Ja sam danas sva nikakva osjecam se skroz cudno imala sam kroz dan lagane bolove kao pred mengu ali puno lakse, umorna sam ko pas ali dobro to pripisujem tome sto puno radim ovih dama i stalno mi se spava cak mi je danas poslje rucka bilo uzasno muka mislila sam da cu povracat 🤢 ali ovaj ciklus se bas nekako drugacije osjecam nego prosle cikluse pa se nadam da se nesto kuha 😊🤞🏻
Ajme zvuci super jooj brojimo jos sitno :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sanja ko da se nest nazire al mi previse blješti...mozes uslikat pod nekim dr.svjetlom? 😊 i podrzavam nasu ludost 😂 nada živi uvijek heh
Krim tim sa foruma za buduce trudnice hahahahaha
Jednom kada mi vidimo debeli plus sve ce nam ovo biti smijesnije nesto sto je sada.
A do tada i dalje cemo rjesavati misterije testova za trudnocu 😂😂
Onda se prebacujemo na trudnice i poruke hej jel imas ovaj simptom jel se ritnuo bla bla hahhahahhaa jedva cekam
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure ja evo spojila dva testica, gornji je od dns 10dpo a donji je 14dpo od ciklusa kad je bila T samo da vidite jel vidite na istom mjestu neku sjenicu na gornjem:
https://ibb.co/qpz7F0t
😊 lov se nastavlja 😂
Da!!!!!! :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sanja ko da se nest nazire al mi previse blješti…mozes uslikat pod nekim dr.svjetlom? 😊 i podrzavam nasu ludost 😂 nada živi uvijek heh
Ma ne mogu hahahah kazem ti da sam pod reflekorom skoro slikala. Upalila veliko svjetlo, lampu i ono svjetlo za cupati obrve. U smecu mi je negdje test. A rekao mi MM ako me vidi da opet kopam po smecu i trazim testove za trudnocu da ih ponovo vidim da ce me poslati van da kopam po kontejnerima i skupljam boce pa sa malo i zaradimo kada vec toliko volim smece hahahahhahahah 🤦♀️😂
Sutra cu ili dobiti ili piskiti novi test. 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure ja evo spojila dva testica, gornji je od dns 10dpo a donji je 14dpo od ciklusa kad je bila T samo da vidite jel vidite na istom mjestu neku sjenicu na gornjem:
https://ibb.co/qpz7F0t
😊 lov se nastavlja 😂
Vidim kao da se nesto nazire i drzim 🤞🏻 Da postane prava jaka crta ovoga putaaa
Sanja ko da se nest nazire al mi previse blješti…mozes uslikat pod nekim dr.svjetlom? 😊 i podrzavam nasu ludost 😂 nada živi uvijek heh
Ma ne mogu hahahah kazem ti da sam pod reflekorom skoro slikala. Upalila veliko svjetlo, lampu i ono svjetlo za cupati obrve. U smecu mi je negdje test. A rekao mi MM ako me vidi da opet kopam po smecu i trazim testove za trudnocu da ih ponovo vidim da ce me poslati van da kopam po kontejnerima i skupljam boce pa sa malo i zaradimo kada vec toliko volim smece hahahahhahahah 🤦♀️😂
Hhhaahhaahahahhahahaa meni moj danas govori kao kad cu radit test, ja govorim pa prije nego trebam ne dobit, a on me moli da cekam da izostane. Mos mislit. Hahahahaa
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
I da jos sam i dobila ogroman prist nasred cela sto nikad ne dobijem prije menge i jos par manjih sam dobila al ovaj je katastrofa pravi potkozni haha
Meni se koza na celu strasno peruta,uzasno je suha a ja inace imam jako masnu kozu i isto tako me svrbi lice pa brada i onda osjetim da neki sitni pristici iskacu,a nisam imala problema s time onako od kraja osnovne skole 🤣
A opet s druge strane mi rekao ginekolog ako inace nemas problema sa kozom i pristicima i primijetis da ti na lijevoj strani lica po bradu krenu iskakati pristici to ti moze biti znak ciste na jednom od jajnika,jer je to uocio bas kad sam imala cistu i lijevu stranu lica 🤷♀️🙈
Hhhaahhaahahahhahahaa meni moj danas govori kao kad cu radit test, ja govorim pa prije nego trebam ne dobit, a on me moli da cekam da izostane. Mos mislit. Hahahahaa
Ma joj jadni i oni s nama. Jednom mu ja polazala lh trakicu kada smo tek poceli raditi na bebi (znaci prije godinu dana) I sada cu kao ja njemu objasniti sta je to. On vidio 2 crtice i skoro infarkt dobio i govori pa nisam jos spreman tek smo smo rekli da bi bebu. Ja sam umrla od smijeha na tu uplasenu facu.
Eto godinu dana kasnije sada ne moze docekati da vidi dvije crtice 😍 lijepi nasi decki/muzevi ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam ti isto imala osjecaj da se nesto dogada drugacije i prije nego sam radila ikakav test sa sjenom,crticom icime,kao sto sam zadnji puta imala taj osjecaj kada je bila biokemijska i sada vec zadnjih pola sata osjecam pritisak u podrucju maternice i tu i tamo koji grcic...mozda ce doci sutra,prekosutra 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji