Odmorite moje dame 😂
Cujemo se sutra nadam se da ce koja imati dobre rezultate. Nooc 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sad ovo čitam i ne vjerujem 🙈😂🙈
Vi ste legende. Jedna veća od druge 😂😂❤️
Ja sam danas piškila test koji je po mom bio negativan bacila sam ga u roku 30 sec jer nisam odmah vidla ovakvu tamnu crticu ko kontrolnu.doduše nisam ni sa prvim urinom radila..
I sad si mislim možda je i bila neka sjenica heheh
M nema ni danas.. Službeno kasni..
Ja ću sutra ujutro ponoviti kud puklo da puklo.
Opet si nadu dajem. A danas sto suza i spustila 😟
Ajde molim vas malo podrške 💞
Ja sam danas piškila test koji je po mom bio negativan bacila sam ga u roku 30 sec jer nisam odmah vidla ovakvu tamnu crticu ko kontrolnu.doduše nisam ni sa prvim urinom radila..
Ne to raditi! Ovisno o proizvodacu bacas test nakon 5,negdje i nakon 10min i ne gledas vise. Sutra nam ponovi pa slikaj i ovdje uploadaj. Ima li kakvih simptoma? Kada ono ne trebas dobiti?
Ja taman htjela baciti ni minutu nakon sto sam ga odlozila i kad sam ga uzela i pogledala,vidjela sam bas bas slabu crticu ali je bila tu i onako...ne znam sto misliti,svi koje sam pitala su vidjeli tu liniju i kazu da sam T,ja opet ne vjerujem jer bi htjela da crtica bude jednaka kontrolnoj,ali to je malo tesko,takve budu kod nekih tek u 5.ili 6.tjednu trudnoce tako da...ovisi kako ciji organizam izlucuje tu betu
Evo cure update simptoma, grudi su definitivno vec dosta narasle, ali to mi je pred svaku M, medjutim na jednoj se jedna žilica bas izrazila i ide uz rub bradavice, a to nisam do sad vidjela, ujutro je nije bilo. Tek navecer grudi pocele boljeti. Dobro i dalje ne mora nis značit. Dobila iscjedak bijeli, ali prije nisam pratila pa ne mogu usporedit, probadalo me sa desne strane, ali nekako gore vise da ide prema sredini samo nije sredina. Ledja standardno rasturaju i ako ne budem T morat cu razmislit o nekoj masaži :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Crne Rupe zezaš? Tek nakon minutu si vidjela crticu? Na ovom je pisalo nakon 5 min očitati ali kak je ova kontrolna u roku 5 sec potamnila ovu drugu nisam ni vidjela.. Još je bio i onak kak da velim mokar kad sam ga bacila. Očekivala sam takvu crticu ili ništa.. Bacila sam ga isti čas...
Trebala sam dobiti jučer... A ona nije došla bi danas..
Inače su mi točne 27 DC.. Jednom je samo došla 25 DC.
Od simptoma ništa.. Prije dva dana me lijevi jajnik bolio i lijeva cica ali onak skoro ispod pazuha..🥴
Jučer kad je trebala doći me cijeli dan trbuh bolio ko da će svaki čas ali nije.. Cice me nisu boljele.. Danas me trbuh ne boli nije mi zlo ali kao da sam nekako sita cijeli dan.. U želucu mi čudno ali nije mučno ni slično. I cice me malo sad tek navečer počele boljeti.. Neznam kaj da kažem..
Prvi put kasni.. Test je valjda bio negativan. A možda ipak i nije🤔😧😞
Lilo evo gore sam napisala simptome.. Niš ekstra.. Jučer je trebala doći..
Sutra ću ujutro svakako napraviti sa prvim jutarnjim osim ak ne dođe odmah ujutro M.
Sanja ko da se nest nazire al mi previse blješti…mozes uslikat pod nekim dr.svjetlom? 😊 i podrzavam nasu ludost 😂 nada živi uvijek heh
Ma ne mogu hahahah kazem ti da sam pod reflekorom skoro slikala. Upalila veliko svjetlo, lampu i ono svjetlo za cupati obrve. U smecu mi je negdje test. A rekao mi MM ako me vidi da opet kopam po smecu i trazim testove za trudnocu da ih ponovo vidim da ce me poslati van da kopam po kontejnerima i skupljam boce pa sa malo i zaradimo kada vec toliko volim smece hahahahhahahah 🤦♀️😂
Sutra cu ili dobiti ili piskiti novi test. 😊
O Boze ja sam se sad rasplakala od smijeha ovo ti je stvarno dobro hahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Hvala ti. Mislim da mi je to i najbolje.. 🙈🙈
Sutra ću ja njega napraviti. Pa šta bude bude. Vi ste imaš stručnije pa ću ga staviti 😘🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji