Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 20:30

Ajmo cure, koje ovaj tjedan rade testice? :)) kakvi su simptomii. 
    Mene donji dio ledja rasturaju od O (7 dana)  grčevi znaju biti svako toliko kao pred M, ali maanje bolni. Drugo nista :-)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Monn3
    19. Siječanj 2020. 20:41

Pratimo, ali sad sam se odlučila ozbiljnije uhvatit toga 😀

04.09.2011. 👫
    29.06.2019. 💒
    PCOS - Gyinositol
    28.8.2020. ➕ Biokemijska trudnoća ☹️
    05/021 spermiogram ✅ normozoospermia
    17.05.2021. UZV 🔜🔎

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 20:52

točkicaa

Ne znam kako vi cure, al ja sam tolikoo testova nakupovala u ovih 10mjeseci, da se cudim sto jos nisam bankrotirala! 🤦‍♀️
    Znaci obozavam raditi testove i to mi je postala neka mala ovisnost i uzivancija, al brate mili skup je taj sport..
    Pogotovo ako se ne opskrbim s onim jeftinim sa ebaya, pa onda kupujem po ljekarnama, dm-u, mulleru i to me dokrajci 🤣

Zato sam sad obavila pravi shooping na ebayu i pokupovala po 100komada hcg i lh testica.
    Inace bih opet bacila para i para po ovim nasim trgovinama i ljekarnama. A i brate mili vise me sramota uci u ljekarnu i to nema u kojoj nisam bila, svi me znaju 😂

Ja isto malo malo u Muller bIpu ili ljekarnu.. :D meni mm u nekoj euforiji kao zamisli mozda je beba u tebi xD 
    Ali znate sta cak mi je draze i radovat se tako i nadat da nece doci nego da budem ravna.. Sta ja znam, vjerojatno dodje i ta faza kad budes ravan, ali dok ne dodje nek se ja veselim ovih dana do testa

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

19. Siječanj 2020. 20:53

Haha tockica ima nas vise koje je sram u muller i dm pa u gradu obilazim svukud ducane da ne idem u lokalni muller😂😂
    A nedavno sam otkrila ducan Action kod nas u njemackoj pa tamo kupim za 3e dva komada😂

sanja0508
    19. Siječanj 2020. 21:01

Ja sam sada od svih tih sjena poludila i otisla u ovo doba pisnuti testic. 
    https://ibb.co/nc9rKmN
    Kada se zagledam pod svjetlom i ne trepnem jedno pola minute hahahaha cak nesto i vidim. Sada ili je sjena ili su mi se osusile oci.
    Iduci put kada testove budem narucila sam wisha naruciti cu i reflektor 😂😂

Mislim da smo sve poludile ovih dana, ali neka mene ovo iskreno cak i veseli. 😂
    Bolje i tako nego da placem jer ce vjerovatno vjestica sutra krenuti.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 21:04

sanja0508

Kada se zagledam pod svjetlom i ne trepnem jedno pola minute hahahaha cak nesto i vidim. Sada ili je sjena ili su mi se osusile oci.

Hahahahhaha mene isto veseli. I govori mi mm da sad imam forum i zene i da me boli briga za njega. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

19. Siječanj 2020. 21:05

sanja0508

Ja vidim nesto slabasno i u bojici 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja mislim da bi mi mogle na krim policiju rijesavati zlocine s ovim ocima sokolovim koliko smo ih istrenirale na tim testovima 😂😂😂

LeLa2807
    19. Siječanj 2020. 21:08

crnerupe

sanja0508

Ja vidim nesto slabasno i u bojici 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ja mislim da bi mi mogle na krim policiju rijesavati zlocine s ovim ocima sokolovim koliko smo ih istrenirale na tim testovima 😂😂😂

Najjace smo :D ali lijepo je osjetit podrsku i razumijevanje

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• justagirl2201
    19. Siječanj 2020. 21:10

Cure ja evo spojila dva testica, gornji je od dns 10dpo a donji je 14dpo od ciklusa kad je bila T samo da vidite jel vidite na istom mjestu neku sjenicu na gornjem:
    https://ibb.co/qpz7F0t
    😊 lov se nastavlja 😂

sanja0508
    19. Siječanj 2020. 21:12

Krim tim sa foruma za buduce trudnice hahahahaha
    Jednom kada mi vidimo debeli plus sve ce nam ovo biti smijesnije nesto sto je sada.
    A do tada i dalje cemo rjesavati misterije testova za trudnocu 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.