Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    02. Veljača 2020. 11:38

Baš nas je dosta na popisu, bilo je dobro krenulo sa plusicima i sad više ništa 😕

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Nova19
    02. Veljača 2020. 11:42

Jutro cure! 
    Napokon istina je u tome šta govoriš, tako sam i ja zadnji put zatrudnila kada sam se stvarno opustila i prestala kalkulirati (a i bili smo na moru pa je bilo lakše opustiti se)... ali mi je trebalo neko vrijeme da dođe do toga... sada kada opet radimo na bebi, opet sam u nekom ludilu dok opet ne dođem do točke da se opustim ☺️
    Ja sam sigurna da mi je O bila noćas ili je u toku jer me usred noći tako zabolio jajnik kao da se nešto odvojilo (tako da me probudilo) a jutros osjetljive dojke ali na momente... 
    uglavnom pokrili petak, sub i danas ujutro pa šta bude 🤞🏻
    Šta se tiče muževa, ja svom vise ne govorim kada su plodni dani, iako kuži po meni 😄
    Vidio je da se opterećujem sa trakicama i svime pa sada samo pijemo neke preparate i akcijama svaki drugi dan...
    Cure koje piju sok od cikle, pijete cijele cikluse ili samo do O?

jasamja
    02. Veljača 2020. 12:07

Mi odradili akciju sinoc i jutros 😁 sinoc sam imala probadanja u trbuhu,vise na lijevoj strani nego na desnoj. Sad neznam jel su to jajnici ili od napora na poslu 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Ginny
    02. Veljača 2020. 12:26

Ja cu od sutra na neki detox da se zaokupim drugim stvarima do M 😂😂 (dobila sam 3kg u ovoj neuspjesnoj i bas me smetaju, inace sam u trudnoci bas sklona, u prve dvi sam dobila 18 odn 20kg,oboje sam isla rodit sa 78kg a inace sam metar i pokušaj 😂😂🙈🙈) 
    Inace za ne dobit 16.2 🤔

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Lalla
    02. Veljača 2020. 12:28

Meni treba krenuti danas na vecer i sutra za pravo. Tak je bilo zadnja tri ciklusa. Umrla sam od smijeha na neke izjave o muzevima zadnjih nekoliko stranica. Moj valjda popije dve pive sve zajedno u 3 mjeseca. 

Napokon 2804
    02. Veljača 2020. 13:37

Nova19

Jutro cure!
    Napokonistina je u tome šta govoriš, tako sam i ja zadnji put zatrudnila kada sam se stvarno opustila i prestala kalkulirati (a i bili smo na moru pa je bilo lakše opustiti se)… ali mi je trebalo neko vrijeme da dođe do toga… sada kada opet radimo na bebi, opet sam u nekom ludilu dok opet ne dođem do točke da se opustim ☺️
    Ja sam sigurna da mi je O bila noćas ili je u toku jer me usred noći tako zabolio jajnik kao da se nešto odvojilo (tako da me probudilo) a jutros osjetljive dojke ali na momente…
    uglavnom pokrili petak, sub i danas ujutro pa šta bude 🤞🏻
    Šta se tiče muževa, ja svom vise ne govorim kada su plodni dani, iako kuži po meni 😄
    Vidio je da se opterećujem sa trakicama i svime pa sada samo pijemo neke preparate i akcijama svaki drugi dan…
    Cure koje piju sok od cikle, pijete cijele cikluse ili samo do O?

Inace sam vječito nakon odnosa dubila na glavi, trakice pratila, bolove u jajnicima, ma bas sve... A muz u mene gledao kao ludacu neku i stvarno trebalo mi je vremena i svađa sa njim, suza dok nisam jednostavno rekla sad je dosta, i stvarno prestala mislit o svemu. I realno ja ovulaciju nisam ni osjetila, nit sam gledala kalendar kad bi otprilike mogla biti, nisam pratila ni sluz, nista... Jedino sto mi je bilo cudno, jedno tjedan dana prije neočekivano menge, kad god bih ispuhala nos, bilo je malo krvi u maramici, ali sam to pridodavala prašini oko mene, jer sam nonstop zacepljena od nje, pa san kapala u nos, i tako to.... 

Kiky 🥰
    02. Veljača 2020. 14:25

Dogodit ce nam se trudnoca kada bude vrijeme za to, ali ocito da sve moramo proci tu fazu od pracenja ovulacije i svega ostalog da bi dosle u fazu bas me briga necu vise nista koristit ni pratit...ja sama sebi kazem milijun puta necu vise od sljedeceg mjesca pratit itd ali valjda se moram jos koji put razocarati da bi dosla stvarno do toga. Ja radila lh trakicu nista jos nije pocelo ni tamnit, rano je jos, danas mi je tek 8dc.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• anaid
    02. Veljača 2020. 14:42

Hahha cure ja sam umrla od smijeha.... legnemo nakon rucka i krene on kao simo tamo...i ja ga pitam kaj mu je bilo ujutro da nije mogel zavrsiti i veli mi... moral sam na wc al si me odma zaskocila pa se nebrem koncentritati na 2 stvari 😂😂😂😂
    Ugl ipak smo bacili jedan poslije rucka pa nek se nade 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ginny
    02. Veljača 2020. 14:56

Anaid😂😂 nek se nađe. Moji ce u sacekusu izgleda, mm je najavio da nema sexa veceras😂🙈 no dobro, ne sekiram se, tek je prvi ciklus pokusavanja nanovo. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Pepika
    02. Veljača 2020. 16:21

anaid

Hahha cure ja sam umrla od smijeha…. legnemo nakon rucka i krene on kao simo tamo…i ja ga pitam kaj mu je bilo ujutro da nije mogel zavrsiti i veli mi… moral sam na wc al si me odma zaskocila pa se nebrem koncentritati na 2 stvari 😂😂😂😂
    Ugl ipak smo bacili jedan poslije rucka pa nek se nade 😂😂😂

Hahahah tak ja znam ujutro ak me probudi pocne se gurat blize ono ovo a ja mrtva hladna cek moram pisat 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.