https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/lijecenje-neplodnosti/7-najgorih-recenica-za-zenu-koja-ne-moze-zatrudnjeti-7216?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=7216&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status
Dobar clanak ako niste citale procitajte!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Nina - nezelim se puno nadati ali nadam se
MalaD - sve smo malo poludile od sjena
Jutro cure!
Slee užasno mi je žao što si to prošla, nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti u borbu ❣
Pipin - ja ti vidim jasno sjenicu - takvu istu sam i ja imala pa se više nikad nije pojavila 😔 testiraj se još pa da vidiš hoće li to tamniti!
Eto ja danas procurila očekivano, po planu i programu 😁
Ajde mi sad ponovite gdje i koji noćurak da kupim? 😁
Taman da sad naručim i da imam spremno kad vještica završi.
U ovaj ciklus također uvodim zdraviju prehranu i redovito vježbanje - možda to potakne malu mrvicu 😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Nocurak sam pila od prvog dana M do Otako cu i sad kad dobijem.
Kupila u alnaturi al ima zasigurno svugdi.
Ja cu ubrzo obavit pregled prohodnosti jajovoda,muz spermiograf pa cemo vidit dalje.
Uzimam isto vitamine .i ocekujem M prekosutra na 25 dan ciklusa.
Sretno svima🙏🏽
Irma - mislis da je bila evaporacijska ili mozda biokemijska? Bas mi je zao, zasto nas te trakice varaju laznim crtama
Slee ostala sam u šoku kad sam pročitala ovo....iskreno iskreno mi je žao što si to morala proći 😕 bem ti život 😑😑😑 ali mi je drago vidjeti da si pozitivna...glavu gore, drži se i šaljem ti zagrljaje...hrabro u nove borbe. Tu smo za tebe.
Slee zao mi je,bas šokantno. Psihički i fizički se oporavi i imat ćeš uskoro svoju bebu,samo budi pozitivna. Mi nigdje ne idemo tu smo i samo se javi ♥️
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Irma - mislis da je bila evaporacijska ili mozda biokemijska? Bas mi je zao, zasto nas te trakice varaju laznim crtama
Nije bila evaporacijska kod mene, bila je crvena.
Ja sam prije uvjerena da je bio test s nekom greškom.
Ne mora uopće biti to slučaj kod tebe - ponovi test sutra da vidiš da li je još tamo!
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
točkicaa - strpit cu se par dana pa ponavljam, hvala na drzanju palceva
Irma90 - bas crvena? uff, bas bezveze! E hvala ti puno, vidjet cemo za koji dan. Nadam se najboljem
Meni je 8/9 dpo……..grudi su mi napuhane nemogu ni da nosim grudnjak,hlace mi smetaju,odnosno su mi tijesne postale,i osjecam se bas bezveze,mm mi je se toliko smijao kad sam mu to rekla,da sam ga htjela zveknut🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️😁😁😁
I to može biti simptom. 🤞😊 O svojima sam već pisala, ali mogu reći da su moji značajniji simptomi krenuli tek oko 12.dpo ( povišena temp, osjećaj groznice, bolovi u jajniku koji je ovulirao…). Iscjedak i napuhane, pomalo bolne grudi su prisutni od O. Sada imam samo bockanje u jajniku i povremenu bol u križima. Opet, valjda svaka žena ima različite simptome ili ih uopće i nema. 🤔 SRETNO Jelena. 🍀😍🤞I
Nado kakav je tebi iscjedak?
Bijel i sluzast.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji