Onda moguce da taj femisan ubrzava 😱
Vidit cu ja sad bas opet kad ce mi bit pik 😱
Dal 10 dan il 12ti😂
Jedan ciklus sam imala 23 dc O....poludila od čekanjaaaa....a kad sam ostala T bila mi 20dc....a poslije toga O na 14.dc...meni baš šeta...ne znam ni otprilike kad očekivat 😁
Cure evo mene iz sopinga i s pregleda..dosla sam mu i rekla kako mi je u 12 mj dosla 6 dana ranije, a sada kasnila 10 dana i onda sam procurila i rekao da je mu zvuci na cistu pa je rekao da cemo napravit uzv...i tako skinem se ja odem u drugu prostoriju di je uzv,lijezemcna onaj krevet i cijelo vrijeme dok priprema onu sondu sta li je vec prica kak ja nazalost imam problema s cistama pa je moguce da su kao zakocile ciklus pogotovo ako mi tolko puno urani prethodni mjesec pa onda kasni da je to tipicni znak ciste i sad gurne on tu sondu,gleda lijevi jajnik i okrece kaze da bila je cista ovdje se vidi baza na lijevom jajniku al je na svu srecu pukla,desni je cisti jajnik,sada je sve super sve je cisto ali je bila cista pa ti je toliko i kasnilo i bolili su te jajnici i podrucje zdjelice dolje..i onda rekao da ne planiramo muz i ja trudnocu nego da radimo na tome da godine idu iduuu i da se nada da iduci pregled nece biti povodom ciste nego lijepih stvari 😂 to je to ukratko..dakle curke ako vam se pojavi sjena na hcg testu pa onda nestane i ne tamni crtica, sanse su skoro 100% da je cista u pitanju kao sto sam i sumnjala kada je bilo negativno nakon 4 dana pozitivnih testova 😃
Uuu čovječe...ja stalno imam sjene...mozda i ja imam ciste...ko zna...i jos me boli jajnik 🙄 koliko to moze utjecat na ostvarivanje T? I sta si kupila u shoppingu? 😁
Just girl sta nisi radila ultrazvuk nedavno da vidis dal imas ciste itd??
Na proslom pregledu nakon biokemijske dr mi radila uzv rekla da sve savrseno..prije toga mi rekla da imam mikropolicisticne jajnike...nista alarmantno.. al mislim da bi mi lh trakice bile stalno pozitivne da imam ciste pa se s tim tješim...ili? Mislim inace nemam problem s debljanjem, dlakavošću ili prištevima sto su navodno simptomi PCOS-a....
Marinalin nadam se da je ovo istina sto si poslala...samo nek nas požuruje 💪💪💪❤❤😁😁
Uuu čovječe…ja stalno imam sjene…mozda i ja imam ciste…ko zna…i jos me boli jajnik 🙄 koliko to moze utjecat na ostvarivanje T? I sta si kupila u shoppingu? 😁
Meni kao meni ne moze stvoriti probleme jer ja jos uvijek Hvala Bogu imam vodene ciste koje odu same kada procurim,ali je rekao da su jajnici u super stanju da se manim planiranja i da radim na trudnoci pogotovo jer sam podlozna cistama a to kad jednom uzme maha i prede u ciste ispunjene tkivom onda dolazi do problema koji naravno utjece na mogucnost zaceca. Moj ti je savjet da odes svom ginekologu i da kazes kakva je situacija i da te boli jajnik da se bojis da nisu ciste u pitanju. Mislim,ako se nakon puknuca jos vidi baza di je bila cista a meni je sad skoro puni tjedan kako sam procurila a pitanje je koliko je prije cista puknula,znaci da se to ultrazvukom moze ustanoviti i mene je strah bilo samo da nisu ciste ispunjene icime osim vodom kao sto je moja sestra imala problem i bila je operirana zbog toga🤨
Ja isto imam uvijek sjene,znate i same 😂🤦♀️
Pa nemam ciste,cisto ko suza... jajnici su mi super, sad opet zasto te sjene ko ce ga znat,mozda sam i imala biokem. koji put,a da niti neznam... cudna smo mi bica 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji