to muci :D cak mislim da necu nista pratiti nego cemo cetvrtak i petak pokriti kako god. Mozda cak i svaki dan od danas do petka jer smo bas u tom mood-u. Prosli put sam ostala trudna bez trakica i nisam previse kalkulirala pa ce valjda i sad tako biti…

Sretno 😍🙏

Pipin
    18. Veljača 2020. 17:17

Napokon 2804

Pipin

Zakon ste i ogroman izvor znanja, hvala vam cure. Napravila par trakica ovaj mjesec al nikako da krenu tamniti, nisam bas bila redovita jer se borim sama sa sobom da li da ih radim, ili kako kaze Napokon lagano i svaka 2 dana ne prateci nista. Ali onda je jutros ginekolog ovo rekao i sad me malo to muci :D cak mislim da necu nista pratiti nego cemo cetvrtak i petak pokriti kako god. Mozda cak i svaki dan od danas do petka jer smo bas u tom mood-u. Prosli put sam ostala trudna bez trakica i nisam previse kalkulirala pa ce valjda i sad tako biti…

Sretno 😍🙏

Hvala tiii, posalji ti meni malo te trudnicke srece da se skupa druzimo na drugoj temi  prikljucit cu se ja vama tamo uskoro

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 17:26

Pipin

Napokon 2804

Pipin

Sretno 😍🙏

Hvala tiii, posalji ti meni malo te trudnicke srece da se skupa druzimo na drugoj temiprikljucit cu se ja vama tamo uskoro

Šaljem je svima ❤️😍💋🤰🏼😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.