Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2020. 09:01

justagirl2201

Mrvica cestitaaaaaam!!!
    MalaD vidim rozu slabu crticu na ovom iz mullera ja mislim…drzim fige da tamni 💪
    Crnerupe nazire se nesto…cekaj pregled pa ces vidjet na cemu si…drzim fige da je bebica u pitanju ❤

Ja nemam pojma...uzivo vidim,kada pokusam slikati ne vidim ali vjerujem da je T u pitanju da bi bila jaca crtica vec pa cak i da je Druga O bila tamo 10/11.1. Vec bi se bolje vidjelo.. valjda je cista neka u pitanju..

Aneee
    20. Siječanj 2020. 09:14

Mrvica2019

Jutro cure, danas sam isprobala clear blue kako sam i planirala i pravi debeli plus se pokazao :) Sutra trebam dobit.. Od simptoma nemam nista osim umora i mrvicu pojacanu glad, ali nista preocito i tu i tamo me uhvate grcevi kao da cu dobiti M. Dakle vecinu dana se osjecam sasvim normalno tj isto kao i inace, takoder od O do pozitivnog testa nisam imala nikakve simptome (niti umor niti grceve).
    Zelim vam svu srecu i da sto prije dodete na drugu temu

Čestitam 😊😊  računas O da je bas na dan pika bila ili osjetiš kad ti je O ? Vitamini? Odnosi u jutro ili navečer? Sve me zanima 😂😂😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Irma90
    20. Siječanj 2020. 09:27

Justagirl ja kod tebe vidim opet neke sjene...
    MalaD - nisam sigurna da li vidim nešto... ali mislim da mi je to od previše buljenja u razne testove 

Ja idem nadan na teambuilding i spakirala 2 testa - just in case da mi dođe u slijedeća 3 dana da se testiram - iako mi je 5DPO danas 🤣🤣🤣
    I to sam vas htjela pitati - danas od ujutro osjećam neke grčiće dolje, ne u jajnicima nego u sredini, valjda tamo maternica dođe. Jel to pre rano za osjećat išta?
    Ne želim si ništa umišljati jer prošli mjesec sam imala SVE simptome i na kraju došla M 😅

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Mina 29
    20. Siječanj 2020. 09:30

Mara Kokosica

MARINA

Sliku mi nikako ne želi učitati.
    Mara i ja mislim da mi je to zato jer previše razmišljam o tome.. I valjda sam si to podsvjesno sama napravila

Da. Koji vam je ovo ciklus bio? Nama 8.

Nama je 5 ciklus... 

Mina 29
    20. Siječanj 2020. 09:44

Mrvica2019 čestitke od ❤️

Nova19
    20. Siječanj 2020. 09:45

Mrvica čestitke od srca ❤️❤️❤️ Neka bude uredna i školska i dosadna trudnoća 💕 nadam se da ćemo uskoro k tebi na drugu temu...
    Meni došla roza sluz prilikom brisanja pa definitivno dolazi... novi ciklus nove pobjede 👌
    Sada ide 4. Ciklus probe, uz noćurka i sok od cikle... pa da vidimo 😁🤗

Aneee
    20. Siječanj 2020. 09:56

Kao što znate prošli vikend je bio isto blicajući smajli jedan dan pa sam očekivala O pa na kraju ništa već bila greška na tom jednom...tako da sam ovaj put čim je pokazalo blicajući računala kad će biti pravi pik i naravno danas da idem na sigurno napravila sam tri hahahah i napokon sigurna da mi je O 😂

Na 31dc al dobro 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

20. Siječanj 2020. 10:00

Omg tek sad O😱😱😱
    Moj inac ne blica nego bude krug prazan ako nema O😂
    Eto akcija👍

Aneee
    20. Siječanj 2020. 10:03

Marinalin

Omg tek sad O😱😱😱
    Moj inac ne blica nego bude krug prazan ako nema O😂
    Eto akcija👍

Da da 🙈
    E da to ti je ovaj kod mene skroz prvi na slici on pokaže samo 2 najplodnija dana (pik) a ovaj ispod ljubicasti on pokaže 4 najplodnije dana 😁
    Akcija već pala...čula sam da je bolje odnos u jutro pa hoćemo i to da probamo ovaj mjesec 😅 ja sve isprobavam pa valjda će nešto upaliti 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 10:04

ana.b.

Kao što znate prošli vikend je bio isto blicajući smajli jedan dan pa sam očekivala O pa na kraju ništa već bila greška na tom jednom…tako da sam ovaj put čim je pokazalo blicajući računala kad će biti pravi pik i naravno danas da idem na sigurno napravila sam tri hahahah i napokon sigurna da mi je O 😂

Na 31dc al dobro 🙈

Odmah u akciju, da plivači stignu :D sretno i uživaj ;)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.