Ali sutra cu bit pametnija i bidit s ginekologicom dal mi je prosla O.
Jer po kalendaru bi sutra trebala imat O a pik mi je bio u petak pa sam zbunjena.
I 3.2 imam razgovor u klinici za bebe pa se nadam da ce mi pomoc pretrage mene i muza👍
Jutro cure 🤗 ja sam sinoc imala vjerovatno najgluplji san ikad sanjala sam da je moj dragi namjerno razbio svoj mobitel i onda si kupio iphone 🤦♀️
Ja sam jutros katastrofa smrcam, zvucim ko da sam glas izgubila, cini se da sam se razbolila 😨
Hahaha, ja cijeli prošli tjedan imam neke glupe snove. Prehladjena vec danima, ledja i dalje bole, ostalo nula bodova. :D Nekako kad pomislim na test osjetim uzbudjenje. Jedino mi je nada jer mi kuma mjesecima govori "draga kad se ja vratim raditi sa porodiljnog (a to je sad u 2 mj.) želim da mi javiš da si trudna" pa dao Bog da me zacoprala hahahahahahah :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Marinalin Da do sad je uvijek bilo tako ali ovaj mjesec je najpozitivniji kod nas do sada 😊 pa nadam se da ce i to upaliti 😊
Da vidjet ćeš sutra Šta ti kažu...oni mogu vidjeti dali je bila O ili ne
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ali sutra cu bit pametnija i bidit s ginekologicom dal mi je prosla O.
Jer po kalendaru bi sutra trebala imat O a pik mi je bio u petak pa sam zbunjena.
I 3.2 imam razgovor u klinici za bebe pa se nadam da ce mi pomoc pretrage mene i muza👍
Sretnoo :)))))) javljaju i nadam se da će razgovor biti nepotreban jer ćeš ugledati plusić/crticu prije :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Hvala cure javim se sutra oko podne nakon ginekologa (svabskog prvi put)😅😂😂😂
Jutro cure 🤗 ja sam sinoc imala vjerovatno najgluplji san ikad sanjala sam da je moj dragi namjerno razbio svoj mobitel i onda si kupio iphone 🤦♀️
Ja sam jutros katastrofa smrcam, zvucim ko da sam glas izgubila, cini se da sam se razbolila 😨
Hahaha, ja cijeli prošli tjedan imam neke glupe snove. Prehladjena vec danima, ledja i dalje bole, ostalo nula bodova. :D Nekako kad pomislim na test osjetim uzbudjenje. Jedino mi je nada jer mi kuma mjesecima govori "draga kad se ja vratim raditi sa porodiljnog (a to je sad u 2 mj.) želim da mi javiš da si trudna" pa dao Bog da me zacoprala hahahahahahah :D
Joj ja bi bas htijela docekat bar taj 27.pa onda napravit test al sad kad cekam puno mi je to haha nestrpljiva sam najrade bi danas napravila test ali suzdrzavam se haha
Vjeruj mi, ja si stalno kalkuliram. Kad bih izdržala do ovog petka bilo bi dobro, kamo li idući tjedan :D. Najgore je što ja nagađam da je O bila sa nedjelje na ponedjeljak jer me tad rasturalo, a po aplikaciji je utorak. Svejedno nekako mislim ako je šta da bi se bar u subotu vidjelo. Ne znam kad ću raditi, ali ću danas ići po trakice i jedan clear blue ako trakice išta pokažu da ga imam u pripravnosti..:D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Evo i mene od doktorice. U radile smo test urina, negativan je, ali je osjetljivost 25. Ali kaze da mi je endometrij bas debeo 28mm,i kaze da sam mozda i trudna. Vadile smo krv, pa sutra cu znati vise. Inace danas mi je 33 dan ciklusa.
Ima li koja friska trudnica pa da zna koliko joj je zadebljan endometrij.
Vi se bar imate curke cemu nadati..meni kasni vec pun kufer i svaki test pokaze slabu crticu,a pregled je 30.1. Tek...ja cu odbrojavati s vama do pregleda a vi do plusica 🤞🏻😃🥳🥳
Evo i mene od doktorice. U radile smo test urina, negativan je, ali je osjetljivost 25. Ali kaze da mi je endometrij bas debeo 28mm,i kaze da sam mozda i trudna. Vadile smo krv, pa sutra cu znati vise. Inace danas mi je 33 dan ciklusa.
Ima li koja friska trudnica pa da zna koliko joj je zadebljan endometrij.
Uuuu pa to je bas dobro zadebljano...pred M bude idealno od 11-13 a ti si na 28, nadam se da je to jako dobar znak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Javi nam nalaze krvi 🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji