U 1.trudnoći sam i ala missed AB, druga trudnoća je bila uspješna i bila sam na forumu u proljetnim bebama. Meni je evo također prilično negativno na toj temi i ne želim im se priključiti. Barem je još.
Amelie imam velike mučnine, ne povraćam ali mi je jako bas mučno i jedino mi nije zlo kada jedem. Znači nikad nisam bila takva što se tiče hrane i sada sam u šoku malo. Ako se uskoro to je primiri bit ću kao balon 😮, ali neka, samo da je s pikulicom sve u redu. Imam lagano probadanja ti i tamo u donjem dijelu trbuha.
Kakvi su tvoji simpto?
Hej, evo zadnjih par dana imam problema ako ne jedem redovito jer mi dode slabo. Mislim da mi tlak dosta padne, a moguce i secer tako da se bas moram tjerati svako malo nesto gricnuti.. a zaboravim ponijeti kad odem od kuće pa bude veselo.. jos se navikavam na ove simptome.. prosli put nije bilo tako. Mene obicno boli s desne strane kad malo pretjeram sa setnjom.. ali nije nista dramaticno. Malo su i cicke bolnije i cini mi se veće.. a odavno već nosim sve mekano i široko jer me sve stisce.. nisam dobila kila nego sam valjda napuhnuta.. samo haljinice i hlace na gumicu su u igri🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jutro cure. Kod mene izgleda sve stalo, nigdje nista. Jucer sto sam vidjela i pomislila evo to je to izgleda nije. Sad se stvarno pocinjem brinuti. Nije mi nikad kasnilo. Test jucerasnji negativan. Mozda su mi se hormoni poremetili ili je kakva cista. Uffff
I meni ti je kao sto znas ovaj ciklus koma, pik na kraju ulovila 40dc, a kod ginekologa nakon par dana bila i imam cistu. Ako jos bude kasnila rade odi do gin pa i ako nije nista bar si mirna jer znam koliko izluduje cekanje, a ne znas sto je. Pokusaj test napravit za dva, tri dana ponovo ako ne dode, pa se zaputi doktoru cisto da se ne zivciras 😉
Znam da jeste, pala si mi napamet. Evo ni danas nista. U ponedjeljak cu zvati doktoricu kod koje idem pa sta god bude, ionako sam trebala ici na kontrolu pa odgodili zbog korone. Ma trudnocu sam otpisala, jedino sto mi je cudno je sto sam imala onaj iscjedak pred ovulaciju ali nisam imala ovulacijske bolove koje svaki mjesec imam.
Ma da najbolje je otic i vidjet, ako je nesto brze ce se rijesit, a ako je nesto bezazleno bar si mirna i znas u cemu je stvar. Al drzim fige da ipak bude neka kasna O kao i kod mene pa da urodi plodom 🤞🏻 ja tocno osjetim da sam imala O, cicke nesto vece i rasturaju, ovaj put su i bradavice bas osjetljive sto inace nije slucaj. Jucer sam imala onaj neugodni osjecaj u trbuhu i probadanja u jajniku, danas je to nestalo, al cice zato ajme majko 🙈 sad strpljivo cekat jos tjedan dana pa sta bude 🤞🏻
Ja to svaki mjesec osjetim nakon ovulacije ali ovaj mjesec ne. Ovulacija mi uvijek bude 9dc na 10dc, tako da sumnjam da je bila kasna u pitanju a iskreno ni simptoma nemam. Ja sumnjam da sam uopste imala ovulaciju al ne vjerujem da zbog toga m nema. Ne znam, oticu da vidim sta dr. kaze. Iskreno se malo bojim sta ce reci. Kad sam imala problema sa stitnom m bi dosla u dan al bi bila oskudnija a sad su nalazi ok jedino ako se za ova 2 mjeseca kako nisam provjeravala nesto nije poremetilo. Znat cu iduce sedmice. Sad cu se za vikend probati opustiti i ne razmisljati.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
ChiAn6, nakon onog pikanja u desnom jajniku prije dva dana, nista specijalno. Iscekujem svaki dan da se javi neki simptom, al nece i nece! ;) kad radis test?
https://ibb.co/wQwk6Fk evo trakica 2 danas.. E sad jutros smo pokrili nevjerujem da mogu i veceras.. Sutra ujutro ne bi bilo kasno?
Uf to je baš pikčina. 🙈 pa ne znam da ce ujutro bit prekasno. Ako vojnici vec cekaju,mozes sutra onda zabetonirat.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Uf to je baš pikčina. 🙈 pa ne znam da ce ujutro bit prekasno. Ako vojnici vec cekaju,mozes sutra onda zabetonirat.
Cekaju od jutros.. Al su malo lijeni hahahha pa bi ja jos to.. Al vec mi se oci sklapaju 🤦♀️
Cekaju od jutros.. Al su malo lijeni hahahha pa bi ja jos to.. Al vec mi se oci sklapaju 🤦♀️
A gle, sad nek bude samo posa 🙈😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
A gle, sad nek bude samo posa 🙈😂
Bas to 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Rita36 - 8.6.2020 - 6 dan kasni
Sue - 10.6.2020 - 4 dan kasni
KDS - 10.6.2020 - ♥️➕
Pixie14 - 10.6.2020 - 4 dan kasni
chiAn6 - 17.6.2020 - 3 dana
BruNa - 17.6.2020 - 3 dana
anci00 - 19.6.2020 - 5 dana
Lucky - 21.6.2020 - 7 dana