Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2020. 18:00

Na veceru sam mislila. 🤭

02. Veljača 2020. 18:02

Anitram hvala🥰🥰🥰
    Znaci tako ide procedura.
    Ok onda cu frendicu povest hvala puno👌

Aneee
    02. Veljača 2020. 18:05

Martina meni je uspijelo, trpila sam godinu dana i onda sam rekla da mi smeta 😅 nije da mu branim ali kao što marina kaze nebi  ni njemu pasalo da ja toliko izlazim 😅 ali dobro ne mogu se požaliti, stvarno sve možemo razgovorom riješiti, nikad se nismo baš posvađali ono da ne pričamo...jer ja otkako znam šta moji hormoni rade i kad primjetim da me nešto živcira prvo se pitam u glavi dali je to normalno da me živcira i onda se smirim 🤣 jedini problem u zadnje vrijeme nam je svekrva eto nasih problema nemamo 🤣🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

02. Veljača 2020. 18:08

U joj svekrva mi je srecom daleko inace bi se odma rastali i prije vjencanja😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Aneee
    02. Veljača 2020. 18:12

Hahha moja bila odlična na početku a sad mi krv pije 🤣
    I još je rekla da čeka samo da mi još dobijemo dijete (jer stariji sin je nedavno dobio dijete) pa da se moze vratit na filipine i uživat u penziji  mirne duse..A nama nikako to više da uspije 😅🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Malela
    02. Veljača 2020. 18:12

Napokon2804 čestitam ti na plusiću. Slažem se u potpunosti sa svime što si rekla. Pratim plodne dane ali nije da mi ke samo to u glavi. Očekujem ne dolazak M u utorak/srijedu, od simptoma gotovo ništa, osim ovo što si i to navela. Kada ispušem nos imam krv u maramici. Već dobrih tjedan dana, tokom cijelog dana. Evo danas prvi dan da nemam. U zadnjoj trudnoći mi je isto tako bilo. Sada sam malo ushićena oko toga ali vidjet ćemo uskoro.
    Muči me to što sam imala par dana nakon O jako visoku temp pa si mislim da je to možda štetilo začeću. 

• Pepika
    02. Veljača 2020. 18:14

Znaci nisam jedina koja se zakacila s muzem 😂 ne razgovaramo od jucer al ima nesto pozitivno... On je kuhao je da je bilo iz inata al taj dio mu oprostim😂😂 on je htio ujutro s drustvom na "kavu" rucak u odredeno vrjeme jer je kasnije tekma na koju jednostavno mora ic pa kad dode doma bude derali smo se boli me glava daj mi samo mira, e pa duso  draga nisi u hotelu da dodes i odes kad ti se prohtje😂😂🤷‍♀️

Rita88
    02. Veljača 2020. 18:16

Cure čitam vas i moram se nadovezat to za muževe. Moj muž ne izlazi bas a ni ne pije, ja ga tjeram nekad da ode malo s deckima van da ne prolupa al njemu to nije špica,on je radije za filmove i finu hranu 😁 Sto se tice sexa,imali smo svadja ja sam isto znala poludit kad vidim da je pik a njemu se bas neda il napravi onu facu gdje bi ga najradije tresnula. Znao je rec da nije robot,pa nije isto mogao do kraja pa eto opet svadje da bi ja na kraju pocela sutit o piku,sve sam počela kalkulirat i tako uspijevamo on je u neznanju i dobro, nekad mu napomenem bilo bi dobro da sutra zacementiramo onda sve zna al se ne buni. Uglavnom nista ne ide na silu ,mi zene smo mudrije i dodjemo lako na svoje. I da sutra je dan D,mene kičma razara, sora me temp 37,2 koja nije velika al me sve boli,samo da ne dodje do gripe.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Pepika

Vezano za ovo maknuti sve iz glave... Ima istine u tome, frendica prvo dobila nenadano a kad su isli planski nije islo 2 god, iz mjeseca i mjesec razovaranje onda kad su digli ruke od toga i odustali, pomirili se da budu ostali na 1 djetetu tad im se desilo🥰

Pepika tako je 😂😂
    Ja jutros otisla u setnju s curama i on salje poruku oad ces doc da skuham rucak.
    Ja rekoh navece cu doc ..jebe se meni za tvoj rucak s time se neces opravdat😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.