Jutro cure, danas sam isprobala clear blue kako sam i planirala i pravi debeli plus se pokazao :) Sutra trebam dobit.. Od simptoma nemam nista osim umora i mrvicu pojacanu glad, ali nista preocito i tu i tamo me uhvate grcevi kao da cu dobiti M. Dakle vecinu dana se osjecam sasvim normalno tj isto kao i inace, takoder od O do pozitivnog testa nisam imala nikakve simptome (niti umor niti grceve).
Zelim vam svu srecu i da sto prije dodete na drugu temu
Pozdrav..
Mene cice bole, osjecaj kao da cu dobiti mengu nastavlja, uz ona bol u ledima kao i pred ovulaciju i mengu.. Malo se danas igrala. Napravila neki novi test iz bipe i ovako.. Poslikala normalno nakon 5 min kako pise i onda rastvorila i opet poslikala te napravila one step trakicu i sve provukla kroz filter.
Rezultati:
Mrvica cestitam🥰🥰🥰
Podsjeti me kolko imas godina i koliko ste radili na trudnoci
I odnosi svaka dva dana ili?
Jutro curke ❤ ovo moj od jutros, jaaaaako jako slabo nes se nazire i eto:
https://ibb.co/6DJtzYq
Danas 11.dan od PIK-a ..vise nemam testova pa cu cekat dan ocekivane 😚
Jutro cure, danas sam isprobala clear blue kako sam i planirala i pravi debeli plus se pokazao :) Sutra trebam dobit.. Od simptoma nemam nista osim umora i mrvicu pojacanu glad, ali nista preocito i tu i tamo me uhvate grcevi kao da cu dobiti M. Dakle vecinu dana se osjecam sasvim normalno tj isto kao i inace, takoder od O do pozitivnog testa nisam imala nikakve simptome (niti umor niti grceve).
Ajme cestitam ti od srca neka bude skolska trudnoća!!!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mrvica cestitam🥰🥰🥰
Hvala 31god, na trudnoci radili oko 8.mj,pa je bila trudnoca koja je zavrsila u 9.tjednu, nakon toga smo pricekali dva ciklusa i ponovno krenuli. Ovo je drugi ciklus pokusavanja. Odnose smo imali dan prije O, na dan O i dan poslije.
Mrvica cestitaaaaaam!!!
MalaD vidim rozu slabu crticu na ovom iz mullera ja mislim...drzim fige da tamni 💪
Crnerupe nazire se nesto...cekaj pregled pa ces vidjet na cemu si...drzim fige da je bebica u pitanju ❤
Mrvica cestitam🥰🥰🥰
Hvala31god, na trudnoci radili oko 8.mj,pa je bila trudnoca koja je zavrsila u 9.tjednu, nakon toga smo pricekali dva ciklusa i ponovno krenuli. Ovo je drugi ciklus pokusavanja. Odnose smo imali dan prije O, na dan O i dan poslije.
Cestitaaaaaam od ❤️ zelim zdravu i mirnu trudnoću🙏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo tu mozete vidjet slabu sjenicu koja mi se malo čini preblizu kontrolnoj liniji:
https://ibb.co/6wCNsVq
Smatram ovo negativnim...preostaje samo čekat...ljubim sve 😊😍
Cestitam i zelim ti mirnu i skolsku trudnocu! 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji