Eto moj muz dosao u 5 jutros i ne pricamo😂
Sreca da nisu mi plodni dani inace pusiona bih bila😂
Eto moj muz dosao u 5 jutros i ne pricamo😂
Sreca da nisu mi plodni dani inace pusiona bih bila😂
Bome dobro se on zadržo na "jednom" piću 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
To se dešavalo i kod nas na početku i onda sam ja njemu rekla da oženjeni muškarci ne izlaze toliko ( tek kad smo početi ziviti skupa), od tada se nije ponavljali tak nešto...ja sam rekla ajd tu i tamo ali svaki vikend ne može 🤣🤣 i stvarno se odmah promjenilo 👍🏻 najbolje odmah na početku pokazati šta želiš ili šta očekivas, a da mu se nije svidjelo nebi se onda ni zenio 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hahhah poznato mi je to ocito i ja prolazim takvu sad situaciju .
Najgore je da ja to radim i partijam onda sam kurva jbt😂
A on sve smije...Neznam dokad cu to trpit al mislim da cu se vratit prije u Hrv😂😂😂
Tak sam i ja njemu rekla kako bi se on odjeći da ja idem svaki vikend vani 🤣🤣🤣 ali eto mi smo 4 god skupa i prvu godinu je tak bilo dok nisam pukla i onda se sve smirilo i sad nema više toga 😊 sad me čak pita ako ga neko pozove šta ja mislim o tome i tako 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ma sutra imamo termin u klinici i cak mislim da cu otkazat il cu rec frendici koja dobro prica da ide samnom😱
Jer stvarno smo na mrtvo posvadani da ga nemogu vidit.
A tolko sam cekala taj pregled mjesec dana tocno.
Al s njim i ovim ponasanjem nema smisla da idem sutra😔
Ma sutra imamo termin u klinici i cak mislim da cu otkazat il cu rec frendici koja dobro prica da ide samnom😱
Jer stvarno smo na mrtvo posvadani da ga nemogu vidit.
A tolko sam cekala taj pregled mjesec dana tocno.
Al s njim i ovim ponasanjem nema smisla da idem sutra😔
Ja sam bila sa sogoricom prvi puta na konzultacijama. I on ce ici onda kad ce trebat dat svoj doprinos. Al to je dogovor izmedu nasm zbog njegovog posla itd. Nema veze. Ja s tim nemam problem. Sto se tice izlazaka. Moj ne izlazi. Izade mozda dva, tri puta godisnje i ja znam da tada on nece doc doma do jutra. Najvise volimo otici skupa do nasih prijatelja ili rodbine i onda se tamo opustiti. Nekad bude do jutra nekad ne. Sve zavisi. Ali u pocetku sam bila strpljica i stalno je izlazio. Ja sam se pravila da me ne smeta. Onda je on nekako sam poceo mene u izlascima zivkat. Pa kad ide doma iz izlaska(buduci nismo bili zivjeli skupa jer je on radio na terenu). Pa mi poceo prepricavat sta se sve desavalo. I onda odjednom stop. Presto je izlazit. Dojadilo mu i tad sam dosla na svoje. Jer znam da svadom nejde nista. A ako i kazes da te muci ili slicno rijetko koji ce odmah rec aha da dobro necu vise. A osim toga ne mogu ja njemu to zabraniti. Kao ni on meni. Tak da nemam s tim problem jer kazem desi se dva tri puta godisnje da ode i zabrije do jutra vani.
Anitram 1982 znaci mogu povest frendicu na konzultacije sutra???
Super jer znam da nece sutra nista obavljat pretrage
Ma ne izadje ni on cesto al ako bi ja izasla van meni bi dramu napravio o tome se radi.
Kao sta ja imam trazit vani .
-a on ode na cugu i ostane do 5.
I tako vec 3 puta u 2,3mj.
Nije fer😂
Anitram 1982 znaci mogu povest frendicu na konzultacije sutra???
Super jer znam da nece sutra nista obavljat pretrage
Ma ne izadje ni on cesto al ako bi ja izasla van meni bi dramu napravio o tome se radi.
Kao sta ja imam trazit vani .
-a on ode na cugu i ostane do 5.
I tako vec 3 puta u 2,3mj.
Nije fer😂
Mozes povest koga zelis. Kazem ti ja sam rekla da nemre doc jer radi i da ce moc doc samo onda kad ce bas bit potrebno. Rekli su nema problem jer tako i tako ne rade njemu nista nego meni. Na meni je ultrazvuk. Meni govori sta da pijem itd. Mislim bilo bi lijepo da dode i on nekada al jbg nemrr zbog posla. A i kazem nekak nemam problem s tim. A spermiogram nosim u utorak i meni ce javiti nalaze itd. Dobro sto se tice izlazak trebaju se znati granice. Uglavnom jedino pricom se moze nes postici. A sto se tice drame oko naseg izlazaka da. Brijem da bi i moj tako. Ali ima srecu pa ja ne izlazim van 🤭 ak odem to je onda sa frendicama na vecer, palacinke ili tak nes.
Sortiraj odgovore
Najstariji