Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    01. Veljača 2020. 23:21

I ja sam ZA taj prijedlog 👍

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    01. Veljača 2020. 23:52

Mene mm danas vodio na masažu i rucak, gledali filmove keksali se iz gusta i bas je bio divan dan. Totalno deugi feeling kad se opustim jer sad nisu plodni dani i kad jesu pa forsiram i odradjujem. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Anchyy
    02. Veljača 2020. 00:05

Marinalin

Hvala Anchyy tebi je isto ovo prvi ciklus da pijes ili?

Pla sam ga prije 4 mj dok sam imala.biokemijsku, ali sam ostala trudna , i sada opet pijem nocurak, pa folnu i ulje altajske princeze 😊

Tommyfame
    02. Veljača 2020. 00:08

justagirl2201

Martina ja sam ZA tvoj prijedlog!!! 💪
    Ja moram priznat da je mm zbilja sa mnom u svemu ovome i bas zeli bebu…kupuje mi trakice, pita uvijek za PIK i onda kalkulira kad je najbolje keksat se….kaze npr.prosli mjesec smo 1 dan prije pika ajmo sad probat na pik pa dva dana poslije i tak….drago mi je da nismo izgubili strast u svemu tom tempiranju odnosa iako nekad zna bit i toga..naravno zna se i desit da se njemu neda ili se meni neda…al to je normalno! Moj savjet…obucite neko seksi donje rublje i zavedite ga…nisu oni mašine… 😊

E takav je i moj..skroz je zainteresiran i sad je on vec poceo radit kalkulacije kad i kako 🤣 
    I bome je istina za seksi rublje..ja evo iskocila iz djecije pidzame koju mi je kupila njegova mama i uskocila u svileno cipkanu i eto muž odmah krenuo špricat ko lud 🤣🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Anchyy
    02. Veljača 2020. 00:11

crnerupe

Znaci moja teorija za Anchyy…rekla bi da si ti T,ali ono sto je bila M je mozda bio neki miom pa si krvarila? Kada je tako rano kako kazes cetvrti dan nakon O ako se ne varam? To je nemoguce obzirom da sama implantacija ne moze biti prije 6.dana i to je ono bas rano rano…tako da je to moja neka teorija..ili si imala O krajem ciklusa prije nego si procurila pa se dogodila implantacija kada je proslaaaa..eto toliko od mene 😃

Bok zlateko.. bumo vidli.. mi smo se svakak danas 2x polovili, posto je i LH traka bila jako tamna 😁
    ..kaj kot da je, bu dobro završilo 😊

Anchyy
    02. Veljača 2020. 00:16

jasamja

Zene,sad sam skuzila da sam cijelo vrijeme stavljala u krivo polje rezultate testova. I sad mi je pokazalo pik. Jel ovo stvarno mozda pik ili ne? Po meni mislim da nije,kad vidim kakve testne linije imate vi druge.
    https://ibb.co/5hJShbZ
    Datumi testiranja su danas,31.1. i 27.1.

Kaj ti je to za aplikaciju ??

02. Veljača 2020. 00:23

Ja sam tolko bjesna da cu popizdit
    Ode u 19 na cugu samo i jos ga nema...
    Pa ja bi mu glavu razbila

Napokon 2804
    02. Veljača 2020. 00:29

Marinalin

Ja sam tolko bjesna da cu popizdit
    Ode u 19 na cugu samo i jos ga nema…
    Pa ja bi mu glavu razbila

I moj je tako, dok nisam shvatila da realno bjezi od mene, jer sam skrenula bila, pomalo psihopatski sam se ponasala, a sad ne mozes ga is tjerati iz kuce da se malo odmorim... 

02. Veljača 2020. 00:31

Jaooo tlak mi 500 tako nikad ni necu zatrudnit😱
    Ako si reko ides ba cugu nemas sta sjedit 6h😂😂😂

Aneee
    02. Veljača 2020. 03:22

Ja se sad probudila malo me dole boli mislim da ću dobiti uskoro 😫

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.