Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2020. 11:30

Crne rupe ti si mi bas fenomen
    Ja bi na tvom mjestu vec prosvikala😂😂😂

20. Siječanj 2020. 11:31

Ninuska kad trebas dobit M?

• Ninuska
    20. Siječanj 2020. 11:32

crnerupe

Ninuska

Evo i mene od doktorice. U radile smo test urina, negativan je, ali je osjetljivost 25. Ali kaze da mi je endometrij bas debeo 28mm,i kaze da sam mozda i trudna. Vadile smo krv, pa sutra cu znati vise. Inace danas mi je 33 dan ciklusa.
    Ima li koja friska trudnica pa da zna koliko joj je zadebljan endometrij.

Uuuu pa to je bas dobro zadebljano…pred M bude idealno od 11-13 a ti si na 28, nadam se da je to jako dobar znak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Javi nam nalaze krvi 🥳🥳

Joj nije 28,nego 18.2.mm 😪 Sorry curke 😂😂

• Ninuska
    20. Siječanj 2020. 11:33

Marinalin

Ninuska kad trebas dobit M?

Jucer sam trebala, ali kasni gospoda, i nemam simptome za dobiti, a od jucer imam muku kakvu sam imala i za vrijeme prve bio kemijske trudnoce. Pa eto vidjeti cemo sutra 🤞

• Pepika
    20. Siječanj 2020. 11:40

Sorry što sad ovako upadan kao padobranac :D
    Imam pitanjce za vas  koje koristite trakice :) ,  gdje ih kupujete (kod nas ne ebay i sl) odnos cijene/količine?

Pošto mi ciklus i nije još točan nakon pilula pa da si malo olakšam ako je moguće :)  iii još jedno pitanje  tempirate odnose na svaki 2 dan ili? Negdje sam pročitala da je tako dobro ali me brine ako O bude u danu odmora

Mina 29
    20. Siječanj 2020. 12:10

Ninuska

Evo i mene od doktorice. U radile smo test urina, negativan je, ali je osjetljivost 25. Ali kaze da mi je endometrij bas debeo 28mm,i kaze da sam mozda i trudna. Vadile smo krv, pa sutra cu znati vise. Inace danas mi je 33 dan ciklusa.

Ninuška baš sam sretna zbog tebe.. Nadam se da je sve super 🤩🤩🤩🤩🤩 javi obavezno 

• Ninuska
    20. Siječanj 2020. 12:26

MARINA

Ninuska

Ninuška baš sam sretna zbog tebe.. Nadam se da je sve super 🤩🤩🤩🤩🤩 javi obavezno

Hvala Marina 😘 Jesi li ti dobila? 

Tommyfame
    20. Siječanj 2020. 12:36

Marinalin

Ali sutra cu bit pametnija i bidit s ginekologicom dal mi je prosla O.
    Jer po kalendaru bi sutra trebala imat O a pik mi je bio u petak pa sam zbunjena.
    I 3.2 imam razgovor u klinici za bebe pa se nadam da ce mi pomoc pretrage mene i muza👍

Op op :) 

Kak je proslo?

Meni evo M jucer zavrsila,jucer se bacili u akciju..i MM je naaapokooooon uspio odradit svoj dio 👏🎉👏🎉👏🥰 i sad je skroz nadobudan za plodne dane..cak smo godisnji uzeli pa nekak imam filing da bi to mogao biti dobitni 🤣🤣
    + promjenili smo prehranu..pa eto..vidjet ćemo 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Nova19
    20. Siječanj 2020. 12:40

Martina zapiši me za ne dobiti 17/2, vještica stigla točna kao i uvijek...
    Ajde, bar mi je neka utjeha da su mi ciklusi stvarno uredni pa će jednom i biti opet dobitna kombinacija 🤞🏻
    Ciklu i noćurku počinjem danas 👏👏👏  a imam doma još jednu trakicu za utvrđivanje O da znam kada prestati piti tableticu... u zadnja 3 ciklusa mi je O bila 14-15dc... mislim da mi ciklusi nikad nisu bili tako uredni, valjda je to ok 😄
    Čitam vas dalje 😍

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 12:44

Tommyfame

Marinalin

Ali sutra cu bit pametnija i bidit s ginekologicom dal mi je prosla O.
    Jer po kalendaru bi sutra trebala imat O a pik mi je bio u petak pa sam zbunjena.
    I 3.2 imam razgovor u klinici za bebe pa se nadam da ce mi pomoc pretrage mene i muza👍

Op op :)

Kak je proslo?

Meni evo M jucer zavrsila,jucer se bacili u akciju..i MM je naaapokooooon uspio odradit svoj dio 👏🎉👏🎉👏🥰 i sad je skroz nadobudan za plodne dane..cak smo godisnji uzeli pa nekak imam filing da bi to mogao biti dobitni 🤣🤣
    + promjenili smo prehranu..pa eto..vidjet ćemo

Ajmeeee super i punoo srece, ali i uzivanja sa mm da bas bude kako treba :).
    Ja sam skuzila da kad imamo odnose za vrijeme pd da doslovno odradjujem, a inace uzivam. Glupo skroz. Ovaj put smo za vrijeme pd u petak i sub uzivali jer sam ja popila dvije case i bila raspoložena ful opuštena, a nedjelju popodne doslovno odradila. Moram poradit na tome da se opustim i uzivam u te dane mislim da i to igra veliku ulogu. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.