Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    30. Siječanj 2020. 09:32

Marinalin  si bila na pregledu ? Sta kazu?

Točkica  hahahha bas si me nasmijala.

06/20 blighted ovum 8tt.

nada23
    30. Siječanj 2020. 09:33

Slee, jako mi je žao... 😔 Želim ti brz oporavak. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

30. Siječanj 2020. 09:37

Mara kokosica ultrazvuk je super
    Nalaze pape i briseve cekam.
    U ponedj hotmoni i spermiograf👍

Ginny
    30. Siječanj 2020. 09:41

slee zao mi je ,grozno, ne daj boze nikome
    pogledala sam bas u kalendar sta sam zabiljezila prije ove zadnje trudnoce - nisam imala nikakvog iscjetka, i to sam biljezila simptome svaki dan ahhahah, znaci sve suho
    a sta se sexa tice, ono sto je ana rekla, sta se vise sexate vise vam se sexa hahah, cini se da cemo morat smanjit da bi se uhvatilo lol
    pipin ne vidim nista al ekran mi je sporak hahaha, ponovi ti to za dva dana

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    30. Siječanj 2020. 09:42

Crookshanks

slee zao mi je ,grozno, ne daj boze nikome
    pogledala sam bas u kalendar sta sam zabiljezila prije ove zadnje trudnoce - nisam imala nikakvog iscjetka, i to sam biljezila simptome svaki dan ahhahah, znaci sve suho
    a sta se sexa tice, ono sto je ana rekla, sta se vise sexate vise vam se sexa hahah, cini se da cemo morat smanjit da bi se uhvatilo lol
    pipin ne vidim nista al ekran mi je sporak hahaha, ponovi ti to za dva dana

A vjerojatno ni nema nista 

Ginny
    30. Siječanj 2020. 09:53

bas ti drzim fige na najjace s obzirom da smo slicno prosle 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Malela
    30. Siječanj 2020. 09:55

Slee jako mi je žao, budi jaka i hrabra. Moja prva trudnoća je završila missedab, bilo je strašno. Bila sam na kiretaži, nisu sve počističi kako treba, pa je to trajalo dobra 3 tjedna sve skupa. Samo hrabro i pozitivno koliko možes.
    Danas mi je 9dpo, još toliko i radim test ako do tada ne dođe gospođica M. Krv mi je i dalje u nosu, plus probadanje u desnom jajnik svako malo, to je od danas. 

Pipin
    30. Siječanj 2020. 09:58

Crookshanks

bas ti drzim fige na najjace s obzirom da smo slicno prosle

sve znas! Drzim nam objema palceve. A ja naravno javim kad opet pisnem 

Pipin
    30. Siječanj 2020. 09:58

Malela

Slee jako mi je žao, budi jaka i hrabra. Moja prva trudnoća je završila missedab, bilo je strašno. Bila sam na kiretaži, nisu sve počističi kako treba, pa je to trajalo dobra 3 tjedna sve skupa. Samo hrabro i pozitivno koliko možes.
    Danas mi je 9dpo, još toliko i radim test ako do tada ne dođe gospođica M. Krv mi je i dalje u nosu, plus probadanje u desnom jajnik svako malo, to je od danas.

E da mi je ovaj mjesec tvojeg strpljenja 

• justagirl2201
    30. Siječanj 2020. 10:05

Pipin ja vidim drugu crtu!!! Cure meni dns 8dc i jako me od jutra probada desni jajnik....i sad zabrijavam da mi femisan stvara mozda neke ciste jer sam procitala jedan takav slučaj 😑
    Ima neko iskustva s bolovima u jajniku nakon M? Ja do sad to nisam imala...uvijek na dan pika imam takve bolove a nije pik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.