Zene, ja sam maloprije na wcu kad sam bila primjetila mrvicu smeckastog na gacicama, 6 il 7 dpo sam, jel moze bit implantacijsko? Ne znam koliko toga bude, ovo je bas malo…. Il je cista pukla konacno 🤔 ako nista bar se put otvorio za sljedeci ciklus 😂
Može bit implatacija. Saznamo za 7 dana. 🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zene, ja sam maloprije na wcu kad sam bila primjetila mrvicu smeckastog na gacicama, 6 il 7 dpo sam, jel moze bit implantacijsko? Ne znam koliko toga bude, ovo je bas malo…. Il je cista pukla konacno 🤔 ako nista bar se put otvorio za sljedeci ciklus 😂
Moze biti, sve je moguce. Ja drzim fige da je implant. 🤗
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja nisam imala nikakva smeđarenja. Ali vremenski, to bi bilo to. Koliko sam čitala, netko ima skroz malo, dok netko i par dana. Samo, čini mi se, da su spominjali nekakve svijetle kapljice krvi. Rozkaste. Al opet, držim 🤞
👩33g
👨42g
👦4g
Ja taman dosla s kafe. Sad kako sam se presvlacila osjetim cice mi bolne i pritisak mi neki u dnu stomaka isto kao kad treba doci a jos nista. Da hoce vala vise doci imam svadbu za 2 sedmice, kupila sam bijelo odijelo. Ko da sam znala da ce se nesto iskomplikovati.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja sam imala u drugoj t roskasti trag na papiru
U prvoj nista
Drzim 🤞🤞🤞🤞🤞 fige da je i smeđarenje znak implantacijskog
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ChiAn6, nakon onog pikanja u desnom jajniku prije dva dana, nista specijalno. Iscekujem svaki dan da se javi neki simptom, al nece i nece! ;) kad radis test?
Radila sam danas, ali je negativan naravno...10dpo je...
A desni jajnik me bas bolucka i onda ponekad gore vislje sa strane..kao slezena...ugl mislim da nista od ovog ciklusa...
Al eto imam jos 4 dana do M...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Jutro.. Evo moja lh od 8 ujutro.. https://ibb.co/y6s0pKy
Cudno mi je da meni tako dugo traje pik.. Ugl pokrili smo i jucer i danas.. A valjda ce se jedan probit.. 😂😂🤦♀️
Joooooj ja bih pisnula test sutra, prekosutra odmah, ako je bila implantacija onda vec ima bete, a meni su testovi bacali sjenu kad je beta bila 20, pa cak i kad se spustila ispod 10, samo sto su mi se oci od tad skoro trajno zapetljale skiljeci u sjenu sjenine sjene 😂
Not that fensi, ekšli..
ChiAn6 dok nema M ima nade. Jos ima dana!;)
Lucky napravi test i javljaj😃
Sortiraj odgovore
Najstariji