Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    20. Siječanj 2020. 10:07

LeLa2807

ana.b.

Kao što znate prošli vikend je bio isto blicajući smajli jedan dan pa sam očekivala O pa na kraju ništa već bila greška na tom jednom…tako da sam ovaj put čim je pokazalo blicajući računala kad će biti pravi pik i naravno danas da idem na sigurno napravila sam tri hahahah i napokon sigurna da mi je O 😂

Na 31dc al dobro 🙈

Odmah u akciju, da plivači stignu :D sretno i uživaj ;)

Već je bilo jučer u jutro danas u jutro i jos sutra u jutro pa možemo lagano 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 10:09

ana.b.

LeLa2807

ana.b.

Kao što znate prošli vikend je bio isto blicajući smajli jedan dan pa sam očekivala O pa na kraju ništa već bila greška na tom jednom…tako da sam ovaj put čim je pokazalo blicajući računala kad će biti pravi pik i naravno danas da idem na sigurno napravila sam tri hahahah i napokon sigurna da mi je O 😂

Na 31dc al dobro 🙈

Joj ja ujutro tako nemam volje - tipična žena sam. Prošli vikend akcijali non stop, ovaj jednom, mm već ljut da ga koristim samo za bebu. hahahaha grozna sam. A stvarno nije tako bilo do sad, ali ovaj vikend mi se nije dalo.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    20. Siječanj 2020. 10:14

LeLa2807

ana.b.

LeLa2807

ana.b.

Na 31dc al dobro 🙈

Joj ja ujutro tako nemam volje - tipična žena sam. Prošli vikend akcijali non stop, ovaj jednom, mm već ljut da ga koristim samo za bebu. hahahaha grozna sam. A stvarno nije tako bilo do sad, ali ovaj vikend mi se nije dalo.

I ja slabo kad imam volje u jutro hahah 😅 ali eto nekako sam uspjela 😂 hahah nama je od završetka M svaki 2 dana akcijanje ne vazno na plodne dane pa tak da je dobro 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• anaid
    20. Siječanj 2020. 10:16

Nova19

Mrvicačestitke od srca ❤️❤️❤️ Neka bude uredna i školska i dosadna trudnoća 💕 nadam se da ćemo uskoro k tebi na drugu temu…
    Meni došla roza sluz prilikom brisanja pa definitivno dolazi… novi ciklus nove pobjede 👌
    Sada ide 4. Ciklus probe, uz noćurka i sok od cikle… pa da vidimo 😁🤗

Tak cu i ja, nocurak upravo stigao postom 😂😂😂
    Od kad do kad se pije sok od cikle ? 
    I to sam jutros kupila sam neznam kak se pije 🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

20. Siječanj 2020. 10:21

Nova19 a misa mu. Dok ne dode prava M ima nade. Ali eto. Odmori ti i kad zelis tu smo. 😁 i dobar odabir sto se tice soka od cikle 👍
    Crnerupe od srca preporucam da uradis Betu jer 10 dana je dosta da razmisljas o tome. Moja preporuka. Velik je to stres. 
    Marina a joj....stres moze utjecat da M kasni pogotovo ako se razmislja o T dosta. Znam po sebi. Zato kazu treba se opustiti. Ma sipak. Nek se oni opuste. Probaj nac neku zanimaciju za sebe da ti odvrati misli. 
    Mrvica2019 super. Sto nam nisi sliki ubacila? Znas da mi to volimo. 😁 sretno dalje i nek bude skolska. 
    MalaD definitivno ponovi popodne ili sutra. Kao da na onom prvom vidim neku sjenicu sjene. 
    Justagirl2201 dobra odluka 👍 malo odmori 😉 od testica
    Irma90 go girl i nek ovo bude nezaboravan Teambuilding 🤭😉 ja nebum komentirala za simptome jer meni ti je sve to dvosmisleno. Zato sto svi simptomi mogu ukazivat na T a i ne moraju. Onda bolje ne razmisljam o tom. 
    Ana.b. sam ti rekla da ces docekat O. 👍 

20. Siječanj 2020. 10:22

anaid

Nova19

Mrvicačestitke od srca ❤️❤️❤️ Neka bude uredna i školska i dosadna trudnoća 💕 nadam se da ćemo uskoro k tebi na drugu temu…
    Meni došla roza sluz prilikom brisanja pa definitivno dolazi… novi ciklus nove pobjede 👌
    Sada ide 4. Ciklus probe, uz noćurka i sok od cikle… pa da vidimo 😁🤗

Tak cu i ja, nocurak upravo stigao postom 😂😂😂
    Od kad do kad se pije sok od cikle ?
    I to sam jutros kupila sam neznam kak se pije 🤣🤣

Cikla ti je super za zadebljanje endometrija tako da on nakon O ne moze utjecati ni na plod ni na ishod ako ostanes T dok nocurak moze i njega treba biti striktno do O i onda opet ako dode M od prvog dana ciklusa do O i nakon 3 mjeseca obavezno napraviti pauzu 😃 sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

20. Siječanj 2020. 10:24

E da sam da se nadovezem na onu temu od sinoc vezano za ciljane odnose. Tu jos ima jedan faktor i to jako bitan. A to su nasi dragi "punoglavci" 🤣 oni mugu biti lijeni, spori, brzi, da ih uopce nema, da brzo odumiru itd. Tako da je i to bitan faktor al mi to bez nalaza spermiograma ne mozemo znat. Jer ne vrijedi za sve onda npr.imat odnos dna dan O ak su spermici spori pa im treba duze. Tad je prosla vec baba s kolacima. 

20. Siječanj 2020. 10:27

Lilo23

Jutro cure 🤗 ja sam sinoc imala vjerovatno najgluplji san ikad sanjala sam da je moj dragi namjerno razbio svoj mobitel i onda si kupio iphone 🤦‍♀️
    Ja sam jutros katastrofa smrcam, zvucim ko da sam glas izgubila, cini se da sam se razbolila 😨

Mene je sinoc grlo pocelo boliti i to samo desna strana 🤣 nije ni cudno..malo sunce,malo snijeg,pa kisa pa ce opet 20 stupnjeva 🤣 meni se sklop u glavi posemerio di nece zdravlje 😂

Aneee
    20. Siječanj 2020. 10:29

Martina1982 Da i tako sam sretna da se napokon pojavila i ta O...nez nekako sam ovaj mjesec neopisivo sretna čak me kolegice na poslu upitaju što ja toliko zračnim od sreće...imam tako dobar osjećaj ...samo pozitiva 🤞🏼😊 
    Jedino me strah da se ne razocaram ako ne uspije 🤦‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

20. Siječanj 2020. 10:31

Ana b to je normalno.
    Svi ocekujemo i sretni ,a kad dode M onda smo dva dana u banani i bez volje.Klasika kod mene vec 6 ciklusa😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.