Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    02. Veljača 2020. 09:48

Malla kod mene sz one roze trakice a ionako nemam iskustva s tim, ovo je prvi ciklus ikad sa ih koristim

Anaid onda nam je O bila isti dan 😎🙌

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    02. Veljača 2020. 10:00

..evo i mojih piš piš testova od danas 😂😂

Mallla
    02. Veljača 2020. 10:08

ana.b.

Mallla

ana.b.

Jutro cure, zanima me kad bi temp trebala pasti? Jer ja sam 13dpo (sutra nebi trebala dobiti M) i ovak je kod mene

Znam da se ne mogu po tome mjeriti ali me zanima kad bi otprilike trebala početi padati

Obično mi padne na dan M a nekad dan iza! Jel ti O bila 28 og?

O je bila 20.1

Aha kužim sad, nema temp. Od tih dana oko O i prije O. Ovako je stvarno teško zaključiti bilo što. 
    Meni npr. Bude pad 9 ili 10dpo i onda se opet digne... Al čim vidim pad tada znam da će M doći za 4-5 dana. 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    02. Veljača 2020. 10:08

Točkicaa Onda bi ti mogla biti O za 2-3 dana tak da ti je akcijanje i sad dobro doslo 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    02. Veljača 2020. 10:09

Na žalost ne vidim na hcg ništa! 

url=https://lilypie.com]

LeLa2807
    02. Veljača 2020. 10:09

Moj isto kad popije nikako zavrsit, pa ne pije. Nego lijecim ima temperaturu 37 hahahha jucer 37.7 drama bila. Al buduci da su mi PD za tjedan dana ima da mu se plivači do tad odmore. Sopam ga vocem i čajevima i svim zivim. Brate mili ja sa upaljenim. Umnjacima landrala jer smo isli na putovanje pa razgledavali grad, kad sam ih izvadila ista stvar, ovaj dobije temp 37 mi ne mozemo nigdje. Hahahahahahaha strasnooi

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    02. Veljača 2020. 10:11

Mallla

ana.b.

Mallla

ana.b.

Jutro cure, zanima me kad bi temp trebala pasti? Jer ja sam 13dpo (sutra nebi trebala dobiti M) i ovak je kod mene

Znam da se ne mogu po tome mjeriti ali me zanima kad bi otprilike trebala početi padati

Obično mi padne na dan M a nekad dan iza! Jel ti O bila 28 og?

O je bila 20.1

Aha kužim sad, nema temp. Od tih dana oko O i prije O. Ovako je stvarno teško zaključiti bilo što.
    Meni npr. Bude pad 9 ili 10dpo i onda se opet digne… Al čim vidim pad tada znam da će M doći za 4-5 dana.

Meni je bila pala na 8dpo hmm...ma znam zato i kažem nije mi neko mjerilo jer sam tek počela s tom temp jer me zanima šta se dešava...🙂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Pepika
    02. Veljača 2020. 10:12

Moj ak popije 7-8 piva tek onda vidim razliku😂 al ne da nemoze zavrsit neg sam duze traje 🤷‍♀️ al drugi daaaan ak popije je problem 🙈 nebi silazio s mene hahaha napaljen stalno onda 🙊

• anaid
    02. Veljača 2020. 10:19

Pepika blago tebi 😂😂😂
    Kolko ljudi pijani prave djecu, mi to nebi mogli ni da hocemo... ma moj bi sa 7-8 piva bio vec pod stolom, ja ga uvijek zezam da nebre piti... ja mu vec 2 pive vidim u ocima i vec fuflja..  bome ja bi vise popila oa mi se nebi vidlo... a dan poslije ni neznam za muza ak se vise popije, ne izlazi s kreveta...koma 🤣🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• anaid
    02. Veljača 2020. 10:20

Crookshanks

Malla kod mene sz one roze trakice a ionako nemam iskustva s tim, ovo je prvi ciklus ikad sa ih koristim

Anaid onda nam je O bila isti dan 😎🙌

Dakle, odbrojavamo 😘😘 ajde nek nam se skupa prikazu plusici ☺

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.