Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrvica2019
    20. Siječanj 2020. 08:15

Jutro cure, danas sam isprobala clear blue kako sam i planirala i pravi debeli plus se pokazao :) Sutra trebam dobit.. Od simptoma nemam nista osim umora i mrvicu pojacanu glad, ali nista preocito i tu i tamo me uhvate grcevi kao da cu dobiti M. Dakle vecinu dana se osjecam sasvim normalno tj isto kao i inace, takoder od O do pozitivnog testa nisam imala nikakve simptome (niti umor niti grceve).
    Zelim vam svu srecu i da sto prije dodete na drugu temu 

MalaD
    20. Siječanj 2020. 08:25

Pozdrav.. 
    Mene cice bole, osjecaj kao da cu dobiti mengu nastavlja, uz ona bol u ledima kao i pred ovulaciju i mengu.. Malo se danas igrala. Napravila neki novi test iz bipe i ovako.. Poslikala normalno nakon 5 min kako pise i onda rastvorila i opet poslikala te napravila one step trakicu  i sve provukla kroz filter.
    Rezultati: 

20. Siječanj 2020. 08:30

Mrvica cestitam🥰🥰🥰
    Podsjeti me kolko imas godina i koliko ste radili na trudnoci
    I odnosi svaka dva dana ili?

• justagirl2201
    20. Siječanj 2020. 08:31

Jutro curke ❤ ovo moj od jutros, jaaaaako jako slabo nes se nazire i eto:
    https://ibb.co/6DJtzYq
    Danas 11.dan od PIK-a ..vise nemam testova pa cu cekat dan ocekivane 😚

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 08:35

Mrvica2019

Jutro cure, danas sam isprobala clear blue kako sam i planirala i pravi debeli plus se pokazao :) Sutra trebam dobit.. Od simptoma nemam nista osim umora i mrvicu pojacanu glad, ali nista preocito i tu i tamo me uhvate grcevi kao da cu dobiti M. Dakle vecinu dana se osjecam sasvim normalno tj isto kao i inace, takoder od O do pozitivnog testa nisam imala nikakve simptome (niti umor niti grceve).

Ajme cestitam ti od srca neka bude skolska trudnoća!!!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mrvica2019
    20. Siječanj 2020. 08:41

Marinalin

Mrvica cestitam🥰🥰🥰

Hvala  31god, na trudnoci radili oko 8.mj,pa je bila trudnoca koja je zavrsila u 9.tjednu, nakon toga smo pricekali dva ciklusa i ponovno krenuli. Ovo je drugi ciklus pokusavanja. Odnose smo imali dan prije O, na dan O i dan poslije. 

• justagirl2201
    20. Siječanj 2020. 08:41

Mrvica cestitaaaaaam!!!
    MalaD vidim rozu slabu crticu na ovom iz mullera ja mislim...drzim fige da tamni 💪 
    Crnerupe nazire se nesto...cekaj pregled pa ces vidjet na cemu si...drzim fige da je bebica u pitanju ❤

Tonia♥️
    20. Siječanj 2020. 08:42

Mrvica2019

Marinalin

Mrvica cestitam🥰🥰🥰

Hvala31god, na trudnoci radili oko 8.mj,pa je bila trudnoca koja je zavrsila u 9.tjednu, nakon toga smo pricekali dva ciklusa i ponovno krenuli. Ovo je drugi ciklus pokusavanja. Odnose smo imali dan prije O, na dan O i dan poslije.

Cestitaaaaaam od ❤️ zelim zdravu i mirnu trudnoću🙏

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• justagirl2201
    20. Siječanj 2020. 08:47

Evo tu mozete vidjet slabu sjenicu koja mi se malo čini preblizu kontrolnoj liniji:
    https://ibb.co/6wCNsVq
    Smatram ovo negativnim...preostaje samo čekat...ljubim sve 😊😍

20. Siječanj 2020. 09:00

Mrvica2019

Cestitam i zelim ti mirnu i skolsku trudnocu! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.