Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    01. Veljača 2020. 21:27

Moj je za sad zainteresiran i vecinom sam ja ta ko kojoj se neda 🤷‍♀️ ali se bojim da ako se ne uhvati u skorije vrijeme da bude ga to mucilo vise nego mene jer je tip osobe koji kad si nesto zamisli to tak mora biti😅

• justagirl2201
    01. Veljača 2020. 21:31

Martina ja sam ZA tvoj prijedlog!!! 💪
    Ja moram priznat da je mm zbilja sa mnom u svemu ovome i bas zeli bebu...kupuje mi trakice, pita uvijek za PIK i onda kalkulira kad je najbolje keksat se....kaze npr.prosli mjesec smo 1 dan prije pika ajmo sad probat na pik pa dva dana poslije i tak....drago mi je da nismo izgubili strast u svemu tom tempiranju odnosa iako nekad zna bit i toga..naravno zna se i desit da se njemu neda ili se meni neda...al to je normalno! Moj savjet...obucite neko seksi donje rublje i zavedite ga...nisu oni mašine... 😊

01. Veljača 2020. 21:33

Pepika ja sam taj tip koja nesto zabrije i tak mora bit😂
    I sad nema bebe 6mj i ja ludaaa
    A on smiren i kaze pa sta ako nemamo ,takve nas je Bog spojio i ako nam je to kriz necemo nikad ni imat😔
    Ja rekoh mozda sad tako prica i sere al zaista je drukciji od mene.
    Ja se moram smirit👍

01. Veljača 2020. 21:35

Justgirl istina al opet znam da su muski ti koji obozavaju seks i akciju pa mi cudno kad je ovisnik o jebenom mobu 
    Poseksamo se i vec surfa jebote😂

peggy95
    01. Veljača 2020. 22:02

Ajde, dobro je dok ne pocne surfat dok se seksate 😂😂

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• justagirl2201
    01. Veljača 2020. 22:04

Hahahahaha

Malena0908
    01. Veljača 2020. 22:08

Mi smo.se dobrano posvadali i pitaj Boga sta ce bit od svega dalje. Curke moje nismo mi bezveze tu na forumima. Iskreno cu vam reci ja sam prije njega imala decka 4 godine i taj je gotovo bio nimfoman kako sam ga ja nazivala kad vise nisam mogla ni zamislit sex. Taj je mogao svaki drugi dan i za vrijeme M i sve nista mu nije smetalo, lud jednostavno covjek ali ja sam tad bila mlađa nije mi bilo do djece i pazili smo. On ima sad dva sina i boli ga kuki. Et ti sudbine

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

01. Veljača 2020. 22:14

Haha tako i ja isto imala 7god vezu prekinula jer nisam tjela djecu..mlada  bila i on sad ima dva sina😂😂😂😂😂

peggy95
    01. Veljača 2020. 22:23

A moj muz i ja smo si prve ljubavi 🤭 10godina skupa, od toga 2god u braku. Ajd oboje smo jos mladi pa me to tjesi da ima jos nade i vremena.

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Napokon 2804
    01. Veljača 2020. 22:49

Curke nije me dosta dugo bilo ovdje, iz razloga sto sam sve htjela izbaciti iz glave da se ja psihički smirim... I eto, nakon godinu i pol sam ugledala svoj plus. Obavila pregled, vidljiva gestacijska vrecica, beta se uredno dupla... Napokon, hvala bogu! Ali samo cu vam reci, zadnja menga 24.12. Nakon nje, nema toplomjera, nema trakica, nema foruma, nema misli o bebi, nema forsirsnja seksa, jednostavno sam ohladila od svega, i najmanje od svega sam vrsila pritisak na muza. Doslo je do toga da on leta za mnom samo zato što sam hladna postala, nisam ni jednom odbila sex, i uživala sam u njemu, a muz me se nije mogao zasitit, zamislite svaki dan bar jedanput smo se seksali... Nikakve tablete, nikakvi čajevi, znaci totalno sam sve izbacila i smirila se u glavi. I kad je menga kasnila nisam dodavala paznju tome, reko hormoni podivljali, i nakon 3 dana ajde da napravim test da znam sta cu reci ginekologu, kad pozitivan kao kuca... Hocu reci, dok sam muza ajmo reci opsjedala nit je bio zainteresiran za mene, nit za sex, sve je islo preko one stvari... I onda je on poceo jedva cekam da imamo bebu, potrudit cu se, dat cu sve od sebe, cudesa... Tako da curke, vjerujem da nije suludo ono sto svi kazu, smiri se u glavi... Kazem vam, godinu i pol pokušavanja, tableta svakakih, čajeva, ovo, ono... Nikad ništa, sve do sad i hvala bogu na tome... Da sam znala da je stvarno tako, odavno bih se riješila svega... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.