Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Veljača 2020. 09:28

E točkice sad kad san te tu vidila sjetila sam se da ti nisam jučer stavila sliku LH trakica. 
    Stavljam sada a tamo oko 11 ću raditi današnju. 
    Inače ja sam danas po FF 6dpo a po meni 7dpo, pratim sve moguće simptome i trakice pa ćemo vidjeti do kada. 
    Došli su mi i testovi (one male kasetice) navodno 25ml/u, al daju evaporacijsku crtu, svejedno sam ih počela raditi, taman ih imam za do očekivane M. 

url=https://lilypie.com]

02. Veljača 2020. 09:29

Malla istina👍
    Bas se treba poklopit milion toga👍I tesko je iz glave samo izbacit taj klik i da se opustis i onda da zatrudnimo😌
    Jako tesko.
    Jos kad oko nas sve trudnoce onda ti je jos veci poric i nagon da mislis o tome🙂

02. Veljača 2020. 09:30

Malla kako imas 1.2 tako tamni crticu😱😱😱

Aneee
    02. Veljača 2020. 09:38

Tonia Računaj otprilike 14 dana od pika
    Točkica hvala...jesu ti uvijek redoviti ciklusi i O?
    Mallla i ja sam primjetila da nam se nekad desi ono kao "Samo da mi to rijesimo".. kao i ovaj mj kad smo ulovili pik, prvi dan super sljedeći dan je bilo samo da pokrijemo i taj dan, a najmanje se uživalo...još kad neko kaze opusti se onda će doći..a ne možemo se opustiti kad to stvarno želimo onda ti je samo to u glavi svaki dan...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    02. Veljača 2020. 09:39

ana.b.

Jutro cure, zanima me kad bi temp trebala pasti? Jer ja sam 13dpo (sutra nebi trebala dobiti M) i ovak je kod mene

Znam da se ne mogu po tome mjeriti ali me zanima kad bi otprilike trebala početi padati

Obično mi padne na dan M a nekad dan iza! Jel ti O bila 28 og?

Mallla
    02. Veljača 2020. 09:40

Marinalin

Malla kako imas 1.2 tako tamni crticu😱😱😱

Ne znam zato sam jučer pitala jel tko koristi ove trakice. Tu je slikana friška pa je još drečavija, ali tamna je jednako kao trakica napravljena par sati iza pika. Nastavit ću ih raditi do kraja ciklusa jer me zanima kako će se ponašati. 
    Sad ili su trakice takve ili uzgajam kakvu cistu. 

Aneee
    02. Veljača 2020. 09:41

Mallla

ana.b.

Jutro cure, zanima me kad bi temp trebala pasti? Jer ja sam 13dpo (sutra nebi trebala dobiti M) i ovak je kod mene

Znam da se ne mogu po tome mjeriti ali me zanima kad bi otprilike trebala početi padati

Obično mi padne na dan M a nekad dan iza! Jel ti O bila 28 og?

O je bila 20.1

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• anaid
    02. Veljača 2020. 09:42

Jutro cure al sam se nasmijala na temu muzici...
    Moj je jos solidan po tom pitanju, doduse sad ujutro nije mogao zavrsiti, al ne krivim ga, akcijali smo cijeli tjedan i zadnja 2 dana zaredom...al sad znam da nam do drugog vikenda nebu volja 🤣🤣 ionak temp mi je skocila i sudeci po osjetima u jajnicima bila je O jucer, tako da smo pokrili najvaznije...
    Mene isto ljuti kad zna da moramo, a on je takav da doslovno 2 pive i on nemre zavrsit, to mi je koma...
    Onda se cudi zakaj ludim dok pije ...
    Neka je pitala za pad temp- meni isto padne na dan m, ali vec lagani pad primjetim i dan prije 🤗

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ginny
    02. Veljača 2020. 09:44

Da, teiba se poklopit milijun sitnica, evo mi imamo dvoje dice i ja imam treninge 3x tjedno navecer, on trenurno radi po cili dan, budem krepana kad dođe jer nakon posla razvozim dicu po njihovim treninzima /setam s njima/igram se i jos plus sve po kuci sama, al ovaj misec nam se sve poklopilo sto ne znaci da ce tako bit i iduci. I njemu je nakon par bio presing da bas mora te dane, a i meni je jbg, sex mi nije na botun. Sad smo opet na pocetku pa je svjeze i zanimljivo hahaha. Vidit cemo koliko ce idila potrajat 😂😂

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Aneee
    02. Veljača 2020. 09:45

Anaid e tak i moj ako popije 2-3 pive onda ne može ili mu treba cijela vječnost da završi 😅 tak da sam rekla kad god popije par piva nema sexa 🤣🤣 i tak da više i ne pije osim ako idemo negdje s društvom vani 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.