Cure, meni ce izgleda pik biti sutra ili mozda cak preksutra, trakica nije nis znacajno potamnila, znaci da nije ovulacija blizu a reko mi ginic posto je folikul 2cm da danas obavezno hopsanje...
Jucer smo imali odnos oko 22.00 i sad neznam, dal da preskocimo danas pa sutra ?
Ili da rokamo svaki dan ?
Kaj bi vi napravile ? 🙄🙄
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja isto imam uvijek sjene,znate i same 😂🤦♀️
Pa nemam ciste,cisto ko suza… jajnici su mi super, sad opet zasto te sjene ko ce ga znat,mozda sam i imala biokem. koji put,a da niti neznam… cudna smo mi bica 😅
Moguce je sve a i moguce je da ti se stvore tokom ciklusa ciste pa onda odu kako procuris jer su to te dobrocudne ciste 🙈
Ja cu sad ovaj ciklus sljedeci rokat😂😂
Svaki dan u vrijeme plodnih a ti vidi sama sta ti je bolje😂😱😱😱
Cure, meni ce izgleda pik biti sutra ili mozda cak preksutra, trakica nije nis znacajno potamnila, znaci da nije ovulacija blizu a reko mi ginic posto je folikul 2cm da danas obavezno hopsanje…
Jucer smo imali odnos oko 22.00 i sad neznam, dal da preskocimo danas pa sutra ?
Ili da rokamo svaki dan ?
Kaj bi vi napravile ? 🙄🙄
Pa ja bi recimo ili usred noci ili jako rano ujutro za budenje kada je njima najveca brzina i ima ih u najvecem broju i spremni su na pohod 😂
Ovo jutarnje zvuci bas primamljivo 😋😋
Ma da, moram to prezentirat muzicu dok dode doma 😂😂😂
Mislim da nema smisla jih sad trosit,nek se jos malo obnove 😆
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Meni ujutro najdraze 😂 al mogu samo nedeljom🙁
Ipak mi draze duze spavat nego se budit u pola 5 radi hopsanja kad muz stalno jutarnja 😂
Joj kod nas bas obrnuto, MM da se njega pita samo ujutro, a ja pa vecernji tip...
Al neka probudom se ja za jedan brzinski 🤗😆
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Ja sam isto jucer s pregleda. Ne koristim trakice ali rekla je da se O sprema da hopsamo jucer pa opet sutra. Ne ziga me nista a i nema iscjetka. Malo mi cudno.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji