Marinalin si bila na pregledu ? Sta kazu?
Točkica hahahha bas si me nasmijala.
06/20 blighted ovum 8tt.
Slee, jako mi je žao... 😔 Želim ti brz oporavak. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mara kokosica ultrazvuk je super
Nalaze pape i briseve cekam.
U ponedj hotmoni i spermiograf👍
slee zao mi je ,grozno, ne daj boze nikome
pogledala sam bas u kalendar sta sam zabiljezila prije ove zadnje trudnoce - nisam imala nikakvog iscjetka, i to sam biljezila simptome svaki dan ahhahah, znaci sve suho
a sta se sexa tice, ono sto je ana rekla, sta se vise sexate vise vam se sexa hahah, cini se da cemo morat smanjit da bi se uhvatilo lol
pipin ne vidim nista al ekran mi je sporak hahaha, ponovi ti to za dva dana
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
slee zao mi je ,grozno, ne daj boze nikome
pogledala sam bas u kalendar sta sam zabiljezila prije ove zadnje trudnoce - nisam imala nikakvog iscjetka, i to sam biljezila simptome svaki dan ahhahah, znaci sve suho
a sta se sexa tice, ono sto je ana rekla, sta se vise sexate vise vam se sexa hahah, cini se da cemo morat smanjit da bi se uhvatilo lol
pipin ne vidim nista al ekran mi je sporak hahaha, ponovi ti to za dva dana
A vjerojatno ni nema nista
bas ti drzim fige na najjace s obzirom da smo slicno prosle
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Slee jako mi je žao, budi jaka i hrabra. Moja prva trudnoća je završila missedab, bilo je strašno. Bila sam na kiretaži, nisu sve počističi kako treba, pa je to trajalo dobra 3 tjedna sve skupa. Samo hrabro i pozitivno koliko možes.
Danas mi je 9dpo, još toliko i radim test ako do tada ne dođe gospođica M. Krv mi je i dalje u nosu, plus probadanje u desnom jajnik svako malo, to je od danas.
bas ti drzim fige na najjace s obzirom da smo slicno prosle
sve znas! Drzim nam objema palceve. A ja naravno javim kad opet pisnem
Slee jako mi je žao, budi jaka i hrabra. Moja prva trudnoća je završila missedab, bilo je strašno. Bila sam na kiretaži, nisu sve počističi kako treba, pa je to trajalo dobra 3 tjedna sve skupa. Samo hrabro i pozitivno koliko možes.
Danas mi je 9dpo, još toliko i radim test ako do tada ne dođe gospođica M. Krv mi je i dalje u nosu, plus probadanje u desnom jajnik svako malo, to je od danas.
E da mi je ovaj mjesec tvojeg strpljenja
Pipin ja vidim drugu crtu!!! Cure meni dns 8dc i jako me od jutra probada desni jajnik....i sad zabrijavam da mi femisan stvara mozda neke ciste jer sam procitala jedan takav slučaj 😑
Ima neko iskustva s bolovima u jajniku nakon M? Ja do sad to nisam imala...uvijek na dan pika imam takve bolove a nije pik
Sortiraj odgovore
Najstariji